Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Lund, Genarp
Bäckahästvägen 4B
Boarea: 144 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 27 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 1156 m2
Rum: 4
 

Välkomna till denna trivsamma och välplanerade 1-plansvilla med en spännande planlösning. Här finns både uterum och en inglasad och kringbyggd atriumgård. Ett riktigt kul hus med massor av möjligheter och utmärkta förvaringsmöjligheter. Garage, carport samt stor biluppställningsplats. Allt detta i kombination med närheten till vackra Risen gör detta hus till ett riktigt tillfälle. Välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Kontorschef & Partner Anna Ahlström
0703-13 13 40 anna.ahlstrom@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Välkomnande ljus och luftig entré med praktiskt klinkergolv. Plats för avhängning finns direkt till vänster när man kommer in samt i garderober till höger. Gästtoaletten ligger i direkt anslutning vid entrén. Från hallen nås sovrumsavdelningen som är välplanerad och avskild från sällskapsytorna. Här finner vi tre rymliga sovrum. Ett sovrum har två inbyggda garderober med överskåp, ett annat har hel garderobsvägg med skjutdörrar och det sista sovrummet har också hel garderobsvägg fast med vanliga dörrar samt garderober med spegelskjutdörrar. Från detta sovrum nås även den härliga inglasade atriumgården. Atriumgården nås även från köket och matplatsen.
Innan vi kommer fram till köket passerar vi badrummet, ett riktigt rymligt badrum med både badkar och dusch. Praktiskt dessutom med ett separat toalettutrymme härinne. Badrummet kan även nås direkt från tvättstugan.

Köket är ett påkostat träkök från 1996, utformat som ett parallellkök med arbetsytor på bägge sidor. Matplatsen är rymlig och ligger angränsande. Från köket nås tvättstugan som sedan mynnar ut i pannrummet som har egen separat ingång från framsidan. Perfekt som en "sluss" för barnfamiljen som kommer hem med leriga dagisbarn. På motsatt sida i köket nås ett lyxigt förvaringsrum som sedan i sin tur mynnar ut till garaget. Så oerhört smidigt att kunna köra bilen rakt in i garaget och sedan lasta in inköp vidare in i huset utan att behöva skjula för eventuella oväder.
Vi tar oss tillbaka in i bostaden och passerar köket och matplatsen där sedan vardagsrummet öppnar upp sig. Vardagsrummet ligger till viss del integrerat med matrummet men ändå såpass avsides så man slipper se eventuellt stök från köket. Ett härligt rymligt rum med gott om plats för flera möblemang. En murad öppen spis kan krydda mysfaktorn men är idagsläget avstängd. Behöver provtryckas och godkännas för att kunna användas. Uterummet som nås från vardagsrummet är ett rejält inglasat uterum på ca 20 kvm. Härifrån har man direkt utgång till trädgården.
Atriumgården är pricken över i:et i detta hus. Ett ljuvligt inglasat utrymme som kan beskådas från nästan alla delar av huset. En riktigt oas året runt!

Kök:

Kök och matplats i öppen planlösning med plats för hela familjen. Det finns flera möjligheter att bygga om och bygga ut köket för den som önskar skapa sitt eget drömkök. Bänkskivor, kakel och många utav vitvarorna byttes ut 1996.
Maskinutrustningen;
Induktionsspis med dubbelugn från 1996
Hel kyl från 1996
Hel frys från 1996
Diskmaskin från 2003
Spisfläkt

Badrum:

Smakfullt helkaklat badrum som renoverades 2001. Helkaklade väggar i sobra ljusa toner med matchande klinkergolv. I badrummet finns både badkar och duschkabin. Här finns även en värmande handdukstork. Stort handfat med gott om förvaringsmöjligheter samt ett spegelskåp med spotlights. Spotlights även i taket. Toalett i separat utrymme inne i badrummet. Ingång till badrummet kan ske både från hallen och från tvättstugan.

Gästwc:

I anslutning till hallen finns en fräsch gästtoalett. Ljusa väggar, ljusgrått klinkergolv och spegelskåp med förvaring. Träpanel i taket med spotlights.

Tvättrum:

Intill köket finns grovköket med en bra tvättavdelning. Gott om förvaringsmöjligheter.
Tvättmaskin och torktumlare.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.