Malmö, Kristineberg
Kometgatan 4
4 995 000 kr utgångspris
Boarea: 151 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 369 m2
Rum: 6
 

Bra familjevilla i barnvänliga Kristineberg!

I trevligt och välskött villakvarter presenterar vi med glädje denna fantastiska villa om 151 kvadratmeter! Planlösningen är genomtänkt och bjuder bland annat på oemotståndliga sällskapsytor i form av kök och vardagsrum i en semiöppen planlösning med flertalet generösa fönsterpartier samt med helglasad terrassdörr ut mot stenlagd uteplats och trädgård. Vi finner även ett av hemmets sovrum på entréplan, i bra storlek med flertalet möbleringsalternativ att erbjuda. På ovanvåningen finner vi ytterligare ett allrum som förser oss med generösa ytor och ett strålande ljusinsläpp genom takfönster. Här uppe erbjuds även resterande två till tre sovrum, även dessa i bra storlek med snedtak och ljusbringande fönster. Addera till detta två helkaklade badrum, varav det som finns placerat på ovanvåningen erbjuder lyxigt badkar samt ett separat grovkök med tvättfaciliteter och grovvask. Den soliga trädgården gör förstås heller ingen besviken, utan lockar med generösa gräsytor som ramas in av lummiga häckar och staket. Underbart barnvänligt område med stora grönytor, lekplatser och skolor i närheten. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Jonas Birgerdahl
0721-80 12 50 jonas.birgerdahl@vaningen.se

Visningar.

Tisdag 6 December
17:45 - 18:15
Anmäl er via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig
Söndag 11 December
14:00 - 14:20
Anmäl er via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Innanför ytterdörren möts vi av möblerbara ytor med ljust klinker på golv med golvvärme och vita väggar. Här ges även goda avhängingsmöjligheter och gott om förvaring i garderob med spegelskjutdörrar.

Badrum:

Ifrån hallen når vi ett av badrummen som bjuder på en interiör i helkaklat utförande och med klinker på golv . Badrummet är inrett med WC, handfat, spegel, dusch med vikdörrar i glas samt förvaringsskåp.

Vardagsrum:

Vidare in når vi hemmets sociala ytor som består av vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning. På golvet ligger stilsäkert parkettgolv som möter vita väggar. Stora fönsterpartier bidrar till ett härligt ljusflöde och vi finner även utgång till den härliga trädgården som skapar njutning under årets värmare månader.

Kök:

Ljust och luftigt kök med köksinteriör från Myresjökök. Här erbjuds matplats för ett större sällskap och goda förvaringsmöjligheter i både över och underskåp. Maskinell utrustning består av kyl/frys, spishäll, ingyggnadsugn, micro (2021), fläkt samt diskmaskin (2022).

Grovkök:

I tvättstugan ligger klinker på golv och väggarna är vita. Här finns vask, torkskåp och tvättmaskin. Egen ingång från uppfarten.

Sovrum 1:

Sovrummet på entrévåningen är av bra storlek och rymmer enkelt både dubbelsäng, förvaringsmöblemang och skrivbordshörna om så önskas. Parkett på golv och vita väggar.

Allrum ovanvåning:

På ovanvåningen möts vi av ett trevligt inrett allrum med ekparkett på golv och vita väggar. En praktisk klädkammare ger goda förvaringsmöjligheter och dubbla takfönster skänker rikligt med dagsljus.

Sovrum 2, 3 och 4:

Samtliga av bra storlek. Målade väggar och parkettgolv.

Badrum ovanvåning:

Badrummet som finns beläget på ovanvåningen förser oss med en interiör i helkaklat utförande där klinker pryder golvet och sandfärgad kakel på väggarna. Badrummet är inrett med WC, handfat med kommod, spegel, handdukstork, rejäl duschhörna och badkar.

Trädgård:

Lättskött och insynsskyddad trädgård med stenlagd uteplats samt generösa gräsytor, med sol under större delen av dag och kväll. Till huset hör en stor uppställningsplats för bilen.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Byggnad

Byggnadstyp:

1½-plansvilla

Byggnadsår:

2005

Grundläggning:

Betongplatta

Grundmur:

Betong

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel och trä

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Betong och trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Frånluftvärmepump

Ventilation:

Frånluft med återvinning

Övrigt:

Tak tvättat 2019.
Träfasad målad 2019.
Vattenburen golvvärme på hela entrévåningen.
Centraldammsugare finns.

Energideklaration:

Energiklass: D
Primärenergital: 111 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2022-10-11

Övriga Byggnader

Förråd.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Uppvärmningskostnad:

22 000 kr/år

VA:

3 800 kr/år

Vägsamfällighet:

2 600 kr/år

Renhållning:

2 190 kr/år

Total driftkostnad:

30 590 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (39 464)

Kommentar:

I angiven kostnad för uppvärmning ingår även säljarnas kostnad för hushållsel.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Kometen 25

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Malmö Kometen GA:1 ändamål: Vägar, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Samfällighet: Malmö Kometen S:1
Förmån: Officialservitut Byggnad, 1280K-95/2004.7
Förmån: Officialservitut Byggnad, 1280K-95/2004.8
Last: Officialservitut Byggnad, 1280K-95/2004.6
Last: Officialservitut Byggnad, 1280K-95/2004.9

Planbestämmelser:

Detaljplan Vattenskyddsområde

Tomtarea:

369 m²

Pantbrev:

Totalt antal: 2 st
Total summa: 2 710 000 kr

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

2 690 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2018

Småhusbyggnad
Värdeår:

2005

Taxeringsvärde:

2 113 000 kr

Småhusmark
Taxeringsvärde:

577 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Området ligger angränsande till Oxie, som i sin tur ligger beläget ca 10 km från de centrala delarna av Malmö. Mycket populärt hos barnfamiljer med dess närhet till både storstad och natur. Bebyggelsen består mestadels av villor och radhus. Här finns närhet till både grundskolor upp till årskurs 9 och flera förskolor att tillgå, vilket också bidrar till att många barnfamiljer hittat till området. Fler och fler finner fördelarna här, då befolkningsutveckling och bebyggelse har ökat kraftigt sedan 1960-talet.

Anslutningen till E65:an ligger nära, vilket gör att de boende enkelt tar sig till såväl centrala Malmö som Öresundsbron och Ystad. Likaså finns Länsväg 101 som en bra anknytning till centrala Malmö. Ypperligt läge för pendlare och kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik är uppskattat. Stadsbuss finns till centrala Malmö och från tågstationen reser många pendlare längre sträckor runtom i Skåne. Ett bra nät av kollektivtrafik med många avgångar ger känslan av att inget är långt borta.

För den som inte tar sig in till någon av de större, kringliggande städerna dagligen finns Oxie Centrum i närheten. Här finns ett stort serviceutbud med livsmedelsbutik, Apotek, tandläkare samt vårdcentral med BVC. Dessutom bibliotek, frisör, gym och ett flertal restauranger. Runtom i området finns lekplatser och grönområden. Badhus, idrottsplats och fritidsgård finns, dessutom kringliggande golfbanor för den som uppskattar det. Om inte annat kanske en promenad i närliggande bokskogen passar bra. Här finns många aktiviteter för gammal som ung.

Fördelen med området är att bo i något som känns som en egen liten stad med alla bekvämligheter det innebär, men ändå ha naturen som granne. Här trivs föräldrar med att kunna låta barnen växa upp i en lugn, naturnära miljö och samtidigt ha större städer inom räckhåll.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.