Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Lund, Lyngby
Hässleberga 461
7 800 000 kr utgångspris
Boarea: 313 m2
areakälla: säljarens information
Biarea: 725 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 4.49 hektar
Rum: 6
 

U-formad gård i vackert böljande landskap med närhet till såväl Malmö som Lund

Välkommen till en unik möjlighet att få äga en fantastisk u-formad gård med allt du kan önska dig! Belägen på Hässleberga 461, omgiven av böljande landskap och en vacker trädgård, är denna gård den perfekta platsen för avkoppling och rekreation.

Med en boyta på hela 313 kvadratmeter och modern renovering är denna gård ett drömhem för alla som uppskattar både stil och komfort. De öppna planlösningarna, stora fönsterpartierna och kakelugnen gör att huset känns ljust och inbjudande. Dessutom finns det två badrum, 4 sovrum och ett stort allrum som ger plats för både arbete och avkoppling.

Men det är inte bara bostaden som imponerar på denna gård. Två stycken vackra stallängor byggda i gråsten ger utrymme för egen verksamhet, häst och djurhållning, garage mm. De maffiga gråstenarna är en imponerande syn och ger gårdens exteriör en genuin karaktär.

Pendling till Malmö och Lund är enkelt tack vare det strategiska läget, vilket gör det till en idealisk plats för den som vill ha ett lugnt och rofyllt liv på landet, men ändå nära till stadens bekvämligheter.

Sammanfattningsvis är denna u-formade avstyckade gård en dröm för de som söker en unik och vacker egendom med hög standard och fantastiska funktioner. Missa inte chansen att äga denna pärla på landet! Kontakta oss idag för att boka en visning.

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Välkommen till detta fantastiska hem. Här möts du av ett välkomnande klinkergolv och en vacker trappa som leder upp till ovanvåningen. Entrén ger också goda möjligheter till avhämtning och bekväm in- och uttransport av varor.

Två fina badrum på nedre våningen varav ett ligger ensuite med sovrummet. Här hittar du ett elegant klinkergolv med golvvärme som håller fötterna varma. Dubbla handfat ger gott om utrymme för två personer och badkaret med tassar är en perfekt plats för avkoppling efter en lång dag. Den kaklade duschen är en dröm och handdukstorken ger dig alltid varma handdukar när du behöver dem.

Ytterligare ett badrum på bottenvåningen och här hittar du ett elegant badrum med hög standard. Här finner du ett vackert klinkergolv med golvvärme, en kaklad dusch med glasvägg, wc och tvättställ, allt för att göra din morgonrutin så bekväm som möjligt.

På bottenvåningen finns också tre vackra sovrum. Master bedroom har vita väggar, ett ljust trägolv som tillsammans med synliga takbjälkar skapar en harmonisk och vilsam atmosfär. De två andra sovrummen på bottenvåningen har också målade väggar och trägolv, tillsammans med synliga takbjälkar, vilket skapar en varm och inbjudande känsla.

Rymligt och inbjudande vardagsrum. Här finner du en imponerande kakelugn, vilket ger både en mysig och praktisk värme till denna härliga plats. Trägolvet tillsammans med synliga takbjälkar skapar en rustik och varm atmosfär som gör det svårt att lämna. De stora skjutpartierna i glas släpper in mycket naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över den omgivande naturen. Innerväggens synliga tegel ger ytterligare karaktär och charm till detta vackra vardagsrum.

Köket är ett riktigt drömkök som passar perfekt för den som älskar att laga mat och umgås runt matbordet. Det charmiga lantköket har en inredning i ek och en köksö med bänkskiva i granit. Klinkergolvet och de moderna vitvarorna inklusive kyl, frys, varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn och induktionshäll, gör detta till en perfekt plats för alla dina matlagningsbehov.

På ovanvåningen finner du ett stort allrum och ett till sovrum. Här finns målade väggar och tak, öppet upp i nock och parkettgolv. Allrummet är ett perfekt ställe för avkoppling och underhållning, medan sovrummet på ovanvåningen ger gott om plats för gäster eller familjemedlemmar.

Sammanfattningsvis, med sin unika karaktär, högsta standard och bekväma inredning, kommer detta hem att göra dig kär i varje rum. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck alla de fantastiska detaljerna som detta hem har att erbjuda!

Entré:

Entrén på bottenvåningen är mycket välkomnande och ger en känsla av hemtrevnad. Här finns ett klinkergolv som är både elegant och praktiskt samt varmt då det är vattenburen golvvärme i hela nedre plan. Trappan upp till ovanvåningen är placerad här och det finns goda möjligheter för avhängning av ytterkläder tex i mindre klädkammare innanför dörren.

Kök:

Köket är ett riktigt drömkök för alla matlagningsentusiaster. Det charmiga lantköket har en inredning i ek och en köksö med bänkskiva i granit. Klinkergolvet ger en lantlig känsla och de moderna vitvarorna, inklusive kyl, frys, varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn och induktionshäll från Gaggenau, gör detta till en perfekt plats för alla dina matlagningsbehov. I köket finns även en avfallskvarn.

Vardagsrum:

Vardagsrummet är en riktig pärla i detta hem. Det stora rummet öppnar upp i nock och har synliga takbjälkar som ger en rustik känsla. Här finner du en imponerande kakelugn som är både praktisk och ger en mysig stämning. De stora skjutpartierna i glas släpper in mycket naturligt ljus och skapar en fantastisk utsikt över den omgivande naturen. Innerväggen i synligt tegel ger rummet ytterligare karaktär och charm.

Sovrum 1:

Master bedroom på bottenvåningen har vitmålade väggar och ljust trägolv. De synliga takbjälkarna ger rummet en rustik och mysig känsla.

Sovrum 2 och 3:

De andra sovrummen på bottenvåningen har målade väggar, trägolv och synliga takbjälkar.

Badrum 1:

Badrum nr 1 på bottenvåningen är utrustat med hög standard. Här hittar du ett elegant klinkergolv med golvvärme som håller fötterna varma. Dubbla handfat ger gott om utrymme för två personer och badkaret med tassar är en perfekt plats för avkoppling efter en lång dag. Den kaklade duschen är en dröm och handdukstorken ger dig alltid varma handdukar när du behöver dem. Säljaren informerar om att golvet under badkaret har sprickor i fogarna.

Badrum 2:

Badrummet på bottenvåningen är utrustat med klinkergolv och golvvärme. Den kaklade duschen med glasvägg ger en modern känsla och det finns även wc och tvättställ.

Tvättstuga:

Tvättstuga i engelsk stil som är i separat avdelning invid köket. Tvättmaskin o torktumlare från Miele 2019.

Ovanvåning:

Ovanvåningen erbjuder ett stort allrum och ett sovrum. Rummen är målade i ljusa färger och taket öppnar upp i nock vilket ger en luftig och rymlig känsla. Här finns ett vackert parkettgolv.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.