Malmö, Djupadal
Magnarpsgränd 5
5 795 000 kr som utgångspris
Boarea: 128 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 35 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 580 m2
Rum: 4
 

Välskött atriumhus med utmärkt potential på omtyckta Djupadal.

På stillsam återvändsgata finns nu möjlighet till denna finstämda och mycket välskötta enplansvilla i ett bekvämt plan. Villan har i många år haft samma ägare som verkligen tagit hand om sitt hem, som bland annat erbjuder tre bra sovrum tillsammans med generösa sällskapsytor där ljuset strömmar in från stora fönsterpartier i två väderstreck liksom terrassdörr ut mot insynsskyddad atriumgård i klassisk stil. Köket är välhållet och tidlöst med angränsande rymlig matplats och utgång till atriumgården. Bostaden har dessutom en värmande öppen spis och gott om förvaringsmöjligheter i flertalet inbyggda garderober och klädkammare. Utemiljön lockar vidare med lummig grönska såsom uppvuxen häck, vinrankor och fikonträd. Garage finns förstås också. Här bor du på ett ypperligt läge med såväl skola som förskola och underbara Djupadalsparken på kort gångavstånd. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Jennie Pembert
0733-24 77 44 jennie.pembert@vaningen.se

Visningar.

Söndag 9 Oktober
16:00 - 16:30
Välkommen att boka dig direkt på hemsidan, tryck BOKA VISNING!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Entréhallen är inbjudande och rymlig med terrakottafärgat Höganäsklinkergolv och ljusa väggar tillsammans med blå bakgrund i kapprummet som rymmer allehanda ytterplagg. Ett stort sidoljus skänker dessutom rikligt med ljusinsläpp.

Toalett:

Vid entrén finns en praktisk toalett som är försedd med ljust golv och mönstrad tapet, handfat och wc.

Kök:

Till höger inviterar en välhållen köksmiljö med utmärkt förvaring bakom släta träluckor med vitrininslag, i samspel med naturfärgat kakel ovanför väl tilltagna arbetsytor. Trevligt och ljust med fönster ovanför diskbänken. Den maskinella utrustningen består av kyl ca 2012, frys 2016, mikro 2015, ugn 2015, spishäll samt fläkt. Diskmaskin från 2022 finns i tvättrummet. Klassisk bardisk med överskåp i direkt anslutning mot rejäl matplats invid stort fönsterparti.

Vardagsrum:

Vardagsrummet är generöst till sin storlek och nås från både kök och hall. Höganäsklinkern känns igen från hallen och ackompanjeras här av vita väggar med panelsida. Ljuset strömmar in från fönster i två väderstreck liksom genom ljusbringande terrassdörr ut mot den skyddade atriumgården. Värmande, murad öppen spis förgyller rummet än mer och återfinns även på uteplatsen.

Sovrum:

Hemmets första sovrum inrymmer med lätthet både dubbelsäng och tillhörande möblemang. Ljust linoleumgolv och ljus tapet kännetecknar rummet.

Badrum:

Härnäst finner vi bostadens badrum som renoverades 1985 med kaklade ytskikt i en beige nyans med undantag av en vägg som är målad. Badrummet är utrustat med wc, bidé, dusch bakom välvd glasdörr, handfat med kommod och matchande högskåp samt spegel.

Sovrum:

Näst på tur står ett sovrum med fiskbensmönstrad linoleummatta och ljusa väggar. Även detta rum är väl tilltaget för allehanda möblemang och har ett härligt ljusinsläpp genom stort fönster.

Sovrum:

Det tredje sovrummet möbleras enkelt med säng och skrivbord. Fiskbensmönstrat linoleumgolv och ljusa väggar återkommer, och i korridoren utanför finns suveräna förvaringsmöjligheter i både klädkammare och flertalet inbyggda garderober med tillhörande överskåp.

Tvättrum:

Tvättrummet är försett med plastmatta, tvättstapel med tvättmaskin 2015 och torktumlare 2000, rostfri diskbänk med kakel ovanför och förvaring undertill. Vidare finns diskmaskin 2022 och goda arbetsytor samt fönster.

Basfakta

Upplåtelseform:

Tomträtt

Tomträttsavgäld gäller t.o.m:

2028-12-31

Avgäldsperiod:

10 år

Typ:

1-familjs friliggande villa

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plans atriumvilla

Byggnadsår:

1966

Grundläggning:

Torpargrund

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel och trä

Fönster:

2-glas

Bjälklag:

Betong

Tak:

Papp

Uppvärmning:

Luftvärmepump, direktverkande el, kamin.

Ventilation:

Självdrag

Ventilationsbesiktning:

Förhandsbesiktigat

Övrigt:

2020 tre nya fönster mot öst.
2018 delvis nya fönster och dörrar.
Tak ca 20 år sedan.
Träpanel bytt ca 1987.
Jordfelsbrytare finns ej.

Ytterligare innerdörr finns till sovrum.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 67 kWh/m²/år
Energiklass: D
Utförd
Elförbrukning: 8 563kWh/år
Datum: 2016-10-19

Övriga Byggnader

Garage.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

1st

Elkostnad:

17 811 kr/år

VA:

3 900 kr/år

Sotning:

217 kr/år

Renhållning:

2 880 kr/år

Tomträttsavgäld:

28 996 kr/år

Total driftkostnad:

24 808 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr, tomträttsavgäld: 28 996 kr (62 678)

Kommentar:

I angiven elkostnad inkluderas både uppvärmning och hushållsel.

Tomträtten

Fastighetsbeteckning:

Vitmossan 11

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Planbestämmelser:

Stadsplan Tomtindelning

Tomtarea:

580 m²

Tomttyp:

Atriumgård

Övrigt tomt:

Mycket prydlig och tilltalande utemiljö med skyddande häckar, grönska och staket. Stenbelagd gård med öppen spis förhöjer mysfaktorn och därtill en härlig, stenbelagd uteplats med vinrankor och fikon. Uteplatserna är belägna i norr med morgonsol och i söder med solmöjligheter hela dagen. Garage med stensatt biluppställningsplats framför.

Pantbrev:

Totalt antal: 10 st
Total summa: 1 350 000 kr

Försäkringsbolag:

Länsförsäkringar Skåne

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

4 205 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusbyggnad
Värdeår:

1966

Taxeringsvärde:

2 223 000 kr

Småhusmark
Taxeringsvärde:

1 982 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Djupadal är ett av Malmös populäraste och mest omtyckta bostadsområden. Här stortrivs barnfamiljerna. Området består till stor del av radhus, kedjehus och villor, byggda från 1950-talet och framåt. Mitt i området ligger den välrenommerade Djupadalsskolan. I anslutning till skolan ligger den fina Djupadalsparken som inbjuder till lek och rekreation. I området finns även ett flertal förskolor. Närheten till Limhamn, Hyllieområdet samt Malmö City i kombination med småstadskänslan är en av anledningarna till Djupadals popularitet. Bostadsområdet är relativt stort och gränsar till Rudbecksgatan, Bellevuevägen, Annetorpsvägen samt Sunnanväg.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.