Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Landskrona, Häljarp
Landskronavägen 127
5 500 000 kr utgångspris
Boarea: 208 m2
areakälla: Uppmätt enligt Svensk Standard 21054:2020
Tomtarea: 1542 m2
Rum: 5
 

Fantastisk, arkitektritad villa med öppet i nock och fri utsikt!

Nu har vi glädjen att presentera detta underbara hem med stora öppna sällskapsytor och fantastiskt ljusinsläpp! Med en arkitektur som inte lämnar någon oberörd och med en stor prunkande trädgård med fri utsikt över öppna landskap! Gångavstånd till skola och tågstation!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Philip Ekdahl
0700-91 23 99 philip.ekdahl@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Välkomnande entréparti med klinkergolv, vita väggar och bra förvarings- och avhängningsmöjligheter.

Kök:

Direkt till vänster från hallen bjuder det luftiga köket in med öppet ända upp i nock. Med den härliga takhöjden och det stora fönsterpartiet mot framsidan så känns det väldigt ljust och öppet mot trädgården. Ett högst exklusivt kök från HTH som erbjuder gott om förvaring bakom vita släta fronter. Här har planering, känsla och design förenats med eftertänksamhet. Köket erbjuder påkostade materialval så som rostfria vitvaror av högsta klass och stilfull granitskiva. Maskinpark i form av side-by-side kyl och frys från Samsung med ismaskin (vatten, is och krossad is), integrerad diskmaskin (Siemens), integrerad mikrovågsugn (Siemens), ugn (Siemens), induktionshäll (Siemens), köksfläkt (Fjäråskupan) samt en integrerad kaffemaskin från Miele. Vi finner grå klinker samt parkettgolv under fötterna och väggarna går i klassiskt vitt. Här finns även ett fönsterparti med dubbla skjutdörrar och direkt utgång till altanen i sydväst. Här kan man njuta långa sköna dagar och kvällsbjudningar sommartid!

Vardagsrum:

Vidare från köket öppnar vardagsrummet upp med stor yta där fötterna vilar på enstavig ekparkett. Här hänförs vi av den slående utsikten via fönsterpartiet in mot trädgården och dess vida utsikt över det gröna landskapet. Underbart att kunna följa och njuta naturens och årstidernas skiftningar och lugn från både soffan och matsalsbordet. Dessutom finns här en vacker kamin som skänker värme och trivsel. Det stora fönsterpartiet är öppningsbart och blir som en förlängning av rummet mot trädgården sommartid.

Sovrum 1 & 2:

På nedervåningen finns även två av sovrummen, båda med enstavig ek på golvet och utsikt mot den lummiga trädgården. Båda rummen är rymliga och ståtar med garderober för diverse förvaring. Det finns ytterligare en inbyggd garderob i hallen som ligger i anslutning till sovrummen.

Badrum (NV):

Beläget på bottenvåningen med helkaklade väggar i vitt och med svart mosaik på golvet. Här ger medelhavsblå mosaik på vald del av väggen karaktär och känsla. Utrustat med duschhörn, kommod med vask, spegel och wc. Golvvärme känns behagligt under fötterna.

Tvättstuga:

Med egen grovingång från trädgården finner vi tvättstugan inredd med svart/vit klinker och läcker röd mosaik ovan bänkskiva i ek med tvättställ. Här bjuds gott om praktisk förvaring i vit slät inredning och maskinerna består av tvättmaskin från Miele och torktumlare från Bosch.

Sällskapsrum:

Via bred och generös spiraltrappa i oljad ek tar vi oss till övre plan där ett sällskapsrum med parkett i körsbär möter upp. Här finns en fransk balkong mot baksidan av trädgården och härifrån har vi även fin vy ner mot köket och det stora fönsterpartiet.

Master bedroom:

I anslutning till rummet ligger husets tredje sovrum. Stort till ytan och med plats för dubbelsäng och med både fransk balkong och takfönster. Dessutom finns här ett underbart dressingroom med platsbyggda garderober för förvaring.

