Objektet är sålt.
Slutpris: 5 495 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Lund, Mårtens Fälad
Mäster Eriks väg 6F
Boarea: 99 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 15 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 778 m2
Rum: 4
 

Kvadratsmart 1-planshus på trivsamma Mårtens Fälad!

I detta synnerligen attraktiva och populära bostadsområde säljer vi nu detta fina och trivsamma kedjehus i vinkel. Beläget på ett stor och lummig hörntomt uppfördes det 1964 i 1-plan om 99 bekväma bostadskvadrat. Det finns ett inglasat uterum med termoglas och klinkergolv i vinkeldelen som utökar boendemiljön och förlänger utevistelsen mot den sköna atriumträdgården. Med en flexibel planlösning anpassar man lätt huset efter familjens behov och i dagsläget finns här två rejäla sovrum, dubbla allrum samt ett helt nyrenoverat och exklusivt badrum. Lägg därtill ytterligare två toaletter samt ett äldre kök med fina möjligheter att förädla efter eget tycke och smak!
Här bor man alltså på en stor hörntomt som erbjuder utbyggnadsmöjligheter och som dessutom gränsar till grönområde i ett i lugnt fridfullt område med både skola och service på nära håll.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Kontorschef & Partner Anna Ahlström
0703-13 13 40 anna.ahlstrom@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.