Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Limhamn
Gustavsgatan 12B
Boarea: 123 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 61 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 734 m2
Rum: 4
 

Villadröm på friköpt tomt!

Där trevliga och välskötta villakvarter möter det klarblå havet presenterar vi med glädje detta fantastiska villaliv om 123 kvadratmeter lyx! Denna unika villadröm som höjer sig över mängden genomgick en omfattande renovering 2011/2012 och förser oss med alla önskvärda attribut som ett modernt hem kan erbjuda. Detta i utsökt samklang med gedigna material planerat in i minsta detalj samt med badrocksavstånd till svalkande havsbad.

Interiören är signerad strålande ljusinsläpp, vackra golv och genomtänkta detaljer tillsammans med en suverän planlösning och förstklassiga materialval som tilltalar även den mest kräsne. Entréplanet inviterar med elegant kök i vitt med tillhörande kvalitativ maskinpark och stilsäkra detaljer. Vidare står ett oemotståndligt allrum till vårt förfogande med flertalet generösa fönsterpartier och vida kvadrat som ger plats för både inbjudande soffdel samt större matrumsmöblemang.

Addera därtill stilfullt helkaklade badrum och gästtoalett med finess där man med fingertoppskänsla valt ut inredning och detaljer. En trappa upp på ovanvåningen erbjuds tre generösa sovrum, samtliga med flertalet möbleringsalternativ samt utgång via glasad altandörr till en njutbar balkong med härlig morgonsol.
Denna flexibla villa särskiljer sig verkligen från mängden med inredd källare som kan nyttjas såsom egen verksamhet, generationsboende eller uthyrning. Förvaringen är dessutom optimal med flertalet inbyggda garderober, förråd och klädkammare.

Utemiljön är som hämtad från en medelhavsvilla och här finns få saker att mer önska. Uppvuxen grönska, otroligt genomtänkt med ljuvlig varierad växtlighet, stora gräsytor och flertalet underbara uteplatser att avnjuta sommarsolen från under hela dagen. Lägg där till en nyanlagd basketplan som lockar stora som små. Vidare åtnjuts lyxig pergola med stämningshöjande öppen spis och inte minst en påkostad pool med plats för både lek och svalkande bad. Unikt!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.