Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Trelleborg, Klagstorp
Trevägen 33-0
6 495 000 kr som utgångspris
Boarea: 162 m2
areakälla: Svensk standard SS 021054
Tomtarea: 4283 m2
Rum: 6
 

Unik fastighet på lantligt läge

Öppna vidder, närhet till kusten och en helt enastående bostad - en dryg halvtimme till Malmö, 25 minuter till Sturup och blott 10 minuter till havet och Smygehamn. Bostaden förmedlar stillhet, avkoppling och livskvalitet, är unikt renoverad med fingertoppskänsla och finess. Det ursprungliga boningshuset är via en smakfull tillbyggnad sammanbyggt med det tidigare stallet och sammantaget utgör bostaden ett fascinerande hem med en planlösning som är ensam i sitt slag om totalt 162 kvm. Hemmet erbjuder fyra sovrum, två badrum, charmigt kök och flera sällskapsrum för social samvaro. Vidare ut i trädgården fortsätter upptäcktsfärden via olika rum där det ena leder vidare till nästa att utforska. Genom en lummig portal når vi den stora orangeriet om hela 55 kvm med kamin som rymmer såväl soffmöblemang som matplats och mer därtill. Även bostadshuset innehåller två kaminer som värmer och myser under de kallare månaderna. Den stora tomten om 4283 kvm är fördelad på två fastigheter och inbjuder till många framtida möjligheter.
Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Åsa Bergström
0735-43 68 32 asa.bergstrom@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Husets huvudentré ligger i tillbyggnaden som också binder samman de två huskropparna. Hallen är ljus och inbjudande och genom stora glaspartier på motsatta väggen skymtas trädgården och lummiga uteplatser. I hallen finns inbyggda garderober som rymmer ytterkläder och skor. Till vänster når vi in i fd stallet som idag rymmer ett stort allrum med kamin och öppet upp i nock med anslutande loft samt tvättstuga, badrum och sovrum. Till höger nås istället det ursprungliga bostadshuset med badrum, kök, vardagsrum med husets andra kamin och trappa upp till övre plan med ytterligare ett mindre allrum samt två sovrum.

I den fd stallbyggnaden har hall, sovrum och badrum vattenburen golvvärme. Vardagsrummet värms upp med luft/luftpump samt täljstenskamin.

Hall:

Hallen är inbjudande och rymlig med härligt ljusinsläpp från både takfönster och stora skjutdörrar mot trädgårdssidan. Golvet är klätt med brasilianskt klinker, väggarna vitmålade och i en klädkammare ryms familjens alla ytterkläder och skor. Hallen binder samman flera av husets delar och är förutom bostadens huvudentré också en slags knutpunkt för huset. Vattenburen golvvärme är både praktiskt för våta skor och behagligt för frusna fötter.

Vardagsrum:

Till vänster från hallen når vi in i den före detta stallbyggnaden. Ett storslaget vardagsrum med öppet upp i nock som lämpar sig för såväl sociala tillställningar som mysigt kurande under höst- och vinterkvällar tack vare den effektiva täljstenskaminen. Det vackra brasilianska klinkergolvet från hallen löper vidare i vardagsrummet och matchas av vita väggar. Från rummet finns dörr ut till trädgården.

Loft:

Från vardagsrummet tar en trappa oss vidare upp till loftet, som kan användas som sovrum, arbetsrum eller en förlängning på vardagsrummet. Loftet rymmer såväl dubbelsäng som soffgrupp och användningsområdena är flera.

Sovrum 1:

Tillbaka i hallen tar vi nästa dörr till vänster och når då ett av husets badrum och ett av sovrummen. I sovrummet löper det brasilianska klinkret från tidigare rum enhetligt vidare och stilenligt matchas det även här med vita väggar. Vattenburen golvvärme. Precis utanför sovrummet finns förvaringsmöjligheter för kläder.

Badrum 1:

Badrummet från 2017 är inrett med vitt kakel och grått klinker samt mönstrat kakel som fond i duschutrymmet. Utrustningen består av wc, dusch, handfat med kommod, handdukstork och tvättmaskin Electrolux med arbetsbänk samt förvaring i lådor. Badrummet har härligt ljusinsläpp från två fönster samt en dörr som vetter mot trädgården.

Badrum 2:

Från hallen tar vi nu höger in i den ursprungliga bostadslängan. Här når vi via en liten hall husets andra badrum från 2016, även det helkaklat med vita väggar och svart golv. Utrustningen består av wc, dusch, handfat i kommod samt handdukstork.

Kök:

Köket som renoverades 2013 är inrett i charmig kombination av retro och industristil med vita släta luckor, arbetsytor av trä, rostfri gasspis, fläkt och diskmaskin, röd glasmosaik ovan spis och vask samt matchande rött kylskåp från Smeg. Ett gammaldags skafferi ger maximal förvaring. På golvet svart/vitt klinker och väggarna målade i vitt.

Vardagsrum:

Ännu ett stort vardagsrum breder ut sig, med vitmålat trägolv, vita väggar matchat med en härlig tegelfondvägg som blickfång mot nedre gaveln. Rummet rymmer olika möbleringar och umgängesytor och en gjutjärnskamin värmer gott. Från vardagsrummet når vi bostadshusets ursprungliga hall och entré samt trappan till ovanvåningen.

Allrum:

På övre plan kommer vi upp i ett mindre allrum som exempelvis kan användas som kontor eller lekrum. Vitmålat trägolv och väggar och takkupan ger ett härligt ljusflöde.

Sovrum x 2:

De två sovrummen som flödar i vitt är placerade på varsin gavelsida.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.