Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Eslöv, Eslöv
Herrestadsvägen 4
4 995 000 kr som utgångspris
Boarea: 140 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 965 m2
Rum: 4
 

Stilfull enplansvilla med njutbart uterum på trevlig hörntomt.

Med närhet till både skola och fina grönområden i attraktiva Eslöv, presenterar vi denna tilltalande enplansvilla där ledorden är strålande ljus och en härlig rymd tack vare läckert ryggåstak. Här erbjuds väldisponerade kvadrat som fördelar sig på tre bra sovrum, två stilfullt helkaklade badrum - varav ett med tillgång till värmande bastu - samt ett smakfullt kök med luftig köksö. Lägg därtill underbart generösa vardagsrumsytor med stämningshöjande kamin och utgång till ljuvligt uterum med stora glasskjutpartier mot markisförsedd, stenbelagd terrass. Utemiljön belägen på utmärkt hörntomt lockar vidare med lättskötta uteplatser och väl tilltagna gräsytor för barnens lek, allt inramat av prydlig, försommargrönskande häck. Dessutom finns både integrerat garage och förråd som extra bonus. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Kim Nilsson
0708-23 01 12 kim.nilsson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen bjuder in genom vackra dubbeldörrar med fönster, vilket bidrar till ett ljust och trevligt intryck. Sobert stengolv samspelar med vitmålade väggar, vilket är ett färgval som genomsyrar hela bostaden. Härlig takhöjd och behaglig belysning med infällda takspotlights. Förvaringen ombesörjs av en rymlig garderob bakom smidiga skjutdörrar.

Kök:

Till höger inviterar ett smakfullt HTH-kök av vida mått. Utmärkt förvaring erbjuds bakom eleganta körsbärsluckor med vitrininslag som möter mörk stavmosaik ovanför gedigna arbetsytor i sten. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin 2015, inbyggd mikro, kyl och frys i fullhöjd, inbyggd ugn 2021 samt fläkt kopplad till utsug. Trevlig köksö med spishäll, gasol, grill och fritös samt plats för barstolar. I direkt anslutning finns dessutom en rymlig matplats invid mönstrad fondtapet som bryter av mot de vita väggarna. Centralt placerat längs ena väggen stoltserar ett karaktärsskapande fönsterparti med rundad överdel som skänker rikligt med ljus. Angenäm takhöjd förstärks av infällda takspotlights och på golvet ligger gråmelerad klinker.

Tvättrum:

Med ingång från köket finner vi hemmets tvättrum, som är försett med svart klinkergolv och vitkaklade väggar. Vidare finns tvättmaskin, torktumlare och torkskåp (samtliga 2004), arbetsbänk och bra förvaring i både skåp och garderob. Ingång till förråd och anslutande garage, vilket gör tvättrummet till den perfekta groventrén.

Vardagsrum:

Ifrån köket har man en fin kontakt med vardagsrummet, där parkett pryder golvet och ljuset strömmar in från flertalet höga fönster. Också här åtnjuts den härliga takhöjden tillsammans med infällda spotlights och därtill värmande kamin. En mörk, mönstrad fondtapet samspelar med vita väggar och rummet får än mer guldkant med utgång till njutbart uterum.

Sovrum:

Bostadens sovrumsavdelning är belägen i en mer privat del av villan. Invid entrén finns ett sovrum av god storlek, med utrymme för både säng och skrivbord. Parkettgolv och fint ljusinsläpp ifrån fönster i två väderstreck.

Badrum:

Näst på tur står ett stilrent helkaklat badrum i vitt och mattsvart. Badrummet är utrustat med dusch bakom vikdörrar i klarglas, badkar, handfat med kommod, spegel med belysning och infällda takspotlights.

Sovrum:

En mindre hall sammanbinder ovan sovrum och badrum med ytterligare ett sovrum, som med fördel nyttjas som barnrum eller kontor. Enhetlig parkett och behagligt ljusinsläpp.

Sovrum:

Mastersovrummet har egen ingång från vardagsrummet. Här får med lätthet plats både dubbelsäng och tillhörande möblemang, och tack vare fönster i tre väderstreck upplevs rummet som extra ljust och trivsamt. Parkettgolvet återkommer och än mer lyx åtnjuts med anslutande helkaklat badrum.

