Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Helsingborg, Västergård
Söndagsgatan 46
3 495 000 kr som utgångspris
Boarea: 89 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 5 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 242 m2
Rum: 3
 

Fin renoverad en-plansvilla!

Välkommen till denna trevliga och lättskötta enplans-villa med nybyggt trädäck i kvällssolen. Bilfritt och barnvänligt kvarter med fina gång och cykelvägar till både centrum och grönområden. Huset har en trevlig och funktionell planlösning med ett rymligt kök, generöst vardagsrum samt två fina sovrum. Rikligt med förvaring och separat tvättstuga i anslutning till det nyrenoverade badrummet.
Välkommen att boka visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Cecilia Nyström
0737-45 37 01 cecilia.nystrom@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Lite av varje:

Varmt välkommen till Söndagsgatan på populära Västergård, strax öster om Helsingborgs centrum. Ett barnvänligt och lugnt område med mycket grönska och gott om lekplatser.
Här bor ni lugnt och lättskött på ett plan med en lagom stor trädgård och fina förvaringsmöjligheter. Garageplats i länga ingår liksom vatten.
Huset genomgick under början av året en interiör renovering där samtliga golv lades om av ett snyggt kvalitativt laminat i ljusgrå ton och väggarna målades i vitt. Badrummet totalrenoverades (våtrumsintyg finns) och köket fick delvis nya skåp och ytskikt. I samband med renoveringen byttes husets alla vitvaror.

Hall:

Ljus öppen hall med fri sikt mot vardagsrummet. Ytterkläderna ryms i nisch till höger och extra förvaring finns i klädkammaren till vänster. I hallen mot sovrummen finns ännu en klädkammare som har utrymme för både kläder och fritidsprylar.

Kök:

Rymligt ljust kök med stora fönster mot entrésidan som ger ett fint ljus vid matplatsen. Köket renoverades i samband med övriga rum och har det genomgående laminatgolvet och vitmålade väggar. Inredningen i vitt är uppdaterad med nya överskåp och luckor samt bänkskivor av oljad ek. Den maskinella utrustningen består av spis med häll och ugn, kyl, frys samt diskmaskin i vitt från 2022.

Vardagsrum:

Generöst vardagsrum som gott och väl ger utrymme för både soffgrupp och matplats. Ett stort fönster och helglasade dubbeldörrar mot väster ger en fin kontakt med trädgården och det nybyggda trädäcket. Vitmålade väggar och laminatgolv i gråtonat som i övriga bostaden.

Badrum/Tvättstuga:

Fint nyrenoverat badrum med kommod i vitt med bra förvaring och spegel med integrerad belysning ovan, badkar och toalett. Våtrumsmatta i grått på golvet och våtrumsmatta i vitt på väggarna. Smart lösning med tvättstuga i anslutning där arbetsbänk av gråmelared laminat ger gott om plats för att sköta tvätt mm. Rostfri diskbänk med vask för handtvätt och annat pyssel. Tvättmaskin och tumlare i stapel från Cylinda. Allt från 2022.

Sovrum nr 1:

Rymligt sovrum med plats för säng, skrivbord och mindre soffa eller fåtölj. Fönster mot trädgården på baksidan. Vitmålade väggar och laminatgolv.

Sovrum nr 2:

Stort sovrum med glasad dörr ut till trädäcket och trädgården. Två garderober som vid behov går att komplettera utmed hela väggen. Väggarna är, som i övriga huset, vitmålade och golvet lagt av laminat i grå ton.

Utemiljö/Förråd:

Härlig och lättskött trädgård på husets baksida. En uppvuxen häck ger ett gott insynsskydd och skapar en privat känsla. Gräsmatta för bus och lek, här finns också plats för ett litet växthus eller odlingsbäddar om så önskas. Ett nybyggt trädäck med många sköna soltimmar ända fram till de sista strålarna. Entrésidan är stensatt och har utrymme för ett mindre möblemang för morgonkaffet. Två bra förråd finns som tillsammans ger goda förvaringsutrymmen och även plats för lite hobby eller pyssel.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plans radhus

Byggnadsår:

1988

Grundläggning:

Krypgrund

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel/Fasadskiva

Fönster:

Isolerglas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Plåt

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Självdrag

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 129 kWh/m²/år
Energiklass: D
Primärenergital: 104 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2021-08-24

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Uppvärmningskostnad:

16 000 kr/år

Elkostnad:

5 000 kr/år

VA:

2 100 kr/år

Vägsamfällighet:

10 800 kr/år

Total driftkostnad:

33 900 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (42 774)

Kommentar:

Driftskostnaden är schablonberäknad.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Huldran 23

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Huldran GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning
Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 1283K-15700.2
Last: Ledningsrätt Starkström, 1283K-15700.3

Planbestämmelser:

Stadsplan Ändring Av Dp

Tomtarea:

242 m²

Nätbolag:

Öresundskraft

Elleverantör:

Öresundskraft

Pantbrev:

Totalt antal: 1 st
Total summa: 899 000 kr

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

1 799 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusmark
Taxeringsvärde:

795 000 kr

Småhusbyggnad
Värdeår:

1988

Taxeringsvärde:

1 004 000 kr

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.