Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Eslöv, Eslöv
Ramlösavägen 2
3 300 000 kr som utgångspris
Boarea: 120 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 10 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 657 m2
Rum: 5
 

Finstämd familjevilla på tilltalande hörntomt!

I barnvänliga kvarter finns nu möjlighet till denna välskötta och välplanerade familjevilla om i dagsläget tre bra sovrum, generösa vardagsrumskvadrat och allrum i vinkel med ett öppet generöst arbetskök samt med utgång till stenlagd uteplats av vida kvadrat. Här finns dessutom ett helkaklat badrum med stilsäker inredning och dusch. Lägg där till en underbar utemiljö med massor av lummig grönska och växthus med möjlighet till egen odling. Carport med förråd och stor biluppställningsplats finns även att tillgå. Allt med direkt närhet till såväl buss som skola och förskola. Fina naturområden finns alldeles utanför dörren med långsträckta vidder och ett bra serviceutbud finns Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Kim Nilsson
0708-23 01 12 kim.nilsson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen är inbjudande och rymlig med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Ytterdörrens frostade fönsterparti bjuder på ett fint ljusinsläpp. På golvet ligger ett stilsäkert tre-stavs parkett (Walnut trend) i samspel med tapetserade väggar i vitt.

Badrum:

Det smakfullt inredda badrummet i helkaklat utförande förser oss med klinker i Quarts brown med golvvärme och mosaik på väggar i Opera Perle samt med dekorvägg i mörkt kakel. Här finns wc, handfat med kommod i vitt, spegelskåp med belysning allt från Miller, handdusktork i dubbel uppsättning och dusch med vikdörrar i klarglas från Skagen samt takdusch.

Allrum:

Vidare i når vi ett inbjudande allrum som i dagsläget nyttjas som familjens TV-rum. Det stilsäkra parkettgolvet flyter enhetligt vidare från hallen i kombination med de tapetserade väggarna i vitt och ljusbringande fönsterparti.

Kök:

Näst på tur med öppen planlösning med allrummet kommer hemmets kök. Här erbjuds utmärkt förvaring bakom luckor i allmoge natur (1982), som möter den bruna kulör ovanför arbetsytor i rostfritt och laminat. Den maskinella utrustningen består av fristående kyl och frys från Husqvarna/Electrolux (2008), diskmaskin från Husqvarna (2020), spishäll med highlight från Husqvarna (2020), varmluftsugn från Husqvarna (2020) och fläkt från Cylinda (2010) kopplad på utsug. Trivsam plats för familjens matbord finns invid dubbla fönsterpartier.

Vardagsrum:

Vidare in väntar generösa vardagsrumsytor med öppen planlösning i vinkel mot allrum och kök. Golvet pryds av stilsäker tre-stavs parkett (Walnut trend) i samspel med tapetserade väggar i vitt. Ljuset strömmar in från fönster i två väderstreck som ackompanjeras av delvis glasad terrassdörr för bekväm access till den generösa stenlagda uteplatsen under tak. Rummets storlek möjliggör möblering med såväl soffgrupp som middagsbord.

Sovrum 1:

Väl tilltaget mastersovrum som med lätthet inrymmer både dubbelsäng och tillhörande möblemang samt en fantastisk klädkammare. Behagligt ljusinsläpp från fönsterparti och parkettgolv (Oak country) och tapetserade väggar i grått med motiv av japansk blomma.

Sovrum 2:

Det andra sovrummet förser oss med en inredning i form av samma enhetliga parkettgolv (Oak country) som ackompanjeras av tapetserade väggar i matt beige nyans med blomstermotiv.

Sovrum 3:

Det tredje och sista sovrummet förser oss med parkettgolv (Oak country) och tapetserade väggar i gult i samspel med ljusbringande fönsterparti och förvaring i platsbyggd garderob.

