Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Staffanstorp, Hjärup
Fäladsvägen 11
6 300 000 kr utgångspris
Boarea: 123 m2
areakälla: faktisk uppmätn norm SS 021053
Biarea: 123 m2
areakälla: faktisk uppmätn norm SS 021053
Tomtarea: 678 m2
Rum: 6
 

Byggmästarvilla i fint skick på bra läge i Hjärup

Nu presenterar vi en fantastiskt trevlig Byggmästarvilla på lugn och barnvänlig gata i Hjärup. Här erbjuds generösa 123 kvm + 123 kvm användbar källare som löpande renoverats under åren och som är i genomgående fint skick idag. En väldisponerad planlösning som går att anpassa efter behov. Lägg därtill en härlig trädgård i soligt läge med pool och garage så förstår ni att detta är ett boende ni inte får missa. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Johanna Jönsson
0768-92 74 35 johanna.jonsson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Via huvudentrén stiger vi in i en välkomnade entré och hall. Klinkergolv med golvvärme tillsammans med vitmålade väggar.

Gäst-wc:

På vår högra sida om entrén ligger gästtoaletten utrustad med wc och handfat. Mörkgrå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna.

Kök:

Smakfullt och välplanerat kök från 2003 med inredning från HTH. Vita skåpsluckor från 2018 (HTH) tillsammans med exklusiv stenskiva Canadian Blue eyes som arbetsbänk. Vitt kakel på väggen bakom spisen. Vitvarorna består av kombinerad kyl med vatten och frys med ismaskin (2014), integrerad diskmaskin (Siemens, 2021), induktionshäll (2016), inbyggd ugn (2016) och mikrovågsugn (2016) samt spisfläkt kopplad till ventilation + kolfilter (2003). Ljusgrått klinkergolv med golvvärme.

Vardagsrum:

Generöst vardagsrum i vinkel som är hemmets hjärta. Här finns gott om plats för soffgrupp och stor matplats intill den mysiga braskaminen. Stora fönsterparti ger ett härligt ljusinsläpp i rummet. Altandörr som vetter mot baksidan av huset där det finns härliga lekytor för barnen. Parkettgolv från 2022 tillsammans med vitmålade väggar.

Allrum:

Mindre allrum/ tv- rum som kan användas efter önskemål. Placerat utanför de två sovrummen och intill badrummet. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 1:

Sovrum i bra storlek med plats för säng och förvaring i skjutdörrsgarderob. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2:

Sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng och förvaring i skjutdörrsgarderob. Tre vitmålade väggar tillsammans med en fondvägg i varm ton och parkettgolv. I rummet finns en altandörr som vetter mot husets baksida.

Badrum 1:

Stort helkaklat badrum som renoverades 2014. Här finns dusch, dubbla handfat med kommod samt självspolande toalett från Geberit. Porslinkakel Ariostea Marmi Classici. Badrumsinredning Duravit. önster för fint ljusinsläpp.

Tvättstuga/ pannrum:

Praktisk tvättstuga/ pannrum med klinkergolv (2005). Tvättmaskin (Bosch, 2022) och torktumlare (2010+2019). Mindre förrådsutrymme finns i direkt anslutning.

Sovrum 3:

Stort sovrum/ sällskapsrum med laminatgolv och vitmålade väggar. Här finns plats för säng och stor skjutdörrsgarderob erbjuder bra förvaringsmöjligheter.

Allrum/ klädkammare/matförråd:

Stort allrum som kan användas efter önskemål. Perfekt som tv-rum till barnen eller kombinerat med träningsrum som nuvarande ägare valt att använda det till. Laminatgolv och vitmålade väggar. Utanför finns ett mindre rum med klinkergolv som ligger i anslutning till badrummet. Här nere finns även en klädkammare och ett matförråd med vinkyl.

