Kävlinge, Virke
Katthögsvägen 66-37
3 695 000 kr eller högstbjudande
Boarea: 97 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 62 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 2135 m2
Rum: 5
 

Fantastiskt hus på lummig tomt mitt i det böljande skånska landskapet.

I den mysiga kyrkbyn Virke i Kävlinge kommun finner vi detta fantastiska hem. Den grönskande trädgården skapar en alldeles egen oas i det annars öppna landskapet. Här blommar flertal sorters rosor, Clematis, iris och Pioner. Många olika fruktträd såsom äpple, persikor och plommonträd men även olika bärbuskar och vindruvsrankor som ger rikligt med skörd - och då har vi inte ens nämnt allt denna trädgård har att tillgå. Detta hus har blivit omhändertagit med varsam hand av nuvarande ägare som bevarat husets själ samtidigt som man effektiviserat och tagit tillvara på varje kvadrat på bästa sätt. Med möjlighet till fyra sovrum samt fantastiskt lantligt kök och vardagsrum. En ypperlig chans att känna friheten och att ha Kävlinge, Eslöv och Lund ett stenkast bort. Detta vill ni definitivt inte missa. Välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Kim Nilsson
0708-23 01 12 kim.nilsson@vaningen.se

Visningar.

Måndag 29 Maj
17:30 - 18:00
Bokad visning - anmäl dig via bokningslänk
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

En varm och välkomnande entré med bra plats för avhängning och hallmöbler. Golvet är prytt med klinker samt vitsåpat slipat brädgolv, väggarna är målade i en härlig ljus ton som kommer vara återkommande i hela huset. Från hallen når vi ovanvåningen via en vacker trappa samt en praktisk klädkammare lite längre in i hallen.

Badrum:

Direkt till höger finner vi husets första badrum. Helkaklat med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar, därtill ett fönster som skänker ett härligt ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med WC, dusch, handfat och golvvärme (el slingor).

Kök:

Fortsätter vi rakt fram från ytterdörren når vi husets vackra lantliga kök. Här får man med enkelhet plats med matbord för den större familjen samt övriga möbler, gott om förvaring och arbetsyta. Med bra placerade fönster och snyggt glasinfattade dubbeldörrar som gör att ljuset flödar och bidrar med energi till matlagningen. Därtill har man utgång till den fantastiska trädgården för en extrem guldkant i tillvaron!
Under fötterna vilar vackert brädgolv och väggarna är ljust målade. Vit köksinredning med bänkskiva i rostfritt stål varav en del är i trä. Köket är utrustat med stor kyl och frys från Miele (2018). Diskmaskin (Miele, 2011), Ugn/induktionshäll från Electrolux (2017) och där till en fantastisk vedspis som inte bara är vacker att titta på utan även värmer väldigt skönt!

Vardagsrum:

Härnäst tar vi oss till hemmets vardagsrum/sällskapsrum som har ett fantastiskt ljusinsläpp, prytt med slipat brädgolv och vita väggar. Här kan man med enkelhet inreda med soffgrupp, bokhylla och övrigt möblemang efter önskemål.

Sovrum 1:

Via vardagsrummet genom en tjusig skjutdörr når vi hemmets första sovrum. Ett stort fönsterparti bidrar till härligt ljusinsläpp och storleken på rummet ger dig möjlighet att möblera med dubbelsäng samt förvaringsmöbel.

Sovrum 2 & 3 (ov):

Från trappan i hallen kommer vi till ovanvåningen och når sovrum två och tre till höger respektive vänster. Trevlig utsikt över trädgårdens grönska och de härliga vidderna. Ljusa väggar i båda rummen medan det ena har ett vitmålat brädgolv och det andra ett vitsåpat, slipat brädgolv.

Sovrum 4 (ov):

I andra änden av ovanvåningen finner vi det fjärde sovrummet och är hemmets största sovrum med inbyggd klädkammare och förvaringsutrymme. Snedtaket ger en ombonande och mysig känsla tillsammans med de ljusa väggarna och vitmålade brädgolv, därtill den trevliga utsikten över trädgårdens grönska och Skånes böljande landskap!

Källare:

Väl nere i källaren finner vi massvis med bra och praktiska rum och utrymmen. Separat ingång från trädgården gör det enkelt och smidigt att nyttja källaren till fullo.
Tvättstuga med torktumlare, tvättmaskin samt tvättho med arbetsbänk.
Toalett med klinkergolv och målade väggar, utrustat med WC, badrumsskåp och handfat.
Pannrum med jordvärmepump samt vedpanna.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.