Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Vellinge, Falsterbo
Kringelhejdevägen 9
3 200 000 kr som utgångsbud
Tomtarea: 1063 m2
 

Bra läge i Falsterbo

På ett förträffligt läge i ett etablerat villaområde med befintlig bebyggelse finns denna fina tomt med plats för ditt drömhus!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Falsterbo 5:12

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc:

Andel i samfällighet/GA: Falsterbo GA:21

Planbestämmelser:

Byggnadsplan

Tomtarea:

1063 m²

Pantbrev:

Totalt antal: 1 st
Total summa: 5 300 kr

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Omgivning

Allmänt om området:

Denna badort med anor från Hansatiden har verkligen präglats av sin historia.

Falsterbo har med sitt unika läge på Sveriges sydvästra hörn alltid varit en välmående stad. Det var här man med framgång fiskade sill under Hansatiden och det var här som välburna svenskar spenderade somrarna när förra seklet var ungt. De vita stränderna och det gröna vattnet imponerar, både i sydost mot Östersjön och i väster mot Öresund. "Jag bor vid ett rastställe…" skrev Hjalmar Gullberg om Falsterbo och tänkte säkert då på alla de flyttfåglar som har Falsterbo som en sista utpost innan de flyger söderut.

Idag blomstrar Falsterbo fortfarande upp på sommaren men det betyder numera inte att den slumrar på vintern. Här finns mångdubbelt fler invånare vintertid än vad orten hade för bara 50 år sedan. Det är de vackra omgivningarna som lockat stadsbor till Falsterbo. Utöver stränderna, som är bedövande vackra, har Falsterbo begåvats med en stadspark som både till yta och karaktär slår det mesta. Den planterades ursprungligen för att binda sanden och för att läa lite när det stormade men har efter några hundra år blivit en vacker skog med många vackra gångstigar att vandra eller cykla på.

Tack vare att Falsterbo nu har så många åretruntboende finns här förskolor och skolor upp till högstadiet, samt specialskolor. Falsterbo har också sin egen matbutik. Orten har numera vuxit ihop med grannorten Skanör och var gränsen egentligen går håller ingen så noga reda på. Falsterbo kan också skryta med två undersköna golfbanor i världsklass. Bussarna går i princip var tionde minut mot Malmö när det är som mest hektiskt. Det går också direktbussar till Hyllie för den som vill resa vidare med tåg till bland annat Köpenhamn och Kastrup.

Det finns både restauranger och affärer inom cykelavstånd för den som inte vill åka buss i onödan och närheten till Skanör, där det större utbudet finns, gör att det egentligen inte saknas något.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.