Badrum:

Även detta badrum är helkaklat i tidlös vit och svar färgsättning. Inredningen består av separat dusch, bubbelbadkar med läckert vinklat fönsterparti ovanför, wc, två handduksvärmare, handfat med stor kommod och matchande högskåp liksom spegelskåp med belysning. Dessutom finns takspotlights och ingång till värmande bastu för högsta bekvämlighet.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansvilla

Byggnadsår:

2004

Grundläggning:

Betongplatta

Stomme:

Trä

Fasad:

Puts

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Fjärrvärme samt kamin

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Övrigt:

Jordfelsbrytare är installerad.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 84 kWh/m²/år
Energiklass: B
Primärenergital: 66 kWh/m²/år
Utförd: Beställd
Datum: 2022-05-25

Övriga Byggnader

Integrerat garage med förrådsdel om ca 12 kvm.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

1st

Uppvärmningskostnad:

18 396 kr/år

VA:

6 824 kr/år

Renhållning:

3 400 kr/år

Total driftkostnad:

28 620 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (37 494)

Kommentar:

Elkostnad ingår i angiven uppvärmningskostnad.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Trolleberg 1

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Last: Ledningsrätt Starkström, 1285-1364.1

Planbestämmelser:

Detaljplan Detaljplan

Tomtarea:

965 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

Underbar trädgårdstomt på utmärkt hörnläge med lättskötta och stora, stenbelagda ytor för både familj och gäster att njuta sommarens sociala tillställningar ifrån eller bara slappa med en god bok. Dessutom generös gräsmatta med gott om plats för barnens spring och som ramas in av prydlig häck. Fantastiskt uterum därtill med ljust stengolv, infällda takspotlights och stora glasskjutpartier.
Rymlig, stensatt biluppställningsplats framför garaget.

Pantbrev:

Totalt antal: 4 st
Total summa: 3 000 000 kr

Försäkringsbolag:

Länsförsäkringar

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

2 928 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusbyggnad
Värdeår:

2004

Taxeringsvärde:

2 242 000 kr

Småhusmark
Taxeringsvärde:

686 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Med Eslövs goda förbindelser och centrala läge i Skåne är det lätt att ta sig hit - både med bil, buss och tåg. I Eslöv stannar både de lokala pågatågen och Öresundstågen som tar dig till Danmark i söder och Göteborg i norr. Du som bilpendlar kommer snabbt ut på motorvägen som tar dig söderut mot Lund/Malmö och norrut mot Kristianstad. Lund når du på 15 minuter, till Malmö tar det 25-30 minuter. Eslöv är också den ideala utgångspunkten för att upptäcka resten av Skåne.

I Eslöv finns goda möjligheter att studera på olika nivåer. Det finns många bra förskolor, grundskolor och gymnasium att välja mellan. Barnfamiljerna bor således bra i staden med närhet till barnomsorg och skola. Inom vuxenutbildningen finns olika yrkesutbildningar.

Eslöv erbjuder också härliga naturupplevelser. Det vackra Trollsjöområdet i centrala staden är ett välbesökt område för promenader och lek. Under sommarmånaderna anordnas här roliga aktiviteter för såväl stora som små, bland annat de välbesökta Trollsjökvällarna då kända musiker underhåller.
Andra fina och närbelägna naturområden är Eslövs allmänning och Abullahagen, ett naturområde i stadens utkant. Förutom omkring 250 olika växtarter finns här också sjön Långakärr med sitt fågeltorn.

Eslöv erbjuder ett bra utbud av affärer, restauranger, gym och caféer. Kulturutbudet är brett och med hög kvalitet. Här finns också många idrottsföreningar och anläggningar för bad och fritidsaktiviteter, bland annat Karlsrobadet med ett härligt äventyrsbad att njuta av. Den som gillar dans och musik väljer kanske att besöka populära dansstudion Attitude 69.

Det finns mycket att uppleva och göra i Eslöv.

Planritning

Dokument.


ED

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.