Badrum (OV):

Inrett 2011 med fantastisk utsikt mot trädgården från den franska balkongen. Här bjuds helkaklade väggar i vitt i harmoni med det brunmelerade golvet som snyggt letar sig upp bakom vit inredning. Badkar på tassar samt badrumsmöbel (dubbla handfat) med granitskiva. Takdusch med glasvägg samt vägghängd wc och bekvämt med vattenburen golvvärme.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Tillträde:

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:

1½-plansvilla

Byggnadsår:

2007

Grundläggning:

Betongplatta

Grundmur:

Betong

Stomme:

Betong

Fasad:

Puts på betong med inslag av cederträpanel

Fönster:

2-glas isoler (Velfac)

Bjälklag:

Betong

Tak:

Betongpannor samt plåt

Uppvärmning:

Frånluftsvärmepump och kamin

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Ventilationsbesiktning:

Förhandsbesiktigat

Övrigt:

Säljaren vill informera om att temperaturen på frånluftsvärmepumpen behöver ställas in manuellt ca två ggr per år.

Alla garderober, färdiginstallerad robotgräsklippare från Gardena samt installation med hatthylla, skoställ och klädavhängning i hallen ingår i köpet.

Fiber finns via stadsnät.

Larm finns, kan övertas. Kostnad ca 324 kr/mån.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 48 kWh/m²/år
Energiklass: C
Primärenergital: 90 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2020-06-03

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

5st

Elkostnad:

41 800 kr/år

VA:

6 000 kr/år

Sotning:

200 kr/år

Renhållning:

2 412 kr/år

Försäkring:

5 664 kr/år

Total driftkostnad:

56 076 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (64 950)

Kommentar:

Driftskostnader är baserade på säljarens faktiska förbrukning mellan september 2021 - augusti 2022. I kostnad för el ingår uppvärmning.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Saxtorp 11:38

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Avtalsservitut Va-Ledningar Mm
Förmån: Officialservitut Väg, 1282K-05/30.1
Last: Avtalsservitut: Va-Ledningar Mm, 12-IM6-93/296.1
Last: Officialservitut Väg, 1282K-05/30.2

Planbestämmelser:

Fornlämning (1 st)

Tomtarea:

1542 m²

Kommentar till areakälla:

Mätbevis finns

Pantbrev:

Totalt antal: 5 st
Total summa: 4 239 000 kr

Försäkringsbolag:

Trygg-Hansa

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

2 721 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusbyggnad
Värdeår:

2007

Taxeringsvärde:

2 118 000 kr

Småhusmark
Taxeringsvärde:

603 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Häljarp, som är en tätort inom Landskrona kommun, ligger öster om E6:an och har ca 4 000 invånare. I Häljarp finns dagis och skolor upp till nionde klass. Både Sandåkerskolan (klass 4-9) och Emiliaskolan (F-3) ligger ett stenkast bort och här finns även idrottsplats och fotbollsplaner.

Det är inte långt till Saxtorpsskogen som växer på sandhaltig mark och därför mest består av björk och tall. Häljarp-Saxtorps byaförening bevakar och tillvaratar gemensamma intressen i Häljarp/Saxtorp och därigenom skapar en ökad gemenskap mellan byinvånarna samt en trivsam boendemiljö.

I Häljarp finns bra serviceutbud såsom matvarubutik, ICA, postombud, golfrestaurang och pizzerior m.m. Järavallen och Saxtorpsskogen erbjuder dessutom fina skogsområden för den som vill ha nära till naturen. Saxtorpssjöarna är ett populärt besöksmål för folk från trakten och det är inte heller långt till sköna Barsebäcksstrand med långbrygga, kiosk och camping.

Öresund med sina inbjudande sandstränder ligger också nära tillhands, med bad- och fiskemöjligheter. För den golfsugne ligger Öresunds GK på orten och välrenommerade banor som Barsebäcks Golf & Country Club och Landskrona GK nås inom 10 respektive 20 min.

Här finns utmärkta pendlingsmöjligheter med bland annat tågstation. Från Häljarps tågstation tar du dig till såväl Lund som Helsingborg och Malmö C. Det expansiva köpcentret Center Syd finns också på kort köravstånd.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.