Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Kristianstad, Degeberga
Bökevägen 238-9
Boarea: 104 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 1568 m2
Rum: 4
 

Enplansvilla på naturskönt läge i Lökaröd för åretrunt eller fritidsboende.

Välkomna till denna vackra plats söder om Degeberga på högt läge och med närhet till rekreation. Här bor man bra både åretrunt eller på fritiden. På kort avstånd når man flera fina golfbanor varav den ena en av Sveriges bästa! Österlen ligger runt hörnet och utflyktsmålen är många. Hanöbuktens vackra sandstränder ligger 15 minuter bort dit man gärna åker året om.

Villan är i fint skick där kök och badrum är helrenoverat under senare år. Tre sovrum, mycket goda förvaringsmöjligheter samt ett riktigt rymligt allrum där man gärna spenderar tid framför kaminen. Uterummet förlänger sommaren och här sitter man gärna och blickar ut över uteplats och trädgård.

Utemiljön erbjuder både ett stort trädäck med pool och utedusch tillsammans med en prunkande trädgård med många rum att njuta.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Eva Kraft
0709-12 61 20 eva.kraft@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.