Malmö, Hindby
Camillavägen 22
3 495 000 kr utgångspris
Boarea: 77 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 77 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 530 m2
Rum: 3
 

Mysigt radhus på fint hörnläge granne med gröning.

På lugn gata finns detta trevliga och väldisponerade radhus med källare, vackra golv och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här erbjuds smakfullt nyrenoverat kök och rymligt vardagsrum med vacker fickbensparkett. Vidare finns ljust matrum, mysigt sovrum samt en gästtoalett. I källaren finns två rum som går alldeles utmärkt att använda som gäst-rum eller kontor samt ett stort spabadrum med både dusch och hörnbadkar. Stor uteplats med trädäck delvis taktäckt och härligt grönskande trädgård. Här bor man i ett lugnt område med närhet till Ica maxi och granne med Kristinaparken där lekplats finns. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Teamchef Boney Petrovic
0728-75 20 65 boney.petrovic@vaningen.se

Visningar.

Söndag 2 Oktober
14:00 - 14:30
Bokad visning – boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Inbjudande entré med klinkergolv och plats för avhängning av ytterkläder. Härifrån finns trappa ner till källaren och ett par trappsteg upp bjuder hallen in. Här ligger vackert parkettgolv och väggarna är nytapetserade 2022.

Kök:

Bostadens nyrenoverade (2022) och smakfulla kök kommer från Ikea och har utmärkt förvaring bakom vita luckor och snyggt kakel pryder väggen ovanför arbetsyta i massivt trä. Alla vitvaror är stilrent vita och den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys, spishäll, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin, fläkt och inbyggnadsugn. Bardisken ger extra förvaringsmöjligheter och en utmärkt matplats för två stycken. På golvet finns vinyllaminat och väggarna är i en snygg grå nyans.

Vardagsrum:

Rymligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och nytapetserade väggar (2022). Här inryms med lätthet soffgrupp med tillhörande fåtöljer eller annat möblemang efter önskemål. Det erbjuds ett strålande ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till den mysiga uteplatsen.

Matrum:

Ljust matrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Här erbjuds plats för ett större matbord och även här åtnjuts fin fiskbensparkett och nytapetserade väggar (2022). Matrummet kan med fördels även användas som sovrum.

Sovrum:

Stort sovrum med massivt ekgolv och nytapetserade väggar (2022) i fin färg. Här bjuds plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och ett härligt ljusinsläpp från fönsterparti.

Gäst-wc:

Helkaklad gästtoalett med toalett, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel samt ett högskåp.

Källare:

En trappa ner finner vi bostadens källare där det finns två stycken rum som går alldeles utmärkt att använda som gästrum/kontor. Vidare finns ett stort helkaklat badrum med spakänsla som har både dusch och hörnbadkar. I badrummet finns toalett, handfat med kommod, högskåp även tvättmöjligheter i form av tvättmaskin (21/22) och torktumlare med bänkskiva över samt en vask.

Basfakta

Upplåtelseform:

Tomträtt

Tomträttsavgäld gäller t.o.m:

2030-12-31

Avgäldsperiod:

10 år

Typ:

Radhus

Tillträde:

Enligt överenskommelse

2022-11-18

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansradhus med källare

Byggnadsår:

1939

Grundläggning:

Källare

Grundmur:

Betong

Stomme:

Tegel/betong

Fasad:

Tegel

Bjälklag:

Trä

Tak:

Papp

Uppvärmning:

Fjärrvärme och luft/luft för att kyla på varma sommardagar.

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

Privat parkering finns på baksidan samt garage.

Fläkt finns i badrum.
Jordfelsbrytare är installerad i badrum.

Tak och fönster är bytta 2003.
Larm finns.
Kabel-TV via Comhem.
Fiber via fiber (Ownit) 1000gb 249kr/mån.

Dörrar till matrummet finns (i behov av målning).
I köpet ingår inte den äldre tvättmaskin.
Säljaren informerar om att det finna diverse hål i kakel i badrum efter ändring, ersatta med täcklock+silikon.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 90 kWh/m²/år
Energiklass: C
Primärenergital: 75 kWh/m²/år
Utförd
Elförbrukning: 24 376kWh/år
Datum: 2022-09-07

Driftskostnader

Uppvärmningskostnad:

16 104 kr/år

Elkostnad:

24 000 kr/år

VA:

9 108 kr/år

Tomträttsavgäld:

15 444 kr/år

Total driftkostnad:

49 212 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr, tomträttsavgäld: 15 444 kr (73 530)

Kommentar:

I den angivna VA-avgiften ingår renhållning också. I den angivna elförbrukningen är 14 776 kWh värme och resten är hushållsel.

Tomträtten

Fastighetsbeteckning:

Vitklövern 1

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Planbestämmelser:

Tomtindelning Stadsplan

Tomtarea:

530 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

Stor delvis taktäckt uteplats med trädäck, här inryms med lätthet både matbord, grill och solstolar eller annat möblemang efter önskemål. Möjligheternas trädgård med stor gräsyta för barn att leka och springa på.

Pantbrev:

Totalt antal: 8 st
Total summa: 1 880 000 kr

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

2 082 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusmark
Taxeringsvärde:

1 017 000 kr

Småhusbyggnad
Värdeår:

1939

Taxeringsvärde:

1 065 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Här bor man i ett trivsamt område på oerhört strategiskt läge, utmärkt för dig som vill bo centralt i Malmö, men ändå med närhet till citypuls och med ett förträffligt pendlarvänligt läge till Öresundsregionens centrala orter. Inre ringvägen nås på endast ett par minuter och även den yttre ringvägen ligger inte långt därifrån med bil.

Området är ett bostads-, affärs- och industriområde i stadsdelen Fosie i Malmö. Det sträcker sig från Jägersrovägen, Ystadvägen, öster och mellan Kontinentalbanan och väster om Inre ringvägen. Hela området har en mycket blandad uppbyggnad. Här finner vi en spännande mix av äldre hus med vacker arkitektur och nyare, modernare villor. Även en del flerfamiljshus finner vi i detta område tillsammans med en del mindre företag.

I denna stadsdel finner vi många såväl förskolor som skolor i närområdet såsom exempelvis Gullviksskolan, Gullviks förskola samt Hindby småskola.

Bussarna går med jämna intervaller från området, vilket gör att man smidigt kan använda sig av allmänna kommunikationsmöjligheter för att nå centrum av Malmö. Dock finner man ett stort utbud av det mesta som kan behövas endast på kort promenadavstånd. Här finns även bra cykelvägar till övriga delar av Malmö med omnejd.

Dina inköp kan du göra i närområdet, här finns ICA Maxi på Ystadvägen samt flera butiker vid Nydala. Vill man välja ett shoppingcenter med åtskilliga butiker så finns det två valmöjligheter i närheten; Jägersro Centrum och Mobilia. För den som är intresserad av trav och galopp finns Jägersro ganska så nära, som är en av Sveriges största tävlings- och träningsanläggningar för trav- och galopphästar.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.