Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Helsingborg, Tågaborg
F M Franzéns gata 5C
Boarea: 143 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 70 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 201 m2
Rum: 4
 

Renoveringschans på ypperligt läge på anrika Tågaborg!

På ypperligt läge nära Landborgskanten på Tågaborg finns nu möjligheten att skapa ert drömboende i detta trevliga radhus.
Bostaden är i två plan + en användbar källare, vilket ger en totalyta om hela ca 213 kvm (143+70). Entréplanet bjuder på en rymlig hall med förvaring, kök, gästtoalett och ett generöst vardagsrum med stora fönsterpartier mot uteplatsen och trädgården. Ovanvåningen erbjuder ett helkaklat badrum med dusch, två barnrum och ett stort "Master bedroom" med balkong och en trevlig utsikt över sundet och Danmark. Detta rum kan med fördel även användas som allrum, eller delas av till två sovrum.
Källarplan rymmer en rymlig gillestuga, förråd samt ett duschrum med dusch, bastu samt tvättavdelning med vask, tvättmaskin och torktumlare.
Den grönskande tomten innehåller förutom en fantastisk blomsterprakt även en vacker fontän samt ett praktiskt förråd.
Till bostaden hör också en garageplats i länga.
Här bor man i ett lugnt och välskött område, med närhet till bl.a. Pålsjö skog, hav, affärer, skolor och idrottsanläggningar.
Bostaden har ett omfattande uppfräschnings-/moderniseringsbehov, därmed finns alla möjligheter att skapa sitt drömboende efter eget tycke och smak!
Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Niklas Nordh
0707-57 50 91 niklas.nordh@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.