Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Oxie
Rosentorpsvägen 27
7 795 000 kr utgångspris
Boarea: 190 m2
areakälla: säljarens information
Biarea: 36.9 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 737 m2
Rum: 7
 

Modern villa i barnvänligt område!

Det är med glädje som vi nu presenterar denna härliga villa i två plan om hela 190 kvm. Huset är byggt 2019 och har en modern och stilren interiör. Nedervåningen bjuder bland annat på öppen planlösning mellan kök och allrum, två sovrum i bra storlek, helkaklat badrum samt gästtoalett och tvättstuga. En trappa upp samsas tre väldigt bra sovrumsmiljöer kring ett fint allrum och här erbjuds även utmärkta förvaringsmöjligheter. Dessutom erbjuds en lockande utemiljö med stenbeläggning och gräsmatta som sträcker sig runt huset. Här bor man med närhet till grönområden, lekplatser, skolor samt goda kommunikationsmöjligheter med både tåg och buss är området perfekt för barnfamiljen! Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Johan Dahlgren
0704-22 90 41 johan.dahlgren@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Nedervåning:

Hall: Mörkt marmorerat klinkergolv och vita väggar. Hallen är rymlig och erbjuder bra avhängningsmöjligheter och det finns plats att möblera hall- och förvaringsmöbler.

Kök: Mörkt marmorerat klinkergolv och vita väggar. Köksinredningen från Ballingslöv är modern och stilren med vita luckor som kombineras fint med den svarta bänkskivan och kakel i vitt ovanför. Maskinparken från Siemens består av induktionshäll, fläkt, kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn- och mikrovågsugn samt diskmaskin. Köksön erbjuder många funktioner såsom förvaring, arbetsyta och sittplats för 3-4 personer och invid köksmiljön finns det möjlighet att möblera ett stort matbordsmöblemang för 6-8 personer.

Allrum: Parkettgolv och vita väggar. Allrummet är placerat i öppen planlösning med köket. Här finns plats att möblera en större soffa med ett par sköna fåtöljer och diverse andra möbler efter önskemål. Ljusinsläppet är rikligt från fönster i tre väderstreck och härifrån når vi trädgården från dubbla utgångar.

Sovrum 1: Parkettgolv och vita väggar. Stort sovrum med plats att möblera dubbelsäng eller annat möblemang om så önskas. Utmärkta förvaringsmöjligheter får vi i klädkammaren som ligger i anslutning till sovrummet.

Sovrum 2: Parkettgolv och vita väggar. Sovrum i bra storlek med plats för säng, skrivbord och mer därtill. Bra förvaringsmöjligheter får vi i en garderob.

Badrum: Ljust marmorerat klinker och kakel. Badrummet är inrett med vägghängd-wc, handfat med kommod, spegel och dusch.

Gästtoalett: Ljust marmorerat klinker och kakel. Här är inrett med wc, handfat med kommod och spegel.

Tvättrum: Mörkt marmorerat klinkergolv och vita väggar. Här är inrett med praktisk arbetsbänk med vask och skåp för förvaring under samt tvättmaskin och torktumlare från Samsung. Härifrån kan vi via den helglasade terrassdörren ta steget ut till den härliga trädgården.

Ovanvåning:

Allrum: Parkettgolv och vita väggar. En våning upp samsas tre väldigt bra sovrumsmiljöer kring ett fint allrum och här finns plats att möblera en trivsam soffgrupp med tillhörande möblemang utefter önskemål. Ypperliga förvaringsmöjligheter får vi i en rymlig klädkammare.

Sovrum 3: Parkettgolv och vita väggar. Detta rummet är väl tilltaget och här finns plats för dubbelsäng och flera ytterligare möbleringsalternativ. Detta rummet är unikt försett med ingång till eget badrum.

Sovrum 4 och 5: Parkettgolv och vita väggar. Sovrum 4 och 5 är nästintill identiska och passat bra att användas som barnrum, kontor eller gästrum.

Badrum: Ljust marmorerat klinker och kakel. Badrummet är inrett med wc, handfat med kommod, spegel, handdukstork och takdusch.

Trädgård:

Härlig trädgårdstomt som omsluter huset på ett fint sätt. Här finns både gräsmatta och stenbelagda ytor med plats att möblera bord, stolar och ett par sköna solstolar. Under årets varma dagar är detta en perfekt sällskapsyta för större tillställningar med familj och vänner.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Byggnad

Byggnadstyp:

1½-plansvilla

Byggnadsår:

2019

Grundläggning:

Platta på mark

Grundmur:

Betong

Stomme:

Lättbetong

Fasad:

Puts

Fönster:

3-glas isoler

Bjälklag:

Trä

Tak:

Takpannor

Uppvärmning:

Värmepump-luft/vatten (el)

Ventilation:

FTX

Övrigt:

Jordfelsbrytare är installerad.

Golvvärme (vattenburen) är installerat i hela huset.

2022 fasad målad.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 45 kWh/m²/år
Energiklass: D
Primärenergital: 96 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2022-06-12

Övriga Byggnader

Garage med plats för 1 bil samt förråd.

Driftskostnader

Kommentar:

Huset är obebott och därför finns inga driftkostnader registrerade. Utöver driftkostnaderna tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt om 6 830 kr/år.

Fiber finns indraget.

Larmabonnemang finns att överta för 499 kr/månad.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Sandlöken 2

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten och avlopp.

Planbestämmelser:

Ändring Av Dp Detaljplan

Tomtarea:

737 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Pantbrev:

Totalt antal: 2 st
Total summa: 2 300 000 kr

Försäkringsbolag:

Länsförsäkringar

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

683 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

210 Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsår:

2021

Småhusmark
Taxeringsvärde:

683 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Beläget ca 10 km från de centrala delarna av Malmö finner vi Oxie, populärt hos barnfamiljer med dess närhet till både storstad och natur. Bebyggelsen består mestadels av villor och radhus, men här finns även lägenheter. Det räknas som en förort till Malmö, med både grundskolor och förskolor vilket bidrar till barnvänligheten i området. Befolkningsutveckling och bebyggelse har ökat kraftigt sedan 1960-talet, så fler och fler finner fördelarna med området.

Anslutningen till E65:an ligger nära, vilket gör att de boende enkelt tar sig till såväl centrala Malmö som Öresundsbron och Ystad. Ypperligt läge för pendlare och kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik är uppskattat. Stadsbuss finns till centrala Malmö och från tågstationen reser många pendlare längre sträckor runtom i Skåne. Ett bra nät av kollektivtrafik med många avgångar ger känslan av att inget är långt borta.

I Oxie Centrum finns ett stort serviceutbud med flera faciliteter. Det skänker livskvalitet att ha alla bekvämligheter inom räckhåll. Runtom i området finns lekplatser och grönområden. Idrottsanläggningar finns, dessutom kringliggande golfbanor för den som uppskattar det. Om inte annat kanske en promenad i närliggande Bokskogen passar bra. Här finns många aktiviteter för gammal som ung.

Fördelen med området är att bo i något som känns som en egen liten stad med alla bekvämligheter det innebär, men ändå ha naturen som granne. Här trivs föräldrar med att kunna låta barnen växa upp i en lugn, naturnära miljö och samtidigt ha större städer inom räckhåll.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.