Lomma, Lomma
Tegelgatan 1
6 795 000 kr som utgångspris
Boarea: 140 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 301 m2
Rum: 5
 

Suveränt gavelradhus med vacker interiör och ljuvlig natur inpå knuten.

På underbart naturskönt läge, mitt mellan dammar och naturreservat i fantastiska Lomma, presenterar vi med glädje detta stilfulla radhus utmärkt placerat på optimal hörntomt. Här erbjuds ett synnerligen tilltalande hem signerat elegans och finess, som bland annat erbjuder två stilrena badrum och ett smakfullt Vedumkök med generös matplats invid höga fönsterpartier i två väderstreck. Vidare finner vi generösa vardagsrumkvadrat i trevlig vinkel, med access till stenbelagd och jacuzziförsedd uteplats som omgärdas av insynsskyddande häckar. På det övre våningsplanet finns tre rejäla sovrum och ett extra allrum perfekt för barnen. Här bor du med hög komfort i trivsamma omgivningar med naturen som närmsta granne. Varmt välkomna!

Visningar.

Söndag 9 Oktober
13:00 - 14:00
Vänligen boka Er via länken på hemsidan!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Inbjudande hall med gråmelerat klinkergolv och rikligt med ljusinsläpp genom både ytterdörr och överliggande fönster. Här finns plats för avhängning av ytterkläderna och dessutom optimala förvaringsmöjligheter i både inbyggd garderob och rymlig klädkammare.

Tvättrum:

Direkt på höger hand nås hemmets tvättrum, som är försett med klinkergolv och väv med våtrumsfärg. Här finns både tvättmaskin och torktumlare från Bosch, vask och en praktisk groventré.

Badrum:

Näst på tur står ett stilrent badrum där vit våtrumstapet möter gråmelerat klinkergolv tillsammans med ljust kakel i duschhörnan. Badrummet är utrustat med regndusch bakom rökfärgade glasdörrar, handfat med svart kommod, svart väggskåp, wc och infällda takspotlights.

Vardagsrum:

Vidare in lockar ett fantastiskt trevligt vardagsrum i vinkel med sidenmatt ekparkettgolv och massor av ljusinsläpp ifrån flera höga fönsterpartier i hela tre väderstreck. Rummets generositet möjliggör möblering med såväl soffgrupp som sköna fåtöljer och ett middagsbord. Addera därtill ljusbringande terrassdörrar som leder ut till lättskött uteplats med svalkande markis, njutbar jacuzzi och insynsskyddande häck.

Kök:

I öppen planlösning med vardagsrummet väntar ett smakfullt Vedumkök som bjuder på utmärkt förvaring bakom vita luckor med inramande sidostycken i trä. Ljusgrått kakel pryder väggen ovanför arbetsytorna och den maskinella utrustningen från Siemens består av hel kyl och frys 2021, diskmaskin 2016, induktionshäll 2015, ångugn 2021 samt fläkt kopplad till utsug 2018. Behaglig belysning med infällda takspotlights och enhetlig ekparkett såsom i vardagsrummet. I kökets förlängning finns en underbar matplats för flera invid höga fönster i två väderstreck.

Allrum ov:

En trappa upp tar ett fint allrum emot med parkettgolv och ljusinsläpp ifrån fönster åt två håll. Ett toppenrum för barnens filmtittande och spelande eller för hela familjen i mer privat anda.

Sovrum:

Ovanvåningens största sovrum nyttjas med fördel som mastersovrum och har gott om utrymme för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Parkettgolv och rikligt med ljus ifrån fönster i par samt optimal förvaring i både spegelförsedd skjutdörrsgarderob och rejäl klädkammare.

Sovrum:

Härnäst finns ännu ett sovrum av god storlek, där parkettgolv ackompanjeras av fönster i par och plats medges för till exempel en större säng och skrivbord.

Sovrum:

Även det tredje sovrummet är både rymligt och lättmöblerat. Enhetligt parkettgolv samspelar med fönster i två väderstreck.

Badrum:

På detta våningsplan erbjuds också ett snyggt helkaklat badrum med himmelsblått mosaikgolv och vitkaklade väggar med turkos mosaik som fondsida. Här finns regndusch bakom glasdörr, wc, handfat med vit kommod och infällda takspotlights samt förberedelse för badkar..

