Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Östra Göinge, Knislinge
Furusvängen 16
Boarea: 252 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 907 m2
Rum: 6
 

Exklusiv enplansvilla med inomhuspool på lugn och trivsam adress i Knislinge

Välkomna till en villa med extra allt! En planlösning som inbjuder till stora middagar och umgänge långt in på kvällen med en helt insynsskyddad utemiljö med professionellt anlagd trädgård utan gräsytor. Här bor man med mycket hög standard och fina materialval. Entré som direkt öppnar upp mot husets hjärta där det nyrenoverade köket med pampig köksö från Poggenpoohl inbjuder till samtal kring grytorna.
Två rymliga sovrum varav det ena med walk-in closet. Möjlighet att göra det stora förrådet till ytterligare ett stort sovrum om man tar upp ett fönster i fasaden.
Poolrummet nås från både allrum och det ena sovrummet. I anslutning till poolen finner vi påkostat badrum med dusch och bastu. Från bastun kommer man ut på husets baksida där man har jacuzzi.
Det är sällan man ser så genomtänkt planlösning i alla detaljer där man strävat efter att ge en kvalitativ boendemiljö. Ett verkligt drömboende och en mycket representativ bostad!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Eva Kraft
0709-12 61 20 eva.kraft@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.