Objektet är sålt.
Slutpris: 6 300 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Limhamn
Dammsnäcksgränd 4
Boarea: 143 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 233 m2
Rum: 6
 

Friköpt radhus fördelat på tre magiska plan med solkysst takterrass och trädgårdstäppa!

Välkomna till detta spektakulära radhus som höjer sig över mängden! Här har det med stor finess och fingertoppskänsla skapats ett riktigt drömhem i exklusiva material och genomtänkta kulörer som tilltalar även den mest kräsne, fördelat över tre plan med lyxig takterrass. Invändigt är det lätt att trivas med inbjudande sällskapsytor som består av kök från HTH och vardagsrum i en semiöppen planlösning. Generöst ljusinsläpp kommer från fönster som sträcker sig ifrån golv till tak som inger en känsla av fantastisk rymd. Addera därtill totalt fyra sovrum, två helkaklade badrumsmiljöer, varav en med integrerad klädvårdsavdelning och ytterligare ett allrum högst upp med utgång till takterrassen med nylagt trägolv. Läget är bekvämt med insynsskyddad trädgård med trädäck som erbjuder ljuvliga uteplatser i solsäkert västerläge. Njut av något svalt att dricka i sensommarsolen eller bjud in vännerna på grillfest under bar himmel, här finns det plats för många. Kort och gott ett hem utöver det vanliga för livsnjutaren som vill bo förstklassigt på bästa läge nära hav, strand och serviceutbud!

Husets låga och bra energiklassificering gör att många banker erbjuder ett förmånligt grönt bolån som ger dig en lägre månadskostnad. Kolla med din bank!
Huset är förhandsbesiktigat, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Anders Backman
0768-56 55 25 anders.backman@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.