Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Helsingborg, Rydebäck
Styrsögatan 12
6 995 000 kr
Boarea: 191 m2
areakälla: faktisk uppmätn norm SS 021053
Biarea: 46 m2
areakälla: faktisk uppmätn norm SS 021053
Tomtarea: 638 m2
Rum: 7
 

Renoverad villadröm i Rydebäck!

Välkommen till Styrsögatan 12 och denna generösa och väldisponerade villa om dryga 190 kvm med härliga sällskapsytor på båda våningsplanen och hela fem sovrum. Socialt och välutrustat kök från 2022 i anslutning till vardagsrum och eldstad. Villan är i mycket fint skick och har under 2022 renoverats med nya ytskikt, nytt tak och renoverad fasad. Garage, inrett annex samt ett stort fint uterum. Trädgård i soligt sydvästläge, perfekt placerad i det lugna villakvarteret.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Cecilia Nyström
0737-45 37 01 cecilia.nystrom@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Lite av varje:

Här bor ni nära ljuvliga sandstränder och salta bad, barnomsorg och skola finns inom gångavstånd liksom mataffär och restauranger. Rydebäck erbjuder fina aktiviteter för stora och små samt goda kommunikationer med både buss och tåg. Hela området har rikt med gång/cykelvägar i en grön och lummig miljö.
Rymlig villa med gott om plats för den större familjen, här finns för närvarande 5 sovrum med möjligheter att utöka till fler om behov finns. Huset har under det senaste året genomgått en omfattande och smakfull renovering av både stort och smått. Samtliga rum har fått ett kvalitativt laminatgolv (med aquastop) i en vacker grå ton, väggarna slätspacklades och målades vita, el (brytare, kontakter, elskåp) byttes och snickerier och kök blev nytt. Samma år renoverades fasaden och taket lades om.
Planlösningen är öppen och välkomnande med en ljus och luftig entré i anslutning till matplats och kök. En vid öppning mot vardagsrummets stora glaspartier ger en fin vy över trädgården. En eldstad mellan vardagsrum och kök ger med sin placering en hög mysfaktor till sällskapsytorna. Både kök och tvättstuga är välplanerade och har båda gott om förvaring och yta. På entréplan finns vidare tre sovrum samt klädkammare och ett rymligt helkaklat badrum. En vitmålad trappa leder upp till ett underbart allrum med generösa ljusinsläpp, två fina sovrum, en klädkammare och ett påkostat badrum med badkar.
Härtill ett fantastiskt uterum om hela 46 kvm i anslutning till stensatta uteplatser och en lättskött trädgård i perfekt solläge.
Villan har ett mycket fint läge på en lugn gata utan genomfartstrafik.

Hall:

Ljus och rymlig entré med en öppen och välkomnande planlösning mot både kök och vardagsrum. Eldstaden mellan matplatsen och vardagsrummet är perfekt placerad för att ge värme och mysfaktor till båda rummen och ger gästerna ett trevligt välkomnande. Ett stort fönster i trappan samt ljus från köket gör hallen luftig. Till vardags finns en praktisk groventré med gott om plats för ytterkläder och skor.

Kök - Matrum:

Det generösa köket renoverades 2022 med inredning från Nordanro i en mild ljusgrå nyans och har rejält med både arbetsyta och förvaring, här finns plats för många "kockar" och gäster. Vitvarorna är integrerade för ett sobert och lugnt intryck, både kyl, frys och diskmaskin döljs bakom de ljusgrå sidenmatta luckorna. Kombiugn (mikro/ugn) och varmluftsugn är inbyggd i praktisk arbetshöjd. Induktionshällen har integrerad fläkt viket en minimalistisk och "ren" känsla. Bänkskivorna i ljus laminat matchar fint ton i ton med luckorna. Inredningen i skåp och lådor är väl genomtänkt med smarta lösningar för en optimal förvaring.
Belysning under överskåpen och integrerade spotlights i taket ger både ordentligt arbetsljus och mysbelysning till middagen. Här finns gott om utrymme för en större matplats.

