Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Vellinge, Höllviken
Trulsibrunnvägen 6D
7 495 000 kr som utgångspris
Boarea: 122 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 20 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 512 m2
Rum: 4
 

Trivsamt parhus på kanalgata!

På fint läge i attraktiva Höllviken finns nu chansen att förvärva detta härliga parhus med smakfull och enhetlig interiör. Planlösning är öppen och social, ytorna som vi bjuds på är slående och tillsammans med de stora fönsterpartierna skapas en härlig luftig atmosfär. Här erbjuds ett väl tilltaget vardagsrum i öppen planlösning med köket, tre sovrum i bra storlek och dubbla badrumsmiljöer. Förutom detta erbjuds en trivsam trädgård med gräsmatta, stensättningar samt grönskande, omgärdande häck. På fastigheten finns även ett förråd och uppfart med plats för fyra bilar. Här bor man endast några minuters promenad till Kämpinges vackra strand, kort cykeltur till skola och önskas shopping så är det inte långt till Toppen Gallerian. Varmt välkomna på visning!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Nedanvåning:

Hall: Mörkt klinker och plankgolv (Chevron Parquet) och målade väggar i vitt samt ribbpanel. Rymlig hall med bra avhängning- och förvaringsmöjligheter i garderob under trappan.

Kök: Plankgolv (Chevron Parquet) och målade väggar i vitt. Stilrent kök renoverat 2021 som ligger i en öppen planlösning med en fantastisk köksö vilket skapar en luftig och social känsla. Köksluckorna kombineras fint med den grå stenbänkskivan och stänkskyddet i sten ovanför. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys, spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn samt mikrovågsugn. Här finns plats för ett gediget matbord för trevliga måltider i gott sällskap. Ett generöst ljusinsläpp erbjuds från fönsterna och den halvglasade altandörren leder ut till den härliga uteplatsen.

Vardagsrum: Plankgolv (Chevron Parquet) och målade väggar i vitt. Ljust och trivsamt vardagsrum med utmärkta förutsättningar för möblering av en skön soffgrupp och mer därtill. Ljusinsläppet är rikligt från fönsterna som erbjuds från två väderstreck.

Badrum 1: Helkaklat badrum med mörk klinker och vitt kakel med glasdetaljer. Badrummet är inrett med wc, handfat med kommod, spegel, dusch med vikbara duschdörrar samt kombinerad tvättmaskin- och torktumlare.

Ovanvåning:

Allrum: Plankgolv (Chevron Parquet) och målade väggar i vitt. En våning upp samsas tre bra sovrumsmiljöer kring ett mindre allrum.

Sovrum 1: Plankgolv (Chevron Parquet) och målade väggar i vitt. Husets master bedroom med plats att möblera dubbelsäng och flera ytterligare möbleringsalternativ. I sovrummet finns dessutom en walk-in-closet med plats för allehanda förvaring.

Sovrum 2: Plankgolv (Chevron Parquet) och målade väggar i vitt. Mindre sovrum som idag används för förvaring i platsbyggda garderober men som kan göras om efter önskemål.

Sovrum 3: Plankgolv (Chevron Parquet) och målade väggar i vitt. Rymligt sovrum med plats att möblera säng, skrivbord och övrigt möblemang utefter önskemål.

Badrum 2: Helkaklat badrum med mörk klinker och vitt kakel med glasdetaljer. Badrummet är inrett med wc, handfat med kommod, spegel, dusch samt handdukttork.

Trädgård:

Härlig trädgårdstomt med både gräsmatta och stenbelagda ytor samt ett trädäck med pergola i sydvästläge med plats att möblera bord, stolar och ett par sköna solstolar. Under årets varma dagar är detta perfekt sällskapsyta för större tillställningar med familj och vänner.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.