Malmö, Jägersro Villastad
Ponnygatan 31
Boarea: 120 m2
areakälla: säljarens information
Biarea: 30 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 518 m2
Rum: 6
 

Väldisponerad villa i ett plan i omtyckta kvarter!

Välskött enplansvilla med pool i barnvänliga Jägersro Villastad! Massor av ljus från flera fönster präglar ett tilltalande boende med inglasat uterum, generöst sällskapsrum, fem sovrum varav ett disponeras som walk-in-closet. Badrum, gästtoalett samt ett bra kök. Härlig insynsskyddad utemiljö med stenlagd uteplats, gräsmatta, fina planteringar som omgärdas häck och staket. Carport och garage/förråd. Attraktivt läge med närhet till det mesta, såsom utmärkta kommunikationer, skola, strövområde och stormarknad.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Patrik Truedsson
0700-90 55 60 patrik.truedsson@croisette.se

Visningar.

Onsdag 4 Oktober
17:55 - 18:10
Obligatorisk anmälan - klicka på läs mer hos mäklaren - på hemsidan klicka på boka tid här. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Inbjudande rymlig hall med plats att hänga ytterkläder samt bra förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar längs med höger vägg. Vitmålade, tapetserade väggar och klinkergolv med golvvärme.

Kök:

Här är det inrett med köksinredning med spegelluckor. Kakel ovanför matchande laminatbänkskiva. Maskinparken består av kyl och frys, båda från Samsung, inbyggd mikrovågsugn Whirlpool, induktionshäll Electrolux, diskmaskin Siemens och fläkt 2021 Franke. I kombination med ljus och välplanerade arbetsytor så blir detta kök bostadens naturliga samlingsplats. Här bjuds det in till mysiga middagar med familjen och vännerna. Fönster i två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp och matplatsen medger bord för ett större sittande sällskap. Tapetserade väggar och mörkt laminat på golvet.

Gäst-WC:

Helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp och förvaringsskåp. Praktiskt vädringsfönster.

Badrum:

Badrum med våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Utrustat med wc, bidé, handfat med kommod, spegelskåp och badkar. Praktiskt vädringsfönster.

Vardagsrum:

Generöst vardagsrum med fina ytor för möblering av soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Ekparkett och vitmålade, tapetserade väggar. Fyra fönster ger ett härligt ljusinsläpp.

Sovrum 1:

Sovrum med målad strukturtapet på väggarna och laminatgolv. Plats för säng och arbetsbord.

Sovrum 2:

Sovrum med vitmålad tapet på väggarna och laminatgolv. Plats för säng och arbetsbord.

Sovrum 3:

Stort sovrum med vitmålad tapet på väggarna och laminatgolv. Plats för dubbelsäng och nattduksbord m.m.

Sovrum 4:

Mindre sovrum med tapet på väggarna och laminatgolv. Plats för säng eller soffa. Utgång till inglasat uterum.

Sovrum 5 / Walk-in-closet:

Stort rum för klädförvaring/ sovrum med vita väggar, laminatgolv med heltäckningsmatta över samt spotlights i taket. Flertalet garderober längs med väggarna.

Tvättstuga:

Bra tvättutrymme med tvättbänk med vask, tvättmaskin Electrolux och torktumlare Husqvarna. Från tvättstugan når man en korridor som leder till klädförvaringsrummet till höger, förrådet rakt fram och carporten till vänster.

Uterum:

Inglasat uterum med infravärmare.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.