Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Oxie
Hanehögsvägen 38
3 695 000 kr som utgångspris
Boarea: 130 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 465 m2
Rum: 6
 

Smakfullt renoverad familjevilla med njutbar trädgård!

I välskötta villakvarter finns denna välplanerade 1,5-plansvilla med en underbar utemiljö som bjuder på både uterum och generöst trädäck. Interiören erbjuder en flexibel planlösning med härligt ljusinsläpp från genomgående fönster, stilrent kök och härliga ytor för socialt umgänge. Vidare finns två utmärkta sovrum, ett helkaklade badrum, grovkök och praktiskt gäst-wc i entréplan. En trappa upp möts vi av ytterligare allrumskvadrat och sovrum med flertalet möbleringsalternativ att erbjuda. Trädgården är lummig med underbar sensommargrönska och mysiga uteplatser både invid huset på det upplysta trädäcket och i det njutbara uterummet. Läget på lugn och barnvänlig gata gör heller ingen besviken, med närhet till både bra skola och förskola, fina grönområden och mataffärer. Varmt välkomna på visning av den optimala familjevillan!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Välkomnande hall förser oss med grå golv i klinkerimitation som möter väggar i vitt som är ett återkommande inslag för hela entréplan. Addera där till ljusinsläpp via ytterdörrens fönsterparti, bra med avhängning infällda spotlights i tak och bra avhängningsmöjligheter samt förvaring i garderober.

Badrum:

Hemmets badrum är stilsäkert helkaklat med svart klinker på golv och vitt kakel på väggar med svart dekor samt infällda spotlights i tak. Här finns handfat med vit kommod, spegel, skåp, wc och dusch med vikdörrar i klarglas.

Gäst-wc:

Även gäst-wc är i helkaklat utförande med svart klinker på golv och vitt kakel på väggar. Här finns wc, handfat med vit kommod och spegel.

Kök:

Vidare in väntar en smakfull köksmiljö som förser oss med förvaring bakom släta luckor i vitt, som ackompanjeras av gedigna arbetsytor i svart sten med lika svart kakel ovan. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i full höjd från Samsung, diskmaskin från Bosch, inbyggd mikrovågsugn från Electrolux, induktionshäll från Electrolux, ugn från Samsung och fläkt. På golvet ligger ett snyggt trälaminat som samsas med väggar i vitt. I direkt anslutning till köket finner vi plats för matbordet intill ett strålande fönsterparti med utgång till det inglasade uterummet och trädgårdssida.

Vardagsrum:

Vidare in inviterar vardagsrummet med generösa kvadrat som möjliggör flertalet möbleringsalternativ. Här pryds golvet av klassisk parkett som möter målade väggar i vitt varvat med ett härligt ljusflöde från genomgående fönsterpartier och infällda spotlights i tak. Entréplanets ena sovrum har öppnats upp och fungerar idag som en förlängning av vardagsrummet. Detta går så klart att återställa om behovet för extra sovrum skulle finnas. Här finns även spiraltrappa i vitt smide som leder oss vidare upp till inredd ovanvåning.

Sovrum 1:

Från hallen når vi hemmets första sovrum med stilsäker parkett på golv, vitmålade väggar och ljusbringande fönsterparti. Förvaring finns i garderobsmöbel.

Sovrum 2:

Vägg i vägg finner vi ytterligare ett sovrum som lämpar sig perfekt som mastersovrum. Det vackra parkettgolvet är återkommande även här med vitmålade väggar och ljusbringande fönsterparti samt ypperlig förvaring i garderober.

Grovkök:

Som extra bonus till ett redan så bra hus är groventrén med tvättmaskin och torktumlare samt vask. Rostbrun klinker på golv samspelar med vitmålade väggar och ljusbringande fönsterparti samt bra med förvaring.

Allrum/Ovanvåning:

En trappa upp tar vida allrumskvadrat emot med snyggt trälaminat på golv och vita väggar med snedtak i vit träpanel samt infällda spotlights. Här är möbleringsalternativen flera och ni kan välja att inreda som sovrum eller som privat TV-hörna.

Sovrum:

Sovrummet här uppe välkomnar med snyggt golv i samspel med vita väggar och snedtak samt ljusbringande fönster.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.