Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Bulltofta
Gunnar Hejdemans gata 7
4 795 000 kr som utgångspris
Boarea: 128 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 249 m2
Rum: 5
 

Barnvänligt livsstilsboende i trivsamma kvarter!

Nu erbjuds ett av de populära husen på Bulltofta, precis intill Beijers park! Ett ytterst fint och trivsamt radhus med dubbla badrum, tvättstuga, gästrum, garage, uterum och inbjudande trädgård. Modernt hem med genomtänkta och stilrena materialval gör detta radhusboende till en riktig familjedröm. På tomten finns det gott om plats för spring och lek för så väl vuxna som de små. Här kan du med fördel avnjuta middagen i sällskap med solens strålar under de varmare månaderna.
I anslutning till vardagsrummets sociala ytor ligger det inbjudande köket. Detta i en stilsäker kombination med inredning med luckor i vitt samt praktiska arbetsytor i ek och rostfritt. Fullt utrustat med vitvaror saknas du inget! Från köket når du grovköket med sin klädvårdsavdelning som består av tvättmaskin och torktumlare samt förvaring.

Huset är besiktigat, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Anders Backman
0768-56 55 25 anders.backman@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Varmt välkomna till det familjära och idylliska Bulltofta samt till detta radhus som präglas av öppna ytor och härlig atmosfär. Perfekt för dig som söker ett boende med närhet till skolor, dagis, city och vackra strövområden. Ett boende som erbjuder bra pendelavstånd med buss, tåg och bil till både Malmö och Lund samt till övriga Skåne. Med välplanerad planlösning och väldisponerade ytor såsom generöst vardagsrum i direkt access till trädgård och uteplats i rätt läge, fint kök som blev klart 2021 med generös matplats, tre till fyra sovrum samt två nyrenoverade badrumsmiljöer, blir detta ett perfekt boende för barnfamiljen.

Tar du dig sedan vidare upp till ovanvåningen möts du av hemmets mer privata sfär som består av hemmets resterande tre sovrum. Idag brukas ovanvåningen med två sovrum men med en vägg avskiljer man enkelt om man behöver ett sovrum till.
Stora fönsterpartier pryder samtliga rum och bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. En inredd klädkammare finns med perfekt placering och närhet till sovrummen.

Husets trädgårdssida ger dig tillgång till en lagom stor gräsmatta med lättskött växtlighet. Du erbjuds dessutom sol till på kvällen med många möjligheter att placera trädgårdsmöbler för avkoppling efter en hektisk dag för de vuxna. Tomten ger verkligen en ombonad och privat sfär, där du kan avsluta din dag. Perfekt för livsnjutare.

Kök:

Stilrent, välplanerat och modernt kök från IKEA från 2021. Köksinredning med luckor i vitt och bänkskiva i ek med vitt kakel ovan som bidrar till den stilrena känslan samtidigt som det agerar stänksskydd. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, kyl och separat frys i fullhöjd, ugn, kolfilterhäll, mikrovågsugn samt induktionsspis. På golvet ligger ny ekparkett och väggarna är vitmålade men har även en fondvägg med en vacker tapet som bryter av fint.

Badrum:

Snyggt och renoverat badrum från 2019 på entréplan i helkaklat utförande med WC, handfat med kommod, handdukstork (el), badrumsskåp och dusch. Ett frostat fönster bidrar till ljusinsläpp.

Badrum ovanvåning som även det går i stilrena färger. Badrummet har inretts med fina materialval, handfat med kommod, badkar med vikbar glasvägg, wc-stol och handdukshållare.

Tvättstuga:

Renoverad tvättstuga 2008. Här finns tvättmaskin (2009), torkskåp och grovvask.

Entré:

Entrén öppnar upp med en inbjudande och rymlig hall med avhängningsmöjligheter för både jackor och skor. Under era fötter ligger ett vackert klinkergolv som matchar vita väggar.

Vardagsrum:

Vidare in öppnar hemmets vardagsrum upp med sina öppna sociala ytor. Vardagsrummet drar nytta av husets hörnläge med ett ytterligare fönsterparti och här skapar du enkelt mys då det finns en vacker braskamin! I detta rummet ligger ett parkettgolv och väggarna är målade i vitt med en vacker fondvägg i mörkgrön kulör. Genom en fin altandörr tar du dig ut till den egna trädgården med en inglasad altan.

Uterum:

Inglasat uterum/altan från 2010.

Sovrum:

Tar du dig sedan vidare upp till ovanvåningen möts du av hemmets mer privata svär som består av hemmets resterande tre sovrum. Idag brukas ovanvåningen med två sovrum men med en vägg avskiljer man enkelt om man behöver ett sovrum till.
Stora fönsterpartier pryder samtliga rum och bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. En inredd klädkammare finns med perfekt placering och närhet till sovrummen.

Allrum:

På ovanvåningen finner vi ett allrum som kan användas som hemmakontor eller varför inte som ett extra vardagsrum. Detta rum går även att göra om till ett extra sovrum för de som är i behov av detta.

Gästrum/kontor/sovrum:

Det tidigare förrådet har av tidigare ägare vinterbonats och gjorts om till ett sovrum. Här har du även en egen entré mot gården.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

Radhus

Tillträde:

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:

Radhus

Byggnadsår:

1987

Grundläggning:

Betongplatta

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel och trä

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Tegel

Uppvärmning:

Frånluftvärmepump med återvinning (2008) + direktverkande el.

