Objektet är sålt.
Slutpris: 7 100 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Svedala, Klågerup
Anders Pålssons väg 21
Boarea: 254 m2
areakälla: Mätning av bo- och biarea enligt SS 21054:2020
Biarea: 56 m2
areakälla: Mätning av bo- och biarea enligt SS 21054:2020
Tomtarea: 878 m2
Rum: 5
 

Exklusivt samt generöst suterränghus med inomhuspool!

I populära Klågerup kan vi nu presentera en villa utöver det vanliga! För den kräsne som vill kunna njuta av härliga bad i stor inomhuspool, bastu och mysa framför braskaminen. Här kan man samla familj och vänner vid de generösa sociala ytorna både inom- och utomhus. Redan innanför entrédörrarna på nedre plan möts vi av en luftig känsla och välplanerade ytor med tilltalande sovrum, badrum, tvättstuga och förvaringsmöjligheter.

Vi tar oss upp för trappan till en öppen planlösning med ett stilrent kök, moderna materialval och generösa sällskapsytor. Med plats för det stora sällskapet och en balkong i öst samt rymliga uteplatser kommer alla att trivas. De stora glaspartierna och skjutdörrarna skänker ett gott ljusinsläpp vilket skapar en hemtrevlig atmosfär och en lyxig känsla. Lägg därmed till ett härligt rum med lyxig inomhuspool på 2 meters djup och angränsande badrum med bastu.

Här bor man på en familjevänlig adress med närhet till förskola, skola, lekplatser, matbutik samt vårdcentral. Med bil eller buss tar man sig snabbt och enkelt till Malmö, Lund, Staffanstorp och Svedala.

Varmt välkomna på visning!
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.