Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Helsingborg, Västergård
Söndagsgatan 48
3 350 000 kr som utgångspris
Boarea: 89 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 5 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 236 m2
Rum: 3
 

Fint radhus om 1-plan!

Välkommen till denna trevliga och lättskötta enplansvilla med uteplatser i två väderstreck. Bilfritt och barnvänligt kvarter med fina gång- och cykelvägar till både centrum och grönområden. Huset har en trevlig och funktionell planlösning med ett rymligt kök, generöst vardagsrum samt två fina sovrum. Rikligt med förvaring och separat tvättstuga i anslutning till det helkaklade badrummet. Välkommen att boka visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Cecilia Nyström
0737-45 37 01 cecilia.nystrom@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Lite av varje:

Varmt välkommen till Söndagsgatan på populära Västergård, strax öster om Helsingborgs centrum. Ett barnvänligt och lugnt område med mycket grönska och gott om lekplatser.
Här bor ni lugnt och lättskött på ett plan med en lagom stor trädgård och fina förvaringsmöjligheter. Garageplats i länga ingår i den välskötta samfälligheten.
Huset är i fint skick och har en bra planlösning med ett rymligt kök med matplats, ett generöst vardagsrum, två fina sovrum samt ett kombinerat badrum med separat avdelning med tvättstuga. Härtill gott om förvaring i två rejäla klädkammare och två stora yttre förråd. Ett mysigt uterum som nås från både vardagsrum och sovrum ger sköna kvällar och en längre sommar.

Hall:

Entré från den charmiga lilla uteplatsen mot öster. Tåligt klinkergolv vid ytterdörren som sedan övergår i den genomgående ekparketten och väggarna är målade i vitt.

Kök:

Ljust fint kök med modern inredning renoverat 2018 i vitt med högblank finish. Köket är rymligt och ger gott om både arbetsyta och förvaring. Maskinell utrustning bestående av kyl och frys i fullhöjd, båda från Husqvarna i rostfritt 2018, diskmaskin från Bosch 2021, induktionshäll och ugn från Siemens 2018 samt fläkt i rostfritt från Franke 2013.

Vardagsrum:

Generöst vardagsrum med gott om plats för både matplats och soffgrupp. Ett stort fönsterparti mot väster ger ett fint ljus, här finns också en glasad dörr ut till det tillbyggda uterummet. Vardagsrummet har klassisk ekparkett och tapet i vitt / grått som matchas av målade väggar i en behaglig ljusgrå ton.

Uterum:

Uterum med skjutbara glasdörrar mot trädgården som till största delen är stensatt och därmed lättskött. Uterummet ger mysiga kvällar och en längre säsong. Plats finns för både loungemöbler och matplats. Perfekt utrymme att vinterförvara ömtåliga medelhavsväxter.

Sovrum nr 1:

Sovrum mot norr med gråmålad tapet och parkettgolv av ek. Rummet är stort nog för både säng, skrivbord och fåtölj. Förvaringen fixas smidigt i klädkammaren om man inte vill sätta in garderober.

Sovrum nr 2:

Master bedroom med en fin garderob med skjutbara dörrar som ger gott om förvaring. Fönster mot norr och glasad dörr ut till uterummet. Väggarna är vitmålade och golvet av ekparkett. Plats för dubbelsäng och byrå eller skrivbord.

Badrum - Tvättstuga:

Fin planlösning med badrum och tvättstuga tillsammans som skiljs av på ett effektivt vis. Badrummet har vägghängd wc, kommod i vitt med tillhörande överskåp med spegeldörrar samt dusch bakom vikbara glasdörrar. Handdukstork och golvvärme ger extra komfort.
Tvättstugan är rymlig och har rejält med förvaring och arbetsbänkar utmed båda sidorna. Inredning av vita över och underskåp samt bänkskivor av grafitgrå laminat med rostfri vask. Tvättmaskin och tumlare från Elektrolux. Materialvalen är enhetliga med vita helkaklade väggar och klinkergolv i mörkrött. I duschhörnan ligger ett mosaik i mörkgrått. Belysning av inbyggda spotlights ger tillsammans med fönstret ett bra ljus.

Klädkammare x 2:

Huset bjuder på två rejäla klädkammare som tillsammans ger fina förvaringsytor. Den första ligger i anslutning till entrén och håller hallen snygg och prydlig. Lite längre in i hallen, mot sovrummen, finns den andra som är något större och mer än väl rymmer familjens behov.
Ytterligare förvaring finns i två inbyggda garderober i hallen.

Trädgård:

Härlig och lättskött trädgård på husets baksida. Ett snyggt högt plank ger ett gott insynsskydd och skapar en privat känsla. Trädgården är enkel att ta hand om med en stor stensatt yta med många sköna soltimmar ända fram till de sista strålarna. Utmed planket växer vackra perenner som anemon, hosta och liljor tillsammans med doftande rosor. För er med gröna fingrar finns det utrymme för odling i både pallkrage och på friland. Entrésidan är stensatt och har ett fint trädäck med utrymme för ett mindre möblemang för morgonkaffet. Två bra förråd finns som tillsammans ger goda förvaringsutrymmen och även plats för lite hobby eller pyssel.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

Radhus

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansradhus

Byggnadsår:

1988

Grundläggning:

Krypgrund

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel/Fasadskiva

Fönster:

Isolerglas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Plåt

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 134 kWh/m²/år
Energiklass: E
Utförd
Elförbrukning: 3 908kWh/år
Datum: 2015-03-02

Övriga Byggnader

Förråd på entrésidan samt trädgårdsförråd på baksidan.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Uppvärmningskostnad:

8 900 kr/år

Elkostnad:

9 300 kr/år

Vägsamfällighet:

11 500 kr/år

Total driftkostnad:

29 700 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (38 574)

Kommentar:

I samfällighetsavgiften ingår eget garage i länga, grundavgift VA, renhållning, kabel-TV och möjlighet till förmånligt bredband.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Huldran 24

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Huldran GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning
Last: Ledningsrätt Starkström, 1283K-15700.3
Last: Ledningsrätt Tele, 1283K-15700.4

Planbestämmelser:

Stadsplan Ändring Av Dp

Tomtarea:

236 m²

Nätbolag:

Öresundskraft

Pantbrev:

Totalt antal: 4 st
Total summa: 2 316 300 kr

Försäkringsbolag:

Länsförsäkringar

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

1 909 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusbyggnad
Värdeår:

1988

Taxeringsvärde:

1 117 000 kr

Småhusmark
Taxeringsvärde:

792 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Naturskönt område med villor och bostadsrätter, här bor ni nära vackra strövområden som Jordbodalen och Ramlösa Brunnspark. Gym, fotbollsanläggning och ett fint ridhus/stall finns inom promenad/cykelavstånd liksom barnomsorg och skolor.
Välsorterade livsmedelsbutiker (Tempo och Ica) finns inom 600-800 meter.
City och knutpunkten nås på cykel inom ca 20 minuter.

Kommunikation:

Goda förbindelser med buss (hållplats endast 180 meter bort) och fina cykelvägar till city. Österleden nås enkelt liksom påfart till motorväg.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.