Badrum 2:

Helkaklat badrum som renoverades 2014. Här finns både dusch och badmöjligheter, badkar design Philippe Starck, dubbla handfat med kommod och självspolande toalett från Geberit. Badrumsinredning Duravit. porslinkakel Ariostea Marmi Classici. Fönster för ljusinsläpp.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansvilla med källare

Byggnadsår:

1966

Grundläggning:

Källare

Grundmur:

Betong

Stomme:

Trä och betong

Fasad:

Tegel

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Betong

Tak:

Tegelpannor

Utvändigt plåtarbete:

Koppar

Uppvärmning:

Luft/ vatten värmepump

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

Fiber installerat, Bahnhof (Staffanstorps fiber).
Braskamin, godkänd och fungerande.

Luft/luft värmepump finns installerat (används för kyla).

2004 Ny takpapp och läkt samt tvättat samtliga pannor
2004 Nya fönster 3-glas runt om huset
2006 Pool anlagd, ny pump 2015 och nytt sandfilter 2020
2006 Dränerat hörnan åt nord/ost
2006-2011 Målad mexitegel runt om
2011 Monterat ny elcentral med jordfelsbrytare
2016 Ny panna med värmepump
2018 Målat vindskivor och undertak utvändigt
2022 Expansionskärll i värmepannan bytt
2022 Ny sand i sandfiltret till poolen

Inredningsbar vind.

Följande ingår i köpet: Bioduk i vardagsrum

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 74 kWh/m²/år
Energiklass: E
Primärenergital: 130 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2020-08-30

Övriga Byggnader

Garage kombinerat med förråd på 29 kvm.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

4st

Uppvärmningskostnad:

59 514 kr/år

VA:

7 000 kr/år

Renhållning:

4 000 kr/år

Försäkring:

9 200 kr/år

Total driftkostnad:

79 714 kr/år

Kommentar:

Nuvarande ägare använder ca 24 000 kWh/år. I kostnad för uppvärmning ingår även hushållsel.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Hjärup 8:146

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Planbestämmelser:

Byggnadsplan

Tomtarea:

678 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

Härlig trädgårdstomt där huset är placerat mitt på vilket gör att man har både sol och skuggsidor som kan användas efter önskemål. På framsidan ligger största delen av tomten i söderläge och här är också poolsidan med gott om plats för flertalet sittgrupper där familj och vänner kan umgås. På husets norra sida finns en gräsmatta som ger plats för barnens lekar och västra sidan är optimal för kvällens middagar om man vill njuta av solen. Eldriven markis som skyddar en under de varmaste sommardagarna.

Pantbrev:

Totalt antal: 8 st
Total summa: 5 270 000 kr

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Omgivning

Allmänt om området:

Hjärup är en väldigt populär och trivsam by belägen mellan Lund och Malmö på ett väldigt strategiskt läge för pendlare. Här finns både tågstation och busshållplatser som snabbt och smidigt tar en till både Lund och Malmö. Med bilen så är man snabbt ute på motorvägen som tar en till Malmö och man är inne i Lund på 5 min. Med cykel är man i Lund på bara 15 minuter. Vill man ta sig till Lomma för ett svalkande dopp så tar det endast 15 minuter dit på en nylagd och härlig cykelväg.

I Hjärup bor de flesta i villor, men det finns även radhus och lägenheter i byn. Merparten av de boende är barnfamiljer, vilket genererar en barnvänlig och lugn känsla i byn. Husen är väldigt blandade, här finns allt från hus från 40-talet till helt nybyggda hus. Det finns bra barnomsorg med flera förskolor och skolor upp till högstadiet. Närhet till grönområden och idrottsanläggningar, även idrottshall och bibliotek finns i byn.

På andra sidan järnvägen ligger Jakriborg som är en egen liten stadsdel byggd i äldre Hansa-stil vilket medför ett fint attribut till Hjärup i sig. Här ligger också i nuläget Hjärups enda lite större matbutik.

Vill man storhandla eller shoppa så ligger både Burlövs Center och Nova Lund nära. Här finns allt man behöver i form av matbutiker, klädbutiker, apotek, restauranger och byggvaruhandel.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.