Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Oxie Kyrkby
Pilevallsvägen 63
3 395 000 kr utgångspris
Boarea: 139 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 296 m2
Rum: 4
 

Tilltalande parhus på utmärkt hörnläge i omtyckta Oxie Kyrkby!

På härligt fritt och öppet hörnläge presenterar vi detta trivsamma parhus som bjuder på generösa sällskapsytor med värmande kamin och en flexibel planlösning med möjlighet till hela fem bra sovrum. Vidare finner vi ett rymligt kök med trevlig matplats och ljusinsläpp ifrån två väderstreck, två fräscha badrum varav ett med härlig jacuzzi samt i dagsläget tre sovrum på det övre våningsplanet. Attraktivt område i populära Oxie Kyrkby med lättskött utemiljö som ramas in av vintergröna thujor. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Jonas Birgerdahl
0721-80 12 50 jonas.birgerdahl@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen bjuder in med tidlöst klinkergolv och ljusinsläpp ifrån både fönster och entrédörr. En garderob bakom spegelbeklädda skjutdörrar tar hand om förvaringen av ytterkläderna och några steg in åt höger erbjuds dessutom en klädkammare under trappan.

Kök:

På vänster hand väntar ett väl tilltaget Marbodalskök, med utmärkta förvaringsmöjligheter bakom nylackerade köksluckor tillsammans med arbetsytor i gedigen granit. Den maskinella utrustningen består av kyl (2022), frys (2022), diskmaskin (2021), inbyggd mikro (2016), induktionshäll (2016), inbyggnadsugn (2016) samt fläkt kopplad på utsug (2022). Enhetligt klinkergolv såsom i hallen och en trivsam matplats invid fönster i två väderstreck. Diskblandare, diskbänk samt bänkskivor från 2016.

Vardagsrum:

Vardagsrumsytorna i vinkel är synnerligen väl tilltagna med möjlighet till såväl soffgrupp som sköna fåtöljer och middagsbord för både familj och vänner. Flera fönster i två väderstreck skänker rikligt med ljus och som ytterligare bonus erbjuds både utgång till trädgården och en värmande kamin. Vardagsrummet kan med fördel delas av för att skapa ytterligare två sovrum om behov finns. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett.

Badrum 1:

Entréplans badrum är helkaklat i ljusa toner och utrustat med dusch, wc, handfat med vit kommod samt spegel med belysning.

Tvättrum:

Tvättrummet tjänar även som praktisk groventré. Tvättmaskin 2019, torktumlare samt vask. Plastmatta och förvaring i vita skåp.

Övre hall:

En trappa upp tar en hall emot som fördelar samtliga rum på våningsplanet och som dessutom erbjuder utgång till balkong med tilltalande utsikt över området.

Sovrum:

Rymligt sovrum med ljust golv och vita väggar. Bra förvaring i inbyggda garderober och i övrigt plats för både säng och skrivbord.

Sovrum:

Vägg i vägg är ytterligare ett stort sovrum beläget. Ljust golv möter vita väggar. Inbyggda garderober tar hand om allehanda klädesplagg och här inryms med lätthet både dubbelsäng och tillhörande möblemang.

Sovrum:

Även sovrum nummer tre är av god storlek, med ljusinsläpp ifrån takfönster och vitmålade väggar.

Badrum 2:

Ovanvåningens badrum bjuder på ljust helkaklade ytskikt och är försett med handuksvärmare, två separata handfat, jacuzzi, inbyggd högtalare och gott om förvaring i flera vita skåp.

Trädgård:

Privat och insynsskyddad trädgård med stensatta uteplatser och gräsytor där barnen kan leka medans ni njuter av lata dagar eller lagar något gott på grillen. En plats i garage och en parkeringsplats utomhus finns tillgänglig för huset.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.