Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Kävlinge, Kävlinge
Anna Hökares Väg 23
4 495 000 kr som utgångspris
Boarea: 130 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 37 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 909 m2
Rum: 5
 

Finstämd familjevilla på tilltalande trädgårdstomt!

I barnvänliga kvarter i mysiga Kävlinge finns nu möjlighet till denna välskötta och välplanerade familjevilla om i dagsläget fyra bra sovrum, generösa vardagsrumskvadrat som förser oss med utgång till en uteplats av vida kvadrat. Lägg där till ett renoverat kök från Ballingslöv i elegant utförande med härlig köksö som adderar till känslan av volym och rymd samt än mer förvaring och arbetsyta. Här finns dessutom ett helkaklat gäst-wc och badrum med badkar. Addera till detta stora ytor i garage med groventré, tvättstuga och förråd. Utemiljön är underbar med massor av lummig grönska och trädäck i solvänligt läge. Allt med direkt närhet till såväl tåg, buss som skola och förskola. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Safeer Samawi
0733-92 74 16 safeer.samawi@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen är inbjudande och rymlig med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor, dessutom en rymlig klädkammare några steg in. Fönster i såväl entré som på ytterdörr bjuder på ett fint ljusinsläpp. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv i samspel med målade väggar i vitt.

Gäst-wc:

I direkt anslutning till hallen finns hemmets praktiska och renoverade gäst-wc (2018) som förser oss med mörk klinker på golv med golvvärme och vitkaklade väggar. Här finns wc, handfat och spegelskåp.

Kök:

Ifrån hallen nås även hemmets smakfullt renoverade kök från Ballingslöv (2021). Här erbjuds utmärkt förvaring bakom släta luckor i grått, som möter dekorativt kakel ovanför eleganta arbetsytor i massiv gråoljad ask och dekorativ så väl som praktisk köksö. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys från Siemens (2017), diskmaskin från Siemens (2015), induktionshäll från Siemens (2021), inbyggnadsugn från Siemens (2021) och fläkt från Silverline (2021) kopplad på utsug. Snyggt laminatgolv pryder golvet som möter vita väggar med ljust mönstrad fondtapet och smyckande burspråk för ett härligt ljusinsläpp intill matplats.

Vardagsrum:

Vidare in väntar generösa vardagsrumsytor med stilsäker ekparkett i kombination med ljusa väggar och ett ljus som strömmar in från stora genomgående fönster som även ackompanjeras av glasad terrassdörr ut till trädäck av vida kvadrat. Rummets storlek möjliggör möblering med såväl soffgrupp och ett par sköna fåtöljer som middagsbord.

Sovrum:

Det väl tilltagna mastersovrummet inrymmer med lätthet både dubbelsäng och tillhörande möblemang. På golvet ligger stilsäker trälaminat i samspel med nymålade väggar i svart (2022) och ett behagligt ljusinsläpp från fönster. Praktisk förvaring finns i garderob.

Sovrum:

Mitt emot mastersovrum finner vi det andra sovrummet med enhetligt trälaminat på golv och ljusa väggar samt med fönsterparti och förvaring i garderob.

Sovrum:

Det tredje sovrummet förser oss även här med vida kvadrat som pryds av trälaminat och ljusa väggar, generöst fönsterparti och förvaring i garderob.

Sovrum:

Det fjärde och sista sovrummet är något mindre och förser oss med en inredning i form av trälaminat som ackompanjeras av ljusa väggar, ljusbringande fönsterparti och förvaring i garderob.

Badrum:

Badrummet är i helkaklat utförande (2001) med golvvärme och nyanser av ljusgrått. Här finns elegant badkar från Bathlife (2020), spegelskåp med belysning, handfat med vit kommod och wc.

Tvättrum:

I anslutning till garage och groventrén finns hemmets tvättrum.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:

friliggande 1-plansvilla

Byggnadsår:

1984

Grundläggning:

Krypgrund

Stomme:

Trä

Fasad:

Trä

Fönster:

3-glas

Tak:

Betongpannor

Uppvärmning:

Luft/vattenvärmepump (2022)

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Övrigt:

Jordfelsbrytare är installerad.
Fastigheten är ansluten till Telia Öppen Fiber.

Säljare informerar om att sandlåda byggd 2021, robotgräsklippare från gardena (2020), pool med tak 3 m x 75 cm (2021) ingår i köpet.

Utförda renoveringar:
2022 Installation av ny luft/vatten värmepump (Mitsubishi).
2022 Målning av större sovrum.
2021 Totalrenoverat kök (Ballingslöv). Ny ugn, induktionshäll och fläkt. Nytt golv (laminatklickgolv), nya tapeter.
2021 Laddstolpe för elbil.
2021 Takspolning, målning och behandling.
2021 Sandlåda.
2020 Badkar.
2020 Robotgräsklippare med slinga (Gardena).
2020 Ny garageport (Garageportexperten).
2020 Ny markplastfolie med uppdrag och infästning mot kantbalkar i krypgrund.
2019 Ny ytterdörr till hall invid garage.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 52 kWh/m²/år
Energiklass: D
Primärenergital: 91 kWh/m²/år
Utförd
Elförbrukning: 11 552kWh/år
Datum: 2019-09-02

Övriga Byggnader

Till huset hör ett garage, två vindar, pannrum som idag används som arbetsrum.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

4st

Uppvärmningskostnad:

4 659 kr/år

Elkostnad:

12 631 kr/år

VA:

6 072 kr/år

Renhållning:

2 275 kr/år

Total driftkostnad:

25 637 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (34 511)

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Divisionen 6

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Planbestämmelser:

Stadsplan

Tomtarea:

909 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

Underbar trädgårdsmiljö med insynsskyddande växtlighet av varierat slag. Välskött och lummigt med trädäck i solvänligt läge. Garage med rymlig biluppställningsplats finns i anslutning till huset.

Pantbrev:

Totalt antal: 5 st
Total summa: 3 476 000 kr

Försäkringsbolag:

Länsförsäkringar

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

2 476 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusbyggnad
Värdeår:

1984

Taxeringsvärde:

1 600 000 kr

Småhusmark
Taxeringsvärde:

876 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Kävlinge är en trevlig ort som bjuder på ett mysigt centrum med många småbutiker och fantastiska kommunikationsmöjligheter med både buss och tågförbindelser. Orten är och har länge varit en viktig järnvägsknut. Kävlinge ligger naturskönt vid Kävlingeån som inbjuder till friluftsaktiviteter såsom paddling och fiske. Byn tros ha vuxit upp som ett vadställe vid ån som det senare byggdes en bro på och är belägen mot Furulund.

Här är blandad bebyggelse med både villor, bostadsrätter och hyresbostäder. Här finns gång- och cykelvägar till förskola, skola, idrottsplats, golfbana och annan service. Simhall finns i grannorten Furulund på behändigt cykelavstånd. Trevliga promenad- och löparslingor finns längs med ån mellan orterna. Här finns också flera restauranger och trevliga caféer.

I kommunen finns även shoppingcentret Center Syd med intilliggande handelsområde och stora mataffärer. Längst västerut i kommunen ligger Barsebäckshamn som lockar med hav, stränder och mysig hamnmiljö. Bussförbindelser finns mellan Kävlinge och Barsebäckshamn. I Kävlinge har man ett stort utbud av förskolor och grundskolor. Här finns fyra grundskolor från åk F-6 samt en skola som är för åk 7-9.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.