Staffanstorp, Hjärup
Vårvägen 4
6 650 000 kr utgångspris
Boarea: 138 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 383 m2
Rum: 6
 

Den perfekta familjevillan i populära Hjärup

Bli den första att flytta in i detta fantastiskt fina hus som är helt nytt. Totalt 138 väldisponerade kvadratmeter fördelat på två plan som erbjuder fyra sovrum idag med möjlighet till fem vid behov. Väldisponerade ytor och moderna lösningar tillsammans med genomgående stilrena och påkostade materialval i en ljus nordisk stil. En lättskött trädgård och asfalterad uppfart på framsidan samt carport. Här bor man i omtyckta Hjärup på barnvänlig gata med närhet till förskola och skola. Cykelväg till Lomma och Lund och man tar sig enkelt söderut och norrut via motorvägen som man når på fem minuter med bil.
Snabbt tillträde är möjligt. Varmt välkomna att anmäla er för visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Johanna Jönsson
0768-92 74 35 johanna.jonsson@vaningen.se

Visningar.

Söndag 21 Augusti
13:45 - 14:15
Bokad visning - anmäl dig via bokningslänk
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi möts av en välkomnande framsida där en gångväg med plattor leder oss fram till husets huvudentré med skyddande tak. Väl inne i huset kommer vi in till en rymlig hall med beige praktiskt klinkergolv under fötterna, här finns plats för att hänga av sig och gott om förvaringsutrymme finns under trappan.

Tvättstuga:

På höger sida från entrén ligger den praktiska tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och vask, perfekt för barnfamiljen. Beige klinker på golvet och vitmålade väggar. Praktisk laminatbänkskiva med bra förvaring i vägghängda skåp i beige ton.

Badrum 1:

Till vänster om entrén ligger bottenvåningens badrum som är helkaklat i beige och vitt. Här finns dusch med vikbara glasdörrar, wc, handfat med beige kommod och spegel. Fönster för fint ljusinsläpp.

Kök:

Väldisponerat kök i vinkel med inredning från Vedum med bra arbetsyta och gott om plats för förvaring. Beigea luckor tillsammans med bänkskiva i 30 mm natursten och stänkskydd i natursten/kompositsten för ett enhetligt intryck. De rostfria vitvarorna från Siemens består av kyl, frys, induktionshäll, spisfläkt, ugn och mikrovågsugn i praktisk arbetshöjd samt integrerad diskmaskin. Infälld spisfläkt i överskåpen från Franke. En generös matplats finns i anslutning till köket.

Vardagsrum:

Vardagsrummet och köket ligger i en härlig öppen planlösning med gott om plats för att möblera med soffgrupp och matplats. Släta vitmålade väggar i hela huset tillsammans med ekparkett på golvet som löper från hallen ut till denna delen av huset. Stora fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp i rummet. Här finns även en altandörr som leder oss ut till en stensatt uteplats och trädgården som vetter åt öst.

Allrum:

Via trappan i hallen tar vi oss upp till ovanvåningen där vi möts av ett trevligt allrum, även här ligger ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade. Här finns plats för soffa och tv, perfekt som barnens sällskapsrum. Är man i behov av fem sovrum så finns möjlighet att skapa det i denna delen.

Sovrum 1:

Det finns idag totalt fyra sovrum på ovanvåningen med ljudreducerande mellanväggar. På höger sida från trappan ligger det första rummet, i bra storlek med plats för säng och förvaringsmöbler. Ekparkett och vitmålade väggar. Fönster vetter mot gatan.

Sovrum 2:

Det andra sovrummet ligger vägg i vägg med det första, även detta i bra storlek med plats för säng och förvaringsmöbler. Ekparkett och målade väggar. Fönster vetter mot gatan.

Sovrum 3:

Det tredje sovrummet är det största, här finns plats för stor säng och förvaring i generös skjutdörrsgarderob. Ekparkett och målade väggar. Fönster mot trädgårdssidan.