Ventilation:

Mekanisk frånluft, tilluftsventiler.

Övrigt:

2008 installerades en ny värmepump.
2010 anläggning trädgård
2010 målades hela huset.
2010 växthus
2018 ommålades huset utvändigt
2019 Renovering av båda badrummen. Kvalitetsdokument finns.
2019 Fyra element byttes ut.
2019 Alla innerdörrar och beslag byttes ut invändigt i huset.
2019 Alla väggar och innertak målades om.
2019 Byttes ytterdörren.
2021 ny elektrisk markis.
2021 Målades garaget om.
2021 Köket renoverades och likaså ytskikten.
2021 Nya vitvaror.
2022 Kolfilterfläkt utbytt.
2022 Installerade nytt hyllsystem och målade om i tvättstugan.

Säljaren upplyser: Det finns visst läckage i uterummet. På ekparketten finns det skavanker och en del fläckar. Följande kommer inte att lämnas kvar: Hatthyllan i hallen. Träskåpet i allrummet på ovanvåningen.

Enligt fastighetsutdraget är huset 118kvm boarea och 10 kvm biarea. Tidigare ägare har inrett ett tidigare förråd till sovrum och vinterbonat det samt satt in ett element vilket gjort om det till boarea enligt säljarens information och då fått fram det till 128 kvm boarea. Till huset finns även ett inglasat uterum samt garage.
Är exakt angivna kvm av särskild vikt för kommande köpare, uppmanas man att själv kontrollmäta bostaden.

Elektrisk garageport med fjärrkontroll.

Säljaren har fiber och de betalar ca 400kr/månad för upp till 150mb/s.

Fastigheten är med i Flygkaptenens Samfällighetsförening.

Samfällighetsföreningen består av 96 st rad-, kedje- eller parhus.
Området uppfördes under åren 1986 till sommaren 1987.
Inom området förvaltar föreningen två st fritidslokaler som kan hyras av boende i föreningen.
Föreningen förvaltar också grönytor, träd och buskar som samt 1 st lekplats.
Föreningen är ansluten till ComHem via kabel-TV nätet och där ligger ansvaret på föreningen att se till att nätet är i bra skick.

Se deras hemsida:
https://www.xn--flygkaptenenssamfllighet-6bc.se/startsida

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 76 kWh/m²/år
Energiklass: E
Primärenergital: 161 kWh/m²/år
Utförd
Elförbrukning: 14 339kWh/år
Datum: 2021-03-30

Övriga Byggnader

Garage

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

3st

Elkostnad:

24 934 kr/år

VA:

4 710 kr/år

Vägsamfällighet:

3 200 kr/år

Renhållning:

1 490 kr/år

Försäkring:

4 848 kr/år

Total driftkostnad:

39 182 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (48 056)

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Flygmekanikern 19

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Malmö Kirseberg GA:2 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Kvartersanläggning

Planbestämmelser:

Stadsplan

Tomtarea:

249 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Pantbrev:

Totalt antal: 8 st
Total summa: 2 250 000 kr

Försäkringsbolag:

Länsförsäkringar

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

2 437 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusmark
Taxeringsvärde:

925 000 kr

Småhusbyggnad
Värdeår:

1987

Taxeringsvärde:

1 512 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Bulltofta är ett av Malmöstadsdelen Kirsebergs nio delområden. Här har vi både flerfamiljshus och lägenheter. Kirsebergs område har ett fantastiskt utbud av gröna parker som Flygfältsparken på Bulltoftafältet, Beijers park, Gerlachs park, och Garnisonsplanteringen, även kallad "Tjyvaparken". Bulltofta rekreationsområde är en fantastisk park, lika stor som Slottsparken, Kungsparken och Pildammsparken tillsammans. Naturen här anlades efter att Bulltofta flygplats lagts ner. Idag består området av omväxlande natur med skog, vatten, ängar och kullar med ett rikt djur- och växtliv.

Du har ett bra utbud av sport i Kirsebergs-området som de två fotbollsklubbarna Malmö City Football Club, BK Flagg samt damlaget Backarnas FF. I Kirseberg finns också innebandyföreningen Malmö FBC. På Segevångsbadet håller simklubben SK Ran träning på sommarhalvåret. Segevångsbadet är även öppet för allmänheten. Självklart har vi Kirsebergs Ishall där IK Pantern håller till. För den golf intresserade har vi Malmö Burlöv Golfklubb.

Kända riktmärken för området är bland annat Kirsebergsmöllan samt Gamla vattentornet.

Fram till 1972 var Bulltofta flygplats Malmös andra flygfält, och kallas av denna anledning än idag för Bulltoftafältet, kirsebergare kallar det bara för Fältet.

Området har ett bra utbud av förskolor och skolor bland annat Kirsebergsskolan, Backaskolan, Bulltoftaskolan, Gripens förskola Valdemarsro förskola och Bulltofta förskola Lingonet.

Midhem är en knutpunkt som kopplar ihop bra förbindelser och kommunikationsmöjligheter. Man når enkelt både inre samt yttre ringleden men även E22 till Lund. Man har även utmärkta kommunikationsförbindelser med buss både till Malmö och Lund. Vi har även en snabbmatskedja samt en bensinmack, bra med dagvaruhandel i form av Netto och Coop, hotell och restauranger. Skulle man inte nöja har man även köpcentrumet Entré/Malmö Plaza ett stenkast bort.

Man har utmärkta parkeringsmöjligheter i områdena.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.