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

Radhus

Tillträde:

jan/feb 2023

Byggnad

Byggnadstyp:

Radhus

Byggnadsår:

2004

Grundläggning:

Platta på mark

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel och trä

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Tegel

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Luft-/vattenvärmepump

Övrigt:

Fönstren laserades 2018 då även fasaden målades.
Värmesystemet har servats årligen.

Larmabonnemang finns att överta, ca 6400:-/år.
Fiber är indraget. Säljaren har bredband via Tele2, ca 400:-/månad.

I köpet ingår garderober och jacuzzi från 2018.
Centraldammsugare (rör dragna).

I vardagsrummet finns förberedd tilluftskanal för för kamin.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 69 kWh/m²/år
Energiklass: E
Primärenergital: 147 kWh/m²/år
Utförd
Elförbrukning: 17 626kWh/år
Datum: 2022-08-12

Övriga Byggnader

Carport.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

4st

Elkostnad:

46 000 kr/år

VA:

6 931 kr/år

Renhållning:

3 100 kr/år

Total driftkostnad:

56 031 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (64 905)

Kommentar:

I elkostnaden ingår kostnad för uppvärmning.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Lomma 23:42

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Samfällighet: Lomma Lomma S:61

Planbestämmelser:

Detaljplan

Tomtarea:

301 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

Lättskött och insynsskyddad utemiljö med stenbelagda ytor och uppvuxen häck, perfekt placerad på gavelläge. Uteplatsen har utrymme för såväl soffgrupp som middagsbord och på ett upphöjt trädäck njuter man mer än gärna av jacuzzin. Vid entrén finns dessutom ytterligare en mysig uteplats. Uteplatserna är belägna i öster respektive sydväst. Carport finns.

Pantbrev:

Totalt antal: 10 st
Total summa: 4 760 000 kr

Försäkringsbolag:

Länsförsäkringar

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

3 511 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusbyggnad
Värdeår:

2004

Taxeringsvärde:

2 310 000 kr

Småhusmark
Taxeringsvärde:

1 201 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Lomma är ett populärt och expansivt samhälle där kommunalskatten är låg. Med sitt fantastiska läge längs Lommabukten med havet som lockar med strand och båtliv har ortens popularitet bara ökat genom åren.

Bebyggelsen är blandad, allt från 1800-tals gatuhus i den gamla bykärnan till helt nybyggda flerfamiljshus med strandnära läge. Inte sedan byggboomen under 60-70-talet har Lomma vuxit så mycket som det har gjort sedan hamnutbyggnaden och området uppe mot de östra delarna drog igång. Detta har bidragit till att man har byggt nya skolor, byggt ett helt nytt centrum och utökat all övrig service man som kommuninvånare kan önska sig. Mysiga restauranger, nya butiker och ett helt nytt fantastiskt bibliotek har orten förärats med.

Skolorna i Lomma har under många år nått toppnoteringar inom de undersökningar som gjorts. Kommunen har även nått höga placeringar som bästa boendekommun och bästa företagande kommun.

När det kommer till barnomsorgen så finns det ett rikt utbud att välja på. Det finns både privata alternativ, dagmammor och kommunala förskolor. Skolorna i Lomma är placerade runt om i orten så man har aldrig långt till den närmaste. När skolan är slut behöver man inte sitta sysslolös. Idrottsföreningarna och gymmen är många och det finns också ett stort utbud av studiecirklar med allt från språkstudier till glasfusing.

Mycket i Lomma präglas av sitt havsnära läge. På somrarna kommer många besökare till Lomma för att njuta av strandliv, båtliv eller bara strosa omkring. Gröna utflyktsmål erbjuds i oasen Alnarp och i området längs med Höje å, borta vid Lomma Kyrka. Kyrkofuret som det kallas är ett mysigt "skogsområde" som gärna gästas av hundägare, motionärer, barnfamiljer och ryttare. Området längs ån är fantastiskt charmigt och idylliskt med de små fritidsstugorna som påminner om en svunnen tid.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.