Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Sibbarp
Lergatan 9
Boarea: 122 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 18 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 488 m2
Rum: 3
 

Utmärkt enplansvilla granne med Hammars park!

På suveränt läge i attraktiva Sibbarp finner vi denna välrenoverade enplansvilla men många fina kvalitéer såsom glädjande tillbyggnad, fiskbensparkett och helkaklad badrumsmiljö. Här lockar fantastiskt generösa sociala ytor med ett strålande ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en ljuvlig trädgårdstomt med väl tilltagna gräsytor, fruktträd och insynsskyddande häck. Stort trädäck därtill perfekt för sommarens grillkvällar tillsammans med familj och vänner!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Mikael Öhlin
0708-30 98 00 mikael.ohlin@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Underbart belägen mellan brofästet och Limhamns bykärna har vi nöjet att presentera en tilltalande bostad som bland annat erbjuder en flexibel planlösning och påkostad tillbyggnad med Hajom skjutdörrar och vattenburen golvvärme. Med närliggande Öresundsbron som kuliss strövar man mer än gärna i försommargrönskande Hammars park. Ett toppenläge ett par stenkast från omtyckta Sibbarpsbadet!

En trevlig entrésida bjuder in med skyddande häck och väldoftande syrenträd. Stenbelagd biluppställningsplats och både gräsyta och genomtänkta planteringar. I hallen välkomnar tåligt laminatgolv i samråd med vitmålade väggar, vilket är ett genomgående färgval för hela hemmet.

På höger hand nås det välhållna originalköket, med tidsenliga beslag, klassiska kryddfack och sprutmålade luckor i vitt. Brunt kakel accentuerar och möter väl tilltagna arbetsytor i teak. Ljusinsläppet är rikligt från ett stort fönster, och i direkt anslutning finns en mycket rymlig matplats invid fönster och terrassdörr till trädäck och trädgård.

Strax intill är ett rejält sovrum placerat, med lyxigt mjuk heltäckningsmatta och ett behagligt ljus ifrån fönster i par. Här inryms med lätthet både dubbelsäng och tillhörande möblemang.

Mitt emot väntar ett helkaklat badrum och gästtoalett. Stilrent renoverade båda två med mönstrade klinkergolv och vita väggar, och badrummet är utrustat med dusch och skön golvvärme.

Ifrån denna del av villan kommer man vidare in till den fantastiska tillbyggnaden. Tjusig enstavsparkett pryder golvet och här erbjuds flexibla ytor att nyttja såsom mysrum, hemmakontoret eller kanske som läshörna. Ett par steg ner väntar vida allrumskvadrat och en angenämt luftig känsla med asymmetrisk takhöjd och ett generöst ljusinsläpp ifrån två väderstreck. Enhetlig enstavsparkett och access till trädäcket via gedigna, helglasade skjutdörrar från Hajom.

I villans andra del ståtar ytterligare ett sällskapsrum som tidigare utgjorts av ett sovrum och ett vardagsrum, men som öppnats upp till fördel för större sociala ytor. Vacker fiskbensmönstrad parkett minner om byggåret på bästa sätt, och det genomgående ljusinsläppet glädjer än mer. Rummets generositet möjliggör möblering med såväl soffgrupp som middagsbord för den som önskar, alternativt återställs ursprungsplanlösningen för den som är i behov av fler sovrum.

Ett synnerligen trivsamt och tilltalande hem på optimalt läge invid park och hav – varmt välkomna!

Kök:

Trevligt originalkök med sprutmålade luckor i vitt (2014), som möter brunt kakel ovanför väl tilltagna arbetsytor i teak (2014). Kyl/frys 2013, ugn med glaskeramikhäll 2013 samt fläkt 2013. Stort fönster samt angränsande matplats.

Badrum:

Både badrum och gästtoalett helrenoverades 2014 i stilrent utförande med mönstrat klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet har dusch med duschväg i klarglas, handfat med mörk kommod, wc samt spegel och golvvärme (el). Boxbelysning och hyllskåp från Kvik. Tvättmaskin 2014. Förberett för torktumlare.

Gästtoaletten är utrustad med wc, handfat och spegel.

Våtrumsintyg finns.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.