Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Käglinge
Gustaf Pålssons väg 12
4 495 000 kr utgångspris
Boarea: 110 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 468 m2
Rum: 3
 

Stilren enplansvilla med härlig trädgård som gränsar till vackert naturområde!

Vi presenterar med glädje denna tilltalande enplansvilla uppförd 2006 invid underbart grönskande naturområde i eftersökta Käglinge. Här erbjuds ett vackert hem fördelat på smakfullt Marbodalkök med stor matplats i anslutning till strålande ljusa vardagsrumskvadrat av synnerligen vida kvadrat, som lockar med läcker takhöjd och utgång till njutbar uteplats med trädäck ,omgärdad av härliga gräsytor och varierad trädgårdsgrönska. Vidare finner vi två rejäla sovrum som med enkla medel blir till tre om man så önskar, samt två snyggt helkaklade badrum och ett välutrustat tvättrum som även tjänar som praktisk groventré. Ett modernt och bekvämt liv med naturen som granne men ändå med storstaden på kort avstånd. Bilarna ställer ni bekvämt på uppfarten som även har en laddbox installerad. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Jonas Birgerdahl
0721-80 12 50 jonas.birgerdahl@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Ljus och välkomnande hall där benvitt klinkergolv samspelar med ljusinsläpp ifrån entrédörrens båtfönster. Goda avhängningsmöjligheter för ytterkläderna erbjuds.

Badrum 1:

Vid entrén nås ett av de fina badrummen, här med helkaklade ytskikt och utrustat med dusch bakom glasdörr, wc, handfat med kommod, samt spegelskåp med belysning.

Tvättrum:

Strax därefter är tvättrummet beläget, som är försett med praktiskt klinkergolv, tvättmaskin och torktumlare side by side och utmärkt förvaring i vita skåp. Bekvämt med extra ingång vid sidan av huvudentrén.

Kök:

Till vänster väntar ett ljust och luftigt Marbodalkök som kännetecknas av samma benvita klinkergolv som i hallen och utmärkt förvaring bakom profilerade luckor med rostfria beslag. Ljusgrått kakel pryder väggen ovanför accentuerande svarta arbetsytor i laminat och den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin , ugn , spishäll, fläkt, samt mikro. Härligt ljusinsläpp ifrån fönster i två väderstreck och trevlig plats för familjens matbord invid stort fönsterparti i ytterligare väderstreck.

Vardagsrum:

Ifrån köket åtnjuts en fin kontakt med vardagsrummet i direkt anslutning. Läcker asymmetrisk takhöjd och vackert parkettgolv signerar rummet liksom suveräna fönsterpartier i två väderstreck, ackompanjerat av ljusbringande terrassdörr ut mot trädäcket av vida mått. Rummets fantastiska storlek möjliggör möblering med såväl soffgrupp och fåtöljer som ett större middagsbord. Man kan med fördel även dela av rummet till förmån för ett tredje sovrum utan att den luftiga känslan går förlorad.

Sovrum 1:

I villans bortre del finner vi ett generöst mastersovrum för både dubbelsäng och tillhörande möblemang. Återkommande parkettgolv och rikligt med ljus ifrån både fönster och glasinfattad terrassdörr ut mot trädgårdens sommargrönska.

Sovrum 2:

Även sovrum nummer två är av god storlek för enkel möblering med allehanda inredning. Strålande ljusinsläpp ifrån stort fönsterparti och tidlöst parkettgolv.

Badrum 2:

Vid sovrummen finns ytterligare ett badrum med helkaklade ljusa väggar och mörkblått klinkergolv. Här erbjuds dusch bakom vikdörrar i glas, wc, dubbelhandfat med kommod samt spegelskåp med belysning.

Klädkammare:

Utanför sovrummen finner ni en rejäl walk-in closet med ypperliga förvaringsmöjligheter och fönster för gott ljusinsläpp och parkett på golv.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.