Svedala, Klågerup
Steglitsgränd 6
3 825 000 kr som utgångspris
Boarea: 150 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 476 m2
Rum: 6
 

Trivsam 1,5-plansvilla med underbar utemiljö.

I barnvänliga Klågerup presenterar vi denna tilltalande bostad, som bland annat lockar med generösa sällskapsytor, trevligt kök med köksö och matplats och gott om sovrum. Planlösningen är öppen och ljus och ger möjlighet till fler sovrum om så önskas. Utomhus erbjuds en härligt lummig trädgårdstomt som insynsskyddas av både häck och staket och som dessutom har access till gröning precis utanför huset. På tomten har ett trädäck med platsbyggd bänk byggts som möjliggör mycket plats vid lek eller trädgårdsbjudningar. En trevlig altan med tak blir den perfekta platsen för middagar och mysiga grillkvällar. Carport och förråd. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Anders Backman
0768-56 55 25 anders.backman@croisette.se

Visningar.

Onsdag 4 Oktober
17:30 - 18:15
Bokad visning. Anmälan via formuläret på vår hemsida.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Bottenvåning:

Ljusflöde, stilren känsla och sociala ytor med enkel access till utemiljöer. Här finner vi gott om förvaring, ett sovrum, grovkök med tvättstuga och duschrum, kök och ett stort genomgående vardagsrum. Ljus stilfull parkett och vita väggar.

Hall:

Hallen är inbjudande med snyggt ljust parkettgolv. Ljusinsläppet är rikligt genom fönster och här finns gott om plats för avhängning av ytterkläderna. Dessutom erbjuds utmärkta förvaringsmöjligheter i bra förvaringslösningar och en rymlig klädkammare lite längre in.

Sovrum 1:

Invid klädkammaren finns ett väl tilltaget sovrum, med nytt golv och optimal förvaring. Ett stort fönster skänker ett härligt ljus och vetter trevligt mot framsidans fina uteplats.

Gästtoalett:

På vänster hand i hallen nås en gästtoalett. Här finner vi handfat och wc-stol.

Vardagsrum:

Vidare in finner vi generösa vardagsrumskvadrat med naturlig fördelning för såväl middagsbord och soffgrupp tillsammans med ytor för skrivbords- eller läshörna. Du bestämmer! Ljusinsläppet är genomgående och golvet pryds av parkett. Vardagsrummet erbjuder access till altanen på ena sidan och köket med köksö på andra sidan. Det stora rummet kan med fördel även delas av till förmån för ytterligare ett sovrum om man så önskar.

Kök:

Smakfullt kök från IKEA som sattes in 2021 med profilerade luckor och vackra beslag av mässing. Väl tilltagna arbetsytor på bänskivan i marmormönstrad komposit samspelar med kompositskivan av samma sort som sitter mellan över- och underskåpen. En vacker köksö ger plats till att äta eller varför inte en drink? I köksön finns det gott om förvaring och såklart en perfekt plats att ställa fram middagen på vid större middagar! Den maskinella utrustningen bestående av integrerad kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, spishäll och ugn samt fläkt. Samtliga vitvaror från IKEA. Här finns även plats för att äta vid köksön.

Groventré och duschrum.:

I detta utrymmet finner vi tvättavdelning och gott om förvaring, här finns även varmvattenberedaren och ett bra duschutrymme. I grovköket finner vi tvättmaskin och torkskåp installerat. Härifrån finns dörr ut mot carporten samt en separat ingång mot köket. Detta utrymmet renoverades 2003.

Ovanvåning:

På ovanvåningen finner vi tre bra sovrum, allrum samt badrum. Här kan du vid önskemål göra om allrummet till ett ytterligare sovrum. På ovanvåningen ligger likadant parkettgolv som på bottenvåningen och väggarna är målade i vit kulör.

Sovrum 2:

Det största sovrummet i huset med gott om plats till dubbelsäng, skrivbord och garderob.

Sovrum 3:

Bra sovrum med plats till säng, skrivbord och fövaringsmöbel. Här finner vi även en klädkammare.

Sovrum 4:

Ifrån allrummet når vi det sista sovrummet som idag agerar barnrum. Här ges plats för säng, garderob och mindre skrivbord.

Allrum:

På ovanvåningen finner vi ett allrum som agerar ett extra vardagsrum. Perfekt plats för tv-hörna eller varför inte som ett större hemmakontor? Här har du fin utsikt över omgivande takåsarna, de böljande fälten och Hyby Nya kyrka i horisonten.

Badrum:

Originalbadrum med våtrumsmatta på golvet och kaklade väggar. Ett takfönster skänker ljusinsläpp. I badrummet finns badkar, handfat och badrumsskåp med spegeldörr.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.