Eslöv, Flyinge
Platanvägen 51
3 995 000 kr som utgångsbud
Boarea: 140 m2
areakälla: säljarens information
Biarea: 15 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 784 m2
Rum: 6
 

Välskött enplansvilla med fantastisk trädgård i Flyinge

Alldeles intill en stor härlig gröning presenterar vi med glädje denna fina och synnerligen väldisponerade enplansvilla från 2003 med garage och solceller installerat. Ett praktiskt boende för barnfamiljen eller dig som vill bo bekvämt på ett plan. Huset ligger på en trevlig tomt i trivsamma kvarter på barnvänlig gata och erbjuder 3-4 sovrum, generösa sällskapsytor med braskamin, bra klädvårdavdelning, allrum, badrum samt gäst WC. Stilrent stort kök från Invita med härlig matplats. Insynsskyddad trädgård med trädäck, massor av grönska, praktiskt trädgårdsförråd och ett fint växthus, perfekt för familjehäng eller vid sociala tillställningar.

Här bor man i trivsamma Flyinge som erbjuder en avkopplande livsstil i vacker naturmiljö. Flyinge är ett utmärkt val för familjer som söker efter en trygg och säker miljö för sina barn. Här finns bra skolor och förskolor endast 300 m från huset och en 3- språkig Montessori förskola finns vid Flyinge kungsgård. För barn finns här en mängd olika aktiviteter och fritidsaktiviteter så som fotboll, bandy, badminton, scouter och fiskemöjligheter i Kävlingeån. Byn erbjuder även bland annat service så som mataffär, buss, café och lokalt bryggeri med fredagspub. I övrigt anordnas skördefest, valborgsmässofirande, barnloppis och det finns en aktiv byagemenskapsförening. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

Visningar.

Söndag 4 Juni
13:00 - 14:00
Bokad visning - anmäl dig via bokningslänk
Anmäl mig
Måndag 5 Juni
17:30 - 18:00
Bokad visning - anmäl dig via bokningslänk
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Framsida:

På områdets bästa läge välkomnas vi fram till huset via en stensatt framsida som ger en elegant och välkomnande atmosfär. Här finns även en uppfart med plats för två bilar samt garage. Med solceller på taket kan du dra nytta av hållbar energi och spara på elkostnaderna.

Entré och hall:

När man kliver in genom ytterdörren möts man av en trevlig entré och hall med känsla av rymd och ljus. Här finns utrymme för att hänga av sig och diverse förvaringsmöbler. Genomgående ekparkett (15mm) på golvet i huset ger en enhetlig känsla. I entrén är väggarna målade i beige ton, slätt tak med profillister renoverat 2009.

Gäst wc:

Direkt till vänster om entrén ligger gästtoaletten från 2003 som är utrustad med wc, handfat och tvättställ (IKEA, installerat 2018). Våtrumsmatta på golv och vinyltapet på väggarna.

Badrum:

Badrummet är väl tilltaget och utrustat med badkar med ångbastufunktion och dusch (2014). Här finns även wc, handfat med kommod, spegel och badrumsskåp (Ballingslöv, 2010). Vitt kakel på väggarna och brunt klinker på golvet samt fönster för fint ljusinsläpp. Badrummet monterades av tidigare ägare 2010, inga kvitto finns.

Sovrum 1:

På den vänstra sidan om entrén ligger det första sovrummet som är i bra storlek med plats för säng, skrivbord och tillhörande förvaringsmöbler. Ekparkett på golvet och vita väggar med en fondtapet. Slätt tak med profillister renoverat 2009. Fönster vetter mot framsidan.

Kök:

Det stora köket ligger öppet mot vardagsrumsdelen och är en del av hemmets hjärta där det finns plats för både familj och vänner att umgås. Köket är utrustat med vit inredning från det danska märket Invita och erbjuder gott om plats för matlagning. Bänkskiva i sten tillsammans med stora ljusa kakelplattor på väggen ovanför arbetsbänken. Här finns alla bekvämligheter du kan önska dig med goda förvaringsmöjligheter och en generös matplats. Vitvarorna består av kyl och frys (Bosch, 2003), diskmaskin (Bosch silence, 2019), inbyggd ugn och kombiugn microvågsugn/ugn (Siemens, 2009), induktionshäll (IKEA, 2018) och spisfläkt kopplad till utsug (2009).

Tvättstuga:

Från köket kommer man in till tvättstugan från 2003 med våtrumsmatta på golv och vinyltapet på väggarna. Här finns tvättmaskin, torktumlare (Elektrolux, 2010) och torkskåp (2003), tvättho och diverse förvaringsskåp som ger bra förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2/ allrum:

Via tvättstugan samt med egen ytterdörr från framsidan ligger det andra sovrummet/ allrummet på 14 kvm som nuvarande ägare inredde 2018. Ekparkett och vitmålade väggar med fondtapet samt glasad altandörr mot trädgårdssidan som ger ett fint ljusinsläpp. Detta rum ger möjlighet till ett sovrum/allrum, egen verksamhet eller en plats för gäster att bo bekvämt.

Sovrum 3 + arbetsrum:

Det tredje sovrummet ligger intill köket, vägg i vägg med badrummet. Här har nuvarande ägare delat av rummet och skapat ett sovrum samt ett mindre arbetsrum med platsbyggd bokhylla gjord 2014. Även här ligger ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade. Slätt tak med profillister renoverat 2009.

Vardagsrum:

Vardagsrummet är ett trevligt och rymligt rum med plats för stor soffgrupp där man kan njuta framför braskaminen, installerad av nuvarande ägare 2013. Ekparkett och gråmålade väggar med mönstrad fondtapet. Slätt tak med profillister renoverat 2009. Från vardagsrummet har du också direkt utgång till det fina trädäcket, där du kan njuta av soliga dagar och trevliga stunder med familj och vänner.

Sovrum 4:

Det fjärde sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. Ett stort rum med plats för dubbelsäng och en vägg skärmar av mot den bakomliggande smarta förvaringslösningen gjord 2017 där man skapat en walk in closet. Vit heltäckningsmatta på golvet tillsammans med blåmålade väggar och fondtapet. Slätt tak med profillister renoverat 2017.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.