Tvättstuga/groventré:

Via groventrén når vi hemmets klädvårdsavdelning som förser oss med, tvättmaskin från Cylinda (2012), torkskåp från Nimo (1982) samt Nibe-panna (1997). På golvet ligger en plastmatta i kombination med ljust tapetserade väggar och ljusbringande fönster.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Byggnad

Byggnadstyp:

friliggande 1-plansvilla

Byggnadsår:

1982

Grundläggning:

Platta på mark

Grundmur:

Lättbetong

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad zinkplåt

Uppvärmning:

luft/vatten-värmepump

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Övrigt:

Jordfelsbrytare är installerad.
Nibe panna och luft/vatten-värmepump är installerad.
Fibernät finns indraget via Kraftringen. I dagsläget finns bredband via Telia 10 till en kostnad om ca 549 kr/månad.

1982 dränerades huset.

Säljare informerar om att det ligger en plastmatta under befintligt golv i kök, hall och vardagsrum.

Säljare informerar om att tvättmaskin, kyl och frys ingår i köpet.

Kända fel och brister: Ringklockan är gammal med svag ringsignal, kommod i badrum har en skada på höger sida och handfat med åldersförändringar.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 51 kWh/m²/år
Energiklass: D
Primärenergital: 100 kWh/m²/år
Utförd
Elförbrukning: 8 189kWh/år
Datum: 2022-05-07

Övriga Byggnader

Carport och förråd.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

1st

Elkostnad:

20 500 kr/år

VA:

6 313 kr/år

Renhållning:

3 400 kr/år

Total driftkostnad:

30 213 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (39 087)

Kommentar:

Observera att beloppet för el även inkluderar uppvärmning.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Blockflöjten 5

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Planbestämmelser:

Stadsplan

Tomtarea:

657 m²

Kommentar till areakälla:

Biarea enligt säljare.

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

Underbar trädgårdsmiljö med insynsskyddande växtlighet av varierat slag. Välskött och lummigt med stensatt uteplats i solvänligt läge och växthus för egen odling. Carport med förråd och med rymlig biluppställningsplats framför finns även att tillgå.

Pantbrev:

Totalt antal: 3 st
Total summa: 439 400 kr

Försäkringsbolag:

Trygg-Hansa

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

1 890 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusmark
Taxeringsvärde:

618 000 kr

Småhusbyggnad
Värdeår:

1982

Taxeringsvärde:

1 272 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Med Eslövs goda förbindelser och centrala läge i Skåne är det lätt att ta sig hit - både med bil, buss och tåg. I Eslöv stannar både de lokala pågatågen och Öresundstågen som tar dig till Danmark i söder och Göteborg i norr. Du som bilpendlar kommer snabbt ut på motorvägen som tar dig söderut mot Lund/Malmö och norrut mot Kristianstad. Lund når du på 15 minuter, till Malmö tar det 25-30 minuter. Eslöv är också den ideala utgångspunkten för att upptäcka resten av Skåne.

I Eslöv finns goda möjligheter att studera på olika nivåer. Det finns många bra förskolor, grundskolor och gymnasium att välja mellan. Barnfamiljerna bor således bra i staden med närhet till barnomsorg och skola. Inom vuxenutbildningen finns olika yrkesutbildningar.

Eslöv erbjuder också härliga naturupplevelser. Det vackra Trollsjöområdet i centrala staden är ett välbesökt område för promenader och lek. Under sommarmånaderna anordnas här roliga aktiviteter för såväl stora som små, bland annat de välbesökta Trollsjökvällarna då kända musiker underhåller.
Andra fina och närbelägna naturområden är Eslövs allmänning och Abullahagen, ett naturområde i stadens utkant. Förutom omkring 250 olika växtarter finns här också sjön Långakärr med sitt fågeltorn.

Eslöv erbjuder ett bra utbud av affärer, restauranger, gym och caféer. Kulturutbudet är brett och med hög kvalitet. Här finns också många idrottsföreningar och anläggningar för bad och fritidsaktiviteter, bland annat Karlsrobadet med ett härligt äventyrsbad att njuta av. Den som gillar dans och musik väljer kanske att besöka populära dansstudion Attitude 69.

Det finns mycket att uppleva och göra i Eslöv.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.