Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Helsingborg, Wilson Park
Skånegatan 38A
Boarea: 150 m2
areakälla: säljarens information
Biarea: 70 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 511 m2
Rum: 6
 

Harmoniskt boende!

På behagligt promenadavstånd från centrumkärnan ligger vackra Olympia & Wilson Park. Här på Skånegatan presenterar vi detta fantastiska radhus med gavelläge och stor insynsskyddad tomt. 1960 lätt byggmästaren Karl-Filip Svensson uppföra dessa tolv välplanerade radhus och välde att själv bosätta sig i 38A som naturligtvis inreddes med extra av allt. Trädgårdssidan är fantastiskt med uppväxta häckar, rikligt med fruktträd och blommor!

Här kan vi njuta av stora sällskapsytor med många bevarande originaldetaljer, ordentliga fönsterpartier och tre välplanerade våningsplan. Här inryms vidare ett stort garage samt uppställningsplats för två bilar och en härlig trädgårdssida att njuta av.

Från Skånegatan har man såväl närservice, vackra promenadstråk & parker som närhet till arbetsplatser och kommunikationsmedel, snabbt är du ute på de större vägarna norr-/söderut.

Hjärtligt välkomna att boka er privata visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Carl Brangmo
0737-45 37 04 carl.brangmo@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.