Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Kristianstad, Vanneberga/Tosteberga
Lill-Åkes väg 7
Boarea: 75 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 2500 m2
Rum: 4
 

Enplansvilla för fritids eller åretruntboende i fint skick på idylliskt läge nära Tosteberga

Välkomna till fantastiska omgivningar! Här bor man på lantligt läge med närhet till natur och hav men med kort avstånd till service och skola.
Villan är i fint skick och nuvarande ägare har med omsorg tagit fram och bevarat fina detaljer interiört. Samtliga rum förutom badrummet är nyrenoverade. Sällskapsrum med härlig takhöjd upp i nock med synliga takbjälkar som ger fin känsla tillsammans med det mysiga köket helrenoverat 2021 där man bevarat den gamla köksspisen. Två rymliga sovrum samt badrum och inte minst ett uterum som blickar ut över ängarna.
Stor trädgårdstomt som åt ena hållet vätter mot öppen åkermark med milsvidd utsikt och åt andra hållet mot lummig skog som skyddar tomten.
På tomten finns ett garage, en länga som idag har fräsch tvättstuga samt fina förvaringsmöjligheter. Vi finner även trädgårdsförråd, hönshus samt växthus och odlingsland för den trädgårdsintresserade.
Huset är besiktigat.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Eva Kraft
0709-12 61 20 eva.kraft@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.