Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Eslöv, Kungshult
Tallbacksvägen 7
15 500 000 kr eller högstbjudande
Boarea: 230 m2
areakälla: säljarens information
Biarea: 240 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 2.84 hektar
Rum: 6
 

Magisk hästgård av hög klass i hjärtat av vackra Skåne.

Strax utanför Eslöv och endast 12 km från Flyinge i natursköna Skåne presenterar vi denna fantastiska hästgård uppförd 2011 på generös fastighet om ca 3 ha, som bland annat stoltserar med ett modernt stall om 17 boxplatser integrerat med ridhus 21x42 med möjlighet att förlänga och dessutom inreda bostad eller kontor om totalt 240 kvm i två plan. Vackert boningshus i gedigen sten med delvis öppet i nock, flera sovrumsmöjligheter och stora sällskapsytor liksom kök i öppen planlösning. Huset har ett integrerat dubbelgarage och dessutom lyxigt poolhus om hela 160 kvm. Vidare erbjuds en utmärkt ridbana, flertalet hagar och longerhall. Stallet har tilltalande attribut såsom två sadelkammare, spolplattor, solceller, solarium och mycket annat som förenklar vardagens hästliv. Påkostad utemiljö med underbar medelhavskänsla där travertinbeklädda ytor ackompanjeras av imponerande palmer och vackra planteringar. Stor solcellsanläggning och värmepumpar medför låga driftskostnader. Unikt och exklusivt!
Se gärna filmen: https://vimeo.com/user94737151/review/724762570/42133df0b6

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Mikael Öhlin
0708-30 98 00 mikael.ohlin@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Representativ hallmiljö med elegant stengolv och luftiga ytor. Rikligt med ljusinsläpp genom såväl ytterdörrens fönster som stora sidoljus. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläderna och utmärkt förvaring i en rymlig garderob bakom skjutdörrsbeklädda dörrar i vitt respektive spegel. Behaglig belysning därtill med infällda takspotlights.

Badrum:

Till höger är entréplanets badrum beläget. Badrummet är försett med helkaklade ytskikt i grått och vitt, handfat med svart kommod och matchande spegel med belysning, vägghängd wc samt dusch bakom vikdörrar i glas.

Kök:

Vidare in väntar en smakfull köksinteriör i öppen planlösning med vida vardagsrumskvadrat. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds bakom vita luckor, som möter vitt kakel ovanför mörka arbetsytor i laminat. Den maskinella utrustningen består av ugn, spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin, mikro samt kyl och frys i fullhöjd. Stor köksö och fint ljusinsläpp genom flera fönster ovanför både vask och arbetsyta. Även här finner vi snyggt klinkergolv och infällda takspotlights.

Vardagsrum:

Vardagsrummet i direkt anslutning bjuder på massor av plats för såväl soffgrupp och sköna fåtöljer som middagsbord för vänner och familj. Parkettgolv ackompanjeras av läcker takhöjd med delvis öppet till nock med fantastiska, stora fönsterpartier i tre väderstreck som släpper in ett strålande ljusinsläpp. Generösa glasskjutpartier från golv till tak visar vägen ut till njutbar uteplats som extra bonus.

Arbetsrum/sovrum:

Näst på tur står ett rum passande att nyttja som arbetsrum, gästrum eller sovrum. Trevligt med fönster åt uteplatsen.

Sovrum:

Vägg i vägg finner vi ett sovrum av god storlek, där parkettgolv samspelar med både fönster och ljusbringande terrassdörr mot uteplatsen. Förutom dubbelsäng och tillhörande möblemang finns en rejäl skjutdörrsgarderob för enkel förvaring av säsongernas plagg.

Tvättrum:

Bostadens tvättrum är välutrustat med grått klinkergolv, vask och bra förvaring i flertalet vita skåp. Här finns förstås även tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Groventré:

Invid tvättrummet finns en praktisk groventré med förvaring och plats för avhängning.

Allrum ovanvåning:

En trappa upp tar ett härligt ljust och stort allrum emot med trägolv och ett slående ljusinsläpp ifrån både takfönster i par och burspråk med vidsträckt utsikt. Infällda takspotlights och fina ytor för både soffmöbel och TV samt hemmakontoret om man så önskar.

Sovrum:

I ena delen av våningsplanet är ett mycket rymligt sovrum beläget. Rummet kan med fördel delas av till två sovrum vid behov. Två fönster släpper in ljuset på bästa sätt och här finns även parkettgolv och angränsande klädkammare.

Sovrum:

I motsatt del av våningsplanet erbjuds ännu ett trivsamt sovrum, lagom för säng och skrivbord. En garderob ombesörjer klädförvaringen och på golvet ligger parkett.

Badrum:

Ovanvåningens badrum är i helkaklat utförande med nougatbrunt klinkergolv och vitkaklade väggar med bruna dekorativa inslag. Badrummet är utrustat med hörnbadkar, infällda takspotlights, handfat med ljus kommod och matchande högskåp, spegel med belysning samt vägghängd wc och dusch bakom glasvägg.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.