Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Kulladal
Fosiedalsvägen 27
Boarea: 121 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 28 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 937 m2
Rum: 5
 

Enplansvilla på Kulladal i bra skick!

På populära Kulladal erbjuds nu en av de få och så populära enplansvillorna. Huset erbjuder en social planlösning med stora sällskapsytor, mysigt uterum, tre perfekta sovrum med möjlighet till fyra samt badrum och gästtoalett. Utöver fina innemiljöer så finner vi en stor samlad tomt med sol hela dagen som ger dig chans till trädgårdsbjudningar och möjlighet till lek för de små, carport/uppställningsplats för upp till fyra bilar och ett stort förråd/snickeri som ger dig plats till det du behöver.

På Fosiedalsvägen 27 bor du bra med cykelavstånd till city, kommunikationer, shopping, parker och havet! I Kulladal bor du nära bra skolor, kommunikationer, har enkel påfart till pendlingslederna och här spirar föreningslivet så du har nära till de flera fritids- eller träningsaktiviteter med bland annat Kulladals FF och Kulladals idrottshall någon minut bort!

Husets låga och bra energiklassificering gör att många banker erbjuder ett förmånligt grönt bolån som ger dig en lägre månadskostnad. Kolla med din bank!

Huset är förhandsbesiktigat. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Anders Backman
0768-56 55 25 anders.backman@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.