Tvättstuga - Grovingång:

Fräsch och välplanerad tvättstuga med gott om förvaring och rejält med bänkyta. Inredningen i vitt ger både garderober och under/överskåp. Arbetsbänkar av ljus laminat med rostfri vask. Tvättstugan har dörr ut till trädgården och entrésidan vilket ger en praktisk groventré. Golvet är lagt av mörkgrå klinkers som passar fint till väggarnas mosaik i matchande toner. Tvättmaskin från 2017 och tumlare från 2020. Här finns även en extra frys samt varmvattenberedare (Nibe som sattes in 2022).

Vardagsrum:

Ljust härligt vardagsrum med stora fönsterpartier mot trädgården i söder. En vid öppning mot hall och matplats ger en trevlig och social planlösning som knyts samman av den fina eldstaden som ger synlig brasa från hall, matplats och vardagsrum. En helglasad dörr leder ut på den gjutna terrassen under tak.

Uterum:

Generöst uterum med gjuten platta och skjutbara glaspartier. Ett härligt rum med gott om plats för stora middagar, här ryms både en större matgrupp och loungemöbler. I anslutning mot väster, ligger en uteplatsen under skyddande tak som sedan fortsätter med en fin stensatt terrass. Uterummet är byggt på en gjuten platta och har både fasta och skjutbara glasväggar.

Sovrum nr 1:

Sovrum vägg i vägg med vardagsrummet och med fönster mot söder och uterummet. Väggen mot vardagsrummet går fint att plocka bort om man har önskemål om en större social yta.

Sovrum nr 2:

Master bedroom med fönster och helglasad dörr ut mot uterummet intill. En hel vägg med inbyggda garderober med vita skjutbara dörrar ger gott om förvaring.

Sovrum nr 3:

Barnkammare i anslutning till master bedroom som även kan fungera fint som kontor eller varför inte en generös walk in closet. Fönster mot norr med utsikt mot annexet.

Badrum:

Rymligt och ljust badrum med två fönster med frostat glas och integrerad belysning av spotlights i taket. Grafitgrått klinkergolv och vitt kakel med mörkgrå dekor. Vit kommod med spegel ovan samt ett stort väggskåp som ger gott om förvaring. Stor dusch bakom dörr av klarglas. Golvvärme via el. Badrummet renoverades 2010 med inredning från Svedbergs och är i fint skick.

Allrum:

Ett generöst och vackert rum med ett stort gavelfönster mot öster och tre takfönster mot söder som tillsammans ger ett underbart ljus. Här finns gott om utrymme för en generös soffgrupp med plats för familjens filmkvällar och även en läshörna med fåtöljer ryms. Integrerad belysning av spotlights som ger ett mysigt ljus.

Sovrum nr 4 och 5:

Mot väster ligger de sista sovrummen som är lika till storlek och form. Båda rummen har plats för säng, skrivbord och fåtölj. I anslutning finns en rejäl klädkammare som löser klädförvaringen till båda rummen. Utsikten mot väster är luftig och öppen utan närliggande hus i siktlinjen.

Badrum:

Lyxigt helkaklat badrum med kakel i grått som matchas av en något mörkare klinker. Ett inkaklat hörnbadkar ger sköna bad i fin och rofylld miljö. Vitt snyggt handfat och vägghängd wc. Badrummet renoverades 2011 och är utrustat med golvvärme.

Annex - Garage:

Garagebyggnad med plats för en bil plus fritidsprylar. I anslutning ligger ett isolerat och inrett utrymme som ger fina möjligheter till en egen avdelning för tonåringen eller för en hobby. Rummet går också, tack vare en separat ingång, fint att nyttja för er med egen verksamhet om ex kontor eller lager behövs. Uppfart för flera bilar samt carport som dessutom ger en väderskyddad entré.

Utemiljö:

Fin och välplanerad trädgård i perfekt sydvästläge. Trädgården är anlagd med fina stensättningar som både ger trevliga uteplatser och lättillgängliga gångar. Plank mellan murade stolpar ger en fin inramning som skyddar såväl mot insyn som mot vind. Planket har genomtänkt ljussättning som tillsammans med fasadbelysning gör "trädgårdsrummet" mysigt och välkomnande. Utmed södersidan finns en rejäl gräsmatta för spel och lek. Väklippta fruktträd ger fin skörd och höjd till trädgården.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.