Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Simrishamn, Rörum
Fruktvägen 3
Boarea: 170.6 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 1551 m2
Rum: 6
 

Modern arkitektritad skånegård med högkvalitativa och påkostade materialval

Nu har vi det stora nöjet att presentera denna påkostade arkitektritade villa där varje detalj skapats och valts ut med största omsorg. Med utsikt över Lilla Viks GK, närhet till attraktiv skola och oslagbar natur som granne vågar vi lova att Fruktvägen 3 har något för alla som söker ett boende av högsta kvalitet gällande just läge, omgivning, utformning och materialval. Ett modernt ritat och massivt trähus omsorgsfullt planerat och utformat med stora glaspartier och karaktäristiskt rött tegeltak.

Invändigt möts vi av oklanderlig stilsäkerhet som ackompanjeras av material i toppklass. De stora fönsterpartierna är ett genomgående tema genom hela huset och skapar ett naturligt ljusflöde tillika oslagbara siktlinjer. Nedre plan stoltserar genomgående med sitt slipade betonggolv och infällda spotlights som harmonierar ypperligt med ljusa material och naturliga färgtoner. Den specialbeställda trappan tar oss upp till övre plan som med sin rejäla takkupa skapar en fantastisk miljö och vy mot Mandelmanns. Materialvalen är noga utvalda i form av kök från Ballingslöv med fläktutsug genom grunden, danska Hansen Millenniumfönster med smala profiler, handsnickrad ytterdörr från Dofab, Ölandssten i samtliga fönster, Duravit-porslin samt Tapwellblandare inbyggda i vägg i badrummen, bara för att nämna några höjdpunkter.

Utemiljön är genomtänkt planerad och utformad med en karaktäristisk mur för en medelhavsinspirerad innergård där just muren skapar fantastiska förutsättningar för odling av sydländska växter. Här finns därför Aprikos, persika, fikon, vinrankor och kvitten som skapar tilltänkt känsla. Här njuts utemiljön med enkelhet i form av den teglade terrassen och uteplatsen som nås i direkt anslutning från köket. I trädgården finns också hela 22 äppelträd planterade och den stora tomten på över 1 500 kvm ger gott om utrymme för exempelvis utomhuspool eller ytterligare odling.

I den direkta närheten finner vi två golfbanor, fem minuters gångväg till den omtyckta Sophiaskolan(Waldorfskola), cykelavstånd till Knäbäckshusen, Rörums Backar och Vik samt cykelväg till Kivik och Simrishamn. Hög livskvalitet på Österlen väntar, helt enkelt.

Varmt välkomna till Fruktvägen 3.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Marcus Pettersson
0704-80 72 81 marcus.pettersson@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.