Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Helsingborg, Wilson Park
Värmlandsgatan 19
Boarea: 100 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 19 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 705 m2
Rum: 4
 

Renoveringschans på populära Wilson Park!

På ypperligt läge, på populära Wilson Park, finns nu möjligheten att skapa ert drömboende i denna trevliga 1-plans villa.
Den välplanerade bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier mot uteplatsen och trädgården, kök med matplats, badrum, gäst-wc, separat tvättavdelning och 3 bra sovrum. Dessutom kan man få ytterligare ett rum om ca 20 kvm genom att införliva det f.d. pannrummet/förrådet i bostaden (se planritning).
Den lummiga hörntomten innehåller förutom flera fruktträd även ett garage och ett över 50 år gammalt Ginkgoträd.
Här bor man på attraktiv adress i ett lugnt och välskött område samtidigt som man har gångavstånd till bl.a. Olympiaområdet, skog, affärer, skolor, Fredriksdals friluftsmuseum, idrottsanläggningar och Helsingborgs centrum.
Bostaden har ett omfattande uppfräschnings-/moderniseringsbehov, därmed finns alla möjligheter att skapa sitt drömboende efter eget tycke och smak!
Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Niklas Nordh
0707-57 50 91 niklas.nordh@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.