Sovrum 4:

Det sista och fjärde sovrummet ligger vägg i vägg med det största. Även här finns en skjutdörrsgarderob och rummet har plats för säng. Ekparkett och målade väggar. Fönster mot trädgårdssidan.

Badrum 2:

Helkaklat badrum beläget på ovanvåningen med vitt kakel på väggarna och beige klinker på golvet med komfortvärme. Här finns badkar, wc, handfat med beige kommod, handukstork och spegel. Fönster för fint ljusinsläpp.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Byggnad

Byggnadstyp:

2-plansvilla

Byggnadsår:

2022

Grundläggning:

Betongplatta

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel och trä

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Papp

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Vattenburet system, frånluftsvärmepump

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Energideklaration:

Energiklass: C
Primärenergital: 84 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2022-06-24

Övriga Byggnader

Förråd på baksidan av huset.
Vattenburen golvvärme på entrévåningen och radiatorer för vattenburen värme på ovanvåningen.

Tillvalen finns bifogade.

Intelligenta hem
Följande ingår i bostaden:
Samsung SmartThing system och app
Digitals lås på entrédörren
Smarta dimmers för belysningsstyrning i alla rum på bottenvåningen. (All takbelysning på bottenvåningen och köksbänkbelysning. Undantag framsida/ uteplats och klädkammare/ förråd.
Rörelsesensor i badrum/ WC (bottenvåning)
3 styrbara kontakter för hushållsapparater
Funktion för avstängning av spis från distans
Flyttbar knapp för styrning av scenarier
Högtalare för röststyrning (Google Nest Mini)
Installation
Introduktion till hemmets smarta funktioner

Driftskostnader

Uppvärmningskostnad:

17 900 kr/år

VA:

7 500 kr/år

Renhållning:

3 000 kr/år

Försäkring:

6 500 kr/år

Total driftkostnad:

34 900 kr/år

Kommentar:

Då ingen har bott i huset finns inga faktiska driftkostnader att redovisa. Angivna driftkostnader är baserade på ett snitt på tidigare husförsäljningars driftkostnader av samma hustyp i Hjärup samt schabloner. I Uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Stora Uppåkra 12:476

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Staffanstorp Stora Uppåkra GA:23

Planbestämmelser:

Detaljplan

Tomtarea:

383 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

En generös lättskött tomt där största delen är placerad på baksidan av huset i österläge. Stor gräsmatta där barnen kan leka och fina möjligheter finns att skapa den trädgårdsmiljön man själv önskar. Framsida i västläge med asfalterad uppfart med carport.

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Omgivning

Allmänt om området:

Hjärup är en väldigt populär och trivsam by belägen mellan Lund och Malmö på ett väldigt strategiskt läge för pendlare. Här finns både tågstation och busshållplatser som snabbt och smidigt tar en till både Lund och Malmö. Med bilen så är man snabbt ute på motorvägen som tar en till Malmö och man är inne i Lund på 5 min. Med cykel är man i Lund på bara 15 minuter. Vill man ta sig till Lomma för ett svalkande dopp så tar det endast 15 minuter dit på en nylagd och härlig cykelväg.

I Hjärup bor de flesta i villor, men det finns även radhus och lägenheter i byn. Merparten av de boende är barnfamiljer, vilket genererar en barnvänlig och lugn känsla i byn. Husen är väldigt blandade, här finns allt från hus från 40-talet till helt nybyggda hus. Det finns bra barnomsorg med flera förskolor och skolor upp till högstadiet. Närhet till grönområden och idrottsanläggningar, även idrottshall och bibliotek finns i byn.

På andra sidan järnvägen ligger Jakriborg som är en egen liten stadsdel byggd i äldre Hansa-stil vilket medför ett fint attribut till Hjärup i sig. Här ligger också i nuläget Hjärups enda lite större matbutik.

Vill man storhandla eller shoppa så ligger både Burlövs Center och Nova Lund nära. Här finns allt man behöver i form av matbutiker, klädbutiker, apotek, restauranger och byggvaruhandel.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.