Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Kulladal
Irisgatan 32
Boarea: 156 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 136 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 692 m2
Rum: 4
 

Renoverad 1920-tals villa med uthyrningsmöjlighet!

Fantastiskt välskött villa i populära och barnvänliga kvarter i Kulladal, med underbart lummig och insynsskyddad trädgårdstomt i soligt läge! I anslutning finns även ett dubbelgarage med inredd gästlägenhet ovan med pentry och helkaklat badrum med dusch. Detta möjliggör för eventuell uthyrning om så skulle önskas, alternativt generationsboende. Huset har en bra energiprestanda och ett effektivt uppvärmningssystem så det har fått en bra energiklass som hos många banker möjliggör att få ett så kallat "Grönt bolån" viket innebär en lägre ränta. Kolla med din bank!

I boningshuset erbjuds vi en tilltalande interiör med upp till tre sovrumsmöjligheter på ovanvåningens privata sfär, varav mastersovrum förser oss med både fransk balkong och utgång till trädgårdsvänd balkong. På entréplanet erbjuds vi generösa sociala kvadrat som består av vardagsrum och kök med stor matplats i direkt anslutning till varandra samt med utgång till generös terrass. Lägg där till ett helkaklat badrum med dusch och en gäst-wc samt god förvaring. Dessutom förser villan oss med en praktisk källare med renoverad tvättstuga, badrum och ypperlig förvaring. Med väldisponerade ytor och genomgående snygga materialval, är detta ett hem att längta till. Superfräscht och tilltalande. Vi ses på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Anders Backman
0768-56 55 25 anders.backman@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.