Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Käglinge
Gustaf Pålssons väg 7
4 995 000 kr eller högstbjudande
Boarea: 136 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 344 m2
Rum: 6
 

Rymlig villa på attraktivt läge intill vackert rekreationsområde!

Vi förmedlar en trivsam 1 1/2 plans villa belägen på gaveln i naturskönt område. På entréplan finner vi de sociala ytorna med rymligt vardagsrum i vinkel med vackert ljusinsläpp från flera fönsterpartier ut mot trädgården. Ett genomgående rum med möjlighet att dela av för att skapa ytterligare ett sovrum. Det stilrena köket kommer från Marbodal och ligger i social öppen planlösning mot vardagsrummet. På detta plan finns även groventré med tvättfaciliteter och helkaklat badrum. Ovanvåningen är husets mer privata del med fyra fina sovrum och badrum. Lättskött grönskande trädgård där trädgårdssidan inramas av insynsskyddad häck och har härligt spadbad. Biluppställningsplats för 2 bilar med laddstation för elbil och förråd. Solceller installerades under april 2022. Här bor man med gångavstånd till den nybyggda grundskolan Tingdammsskolan och närmsta busshållsplats ligger på bara några minuters gångväg. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Roger Ragneklint
0768-68 05 25 roger.ragneklint@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen inviterar med mörkt klinkergolv och vita väggar. Här finns avhängning av ytterkläder.

Badrum entréplan:

In till vänster ligger ett av villans två badrumsmiljöer. Golvet är belagt med mörkt klinker och väggarna är klädda med vitt kakel. Badkar, wc, handfat med kommod och spegelskåp med belysning. Spotlights i tak och golvvärme.

Vardagsrum:

Vidare når vi det underbara vardagsrummet, en yta av vida kvadrat med flera möbleringsmöjligheter. Rummet har ett vackert ljusinsläpp ifrån flera stora fönsterpartier ut mot trädgårdssidan. Här öppnar vi upp mot den välskötta trädgården och dess uteplats. Trädgården inramas av insynsskyddad häck och har ett härligt spabad. Vardagsrummets ena del kan enkelt delas av till ytterligare ett sovrum om så önskas. På golvet ligger ekparkett och väggarna är sobra vita.

Kök:

Det stilsäkra köket kommer från Marbodal och ligger i en social öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har skåpsluckor i klassiskt vitt och beige kakel som snyggt bryts av mot mörk bänkskiva. Här finns bra med arbetsyta och förvaring i en trevlig köksö. Köket är utrustat med kyl, frys, inbyggd ugn, inbyggd mikro och diskmaskin. Ekparkett i samspel med vita väggar.

Groventré:

Praktiskt grovkök med egen ingång från uppfarten. Perfekt för barnfamiljen eller hundägaren. På golvet ligger tåligt klinker och väggarna är vita. Här finns bra med förvaringsskåp, tvättställ med arbetsyta och kaklat stänkskydd. Tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1:

Ovanvåningen är husets mer privata sfär med fyra sovrum och badrum. Det första sovrummet har parkettgolv och vita väggar.

Sovrum 2:

Sovrum med ekparkett och vita väggar.

Sovrum 3:

Rofyllt sovrum med plats för den större sängen och förvaringsmöbel. Ekparkett och vita väggar. Här finns inbyggda garderober som tar hand om klädförvaringen.

Badrum ovanvåning:

Rakt fram i hallen ligger badrumsmiljön. Helkaklat med mörkt klinkergolv och vitt kakel. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork. Takfönster, spotlights och skön golvvärme.

Sovrum 4:

Bra sovrum med ekparkett och vita väggar. Garderober.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:

1½-plansvilla

Byggnadsår:

2006

Grundläggning:

Platta på mark

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel + Trä

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Värmepump-frånluft (el)

Ventilation:

FTX

Övrigt:

Solceller Gosol Energi april 2022.
Laddstation elbil oktober 2021.
Spabad Swebad 2017.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 61 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2012-10-08

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

3st

Uppvärmningskostnad:

22 000 kr/år

Vägsamfällighet:

10 732 kr/år

Renhållning:

2 160 kr/år

Total driftkostnad:

34 892 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (43 766)

Kommentar:

I angiven kostnad för uppvärmning ingår även hushållsel. Säljaren har även spabadet uppvärmt året om samt laddar två elbilar.
Avgift till samfällighet inkludera vatten (schablon)/avlopp, och skötsel av området.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Fjärdingsmannen 5

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Malmö Fjärdingsmannen GA:1 ändamål: Vägar, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt

Planbestämmelser:

Detaljplan

Tomtarea:

344 m²

Pantbrev:

Totalt antal: 1 st
Total summa: 3 252 000 kr

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

2 768 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusmark
Taxeringsvärde:

791 000 kr

Småhusbyggnad
Värdeår:

2006

Taxeringsvärde:

1 977 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Området ligger angränsande till Oxie, som i sin tur ligger beläget ca 10 km från de centrala delarna av Malmö. Mycket populärt hos barnfamiljer med dess närhet till både storstad och natur. Bebyggelsen består mestadels av villor och radhus. Här finns närhet till både grundskolor upp till årskurs 9 och flera förskolor att tillgå, vilket också bidrar till att många barnfamiljer hittat till området. Fler och fler finner fördelarna här, då befolkningsutveckling och bebyggelse har ökat kraftigt sedan 1960-talet.

Anslutningen till E65:an ligger nära, vilket gör att de boende enkelt tar sig till såväl centrala Malmö som Öresundsbron och Ystad. Likaså finns Länsväg 101 som en bra anknytning till centrala Malmö. Ypperligt läge för pendlare och kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik är uppskattat. Stadsbuss finns till centrala Malmö och från tågstationen reser många pendlare längre sträckor runtom i Skåne. Ett bra nät av kollektivtrafik med många avgångar ger känslan av att inget är långt borta.

För den som inte tar sig in till någon av de större, kringliggande städerna dagligen finns Oxie Centrum i närheten. Här finns ett stort serviceutbud med livsmedelsbutik, Apotek, tandläkare samt vårdcentral med BVC. Dessutom bibliotek, frisör, gym och ett flertal restauranger. Runtom i området finns lekplatser och grönområden. Badhus, idrottsplats och fritidsgård finns, dessutom kringliggande golfbanor för den som uppskattar det. Om inte annat kanske en promenad i närliggande bokskogen passar bra. Här finns många aktiviteter för gammal som ung.

Fördelen med området är att bo i något som känns som en egen liten stad med alla bekvämligheter det innebär, men ändå ha naturen som granne. Här trivs föräldrar med att kunna låta barnen växa upp i en lugn, naturnära miljö och samtidigt ha större städer inom räckhåll.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.