Vellinge, Höllviken
Sveavägen 18
9 795 000 kr som utgångspris
Boarea: 150 m2
areakälla: Mätning utförd enligt Standarden SS 21054:2020.
Tomtarea: 801 m2
Rum: 6
 

Havsnära i Kämpinge

Lika utmärkt både som permanentboende och fritidsboende | 300 meter till stranden | Nyligen tillbyggt och renoverat | Modernt i klassisk stil

När man kommer in genom grinden till detta charmiga hus känner man lugn och harmoni. Vågorna från havet 300 m bort tillsammans med trädgårdens lummighet ger en fantastisk inramning till detta klassiska hus som har bevarat stilen från när huset byggdes.
Under 2022 byggdes huset till och ansluter till den äldre byggnaden på ett vackert sätt. Den nya delen innehåller allrum, badrum och sovrum. Samtidigt installerades även vattenburen värme med ny värmepump, vilket ger huset en bra energiklass. Totalt erbjuds här fyra sovrum, två allrum, två badrum, kök och tvättstuga. Yttermiljön är självklart även den skapad för att njutas under dygnets alla timmar. På framsidan i syd finner vi både växthus, veranda och trädäck. Runt huset löper trädäcket vidare och på tomtens ena hörn finns ytterligare en uteplats med mysig pergola och spabad.

Här kan läget knappast bli bättre med direkt närhet till magisk strand som sträcker sig så långt ögat kan nå. Välrenommerad barnomsorg och skolor nås på bekvämt cykelavstånd liksom goda kommunikationer och Höllvikens utmärkta utbud av restauranger och shopping.

Varmt välkommen på visning till Sveavägen 18.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Delägare Marcus Pettersson
0704-80 72 81 marcus.pettersson@croisette.se

Visningar.

Söndag 8 Oktober
11:00 - 11:30
Bokad visning - Välkommen att boka direkt hos mäklaren eller boka via hemsidan.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Entréplan:

Allrum / Hall:

Den nya delen byggd 2022 innehåller en kombinerad hall och vardagsrum med kamin och stora spröjsade fönsterpartier i nära anslutning till köket. Härifrån nås badrum och sovrum. Målade väggar och vitlaserade trägolv. Praktisk förvaring finns i passagen mot sovrummet. Spotlights i tak.

Badrum:

Helkaklat badrum i anslutning till master bedroom. Utrustat med dusch med takdusch, badkar, WC, spegel och kommod. Spotlights i tak.

Sovrum:

Rejält master bedroom med spotlights i tak, målade väggar och fantastiska spröjsade fönsterpartier mot baksidans uteplats. Vitlaserat trägolv.

Kök:

Köket ligger placerat som hjärtat i huset i nära anslutning till husets båda allrum. En fönsteröppning mellan köket och tillbyggnaden knyter på ett fint sätt ihop den äldre delen med den nybyggda. Här finns utrymme för matplats och det ligger även i direkt anslutning till den njutbara verandan. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn(Ikea, 2021), fläkt kopplad på utsug, inbyggd mikro(Whirlpool), kyl-/frys(Whirlpool) samt diskmaskin(Bosch). Bänkskiva i ek samt vitlaserat brädgolv, vita väggar samt vitt kakel. Här erbjuds gott om både förvaring och arbetsyta. Spotlights i tak. Maskinell utrustning förutom ugn ca 2016.

Allrum:

Allrum med ljusinsläpp från flera väderstreck utformat med veranda som med sina spröjsade fönster ger en fantastisk känsla. För mysfaktorn står kaminen som installerades 2018. Vitlaserade trägolv och putsade målade väggar. Spotlights i tak.

Sovrum / Arbetsrum:

Rum som kan nyttjas både som sovrum och arbetsrum med rejäla spröjsade fönsterpartier som vetter mot trädgårdens baksida. Genom dubbeldörren i glas nås även baksidan. Vitlaserade trägolv och putsade målade väggar.

Badrum:

Helkaklat badrum i vitt och grått med spotlights i tak och fint ljusinsläpp. Utrustat med WC, dusch och kommod.

Tvättstuga:

Renoverad 2022. Klinker på golv samt målade väggar. Utrustad med torktumlare(Bosch, 2021) samt tvättmaskin(Electrolux, ca 2016)

Övre plan:

Sovrum x 2:

Ett sovrum på vardera sida trappan. Det ena något större med fönster i två väderstreck. Här vaknar man till en vy uppe i tallarna! Det andra med fönster i ett väderstreck. Målade väggar och vitlaserade trägolv.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.