Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Bunkeflostrand
Thujagatan 7
5 495 000 kr som utgångspris
Boarea: 150 m2
areakälla: Faktisk uppmätning enligt norm
Biarea: 20 m2
areakälla: Faktisk uppmätning enligt norm
Tomtarea: 796 m2
Rum: 5
 

Magisk 1-plans villa med totalrenoverad interiör, inglasat uterum och trädgård på lugna Thujagatan!

I barnvänliga Bunkeflostrand presenterar vi nu stolt denna exceptionella enplansvilla med optimerad social planlösning. Njut av ett påkostat och exklusivt kök från 2020 med stora öppna ytor mot allrum med matplats. Helt nytt badrum med lyxigt materialval och gäst-wc från 2018-2019 och genomgående nytt golv alltigenom huset. Med hela fyra sovrum och ett fantastiskt vardagsrum i öppen planlösning mot lyxiga köket, matplatsen och inglasade uterummet i solsäkert läge bor ni på optimala 150 kvadratmeter på ett och samma plan! På tomten finns tacksamt nog både carport och garage och naturligtvis bjuds det på en fantastisk fin och lummig trädgård i solkysst söderläge!

Här i Bunkeflostrand bor ni lugnt och tryggt i välskötta kvarter, med ett par minuters promenad till flertalet skolor och fritidsaktiviteter. På kort avstånd finns Bunkeflo centrum med bland annat busshållplatser och ICA-supermarket. Badbryggan på Strandhem är nära tillhands och Hyllie förstås är endast fåtal minuter bort. Välj att bo i Malmös i särklass bästa villaområde. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Kurosh Salehi
0707-53 48 00 kurosh@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Entré/hall:

Inbjudande och ljus med mörkare golv från 2018 alltigenom. Det är ett genomgående tema i hela fina huset.

Kök:

Påkostat och högkvalitativt nytt kök från 2020 med lyxig maskinpark samt platsbyggd skafferi. Stora arbetsytor, magnifik stenbänkskiva, god förvaring och påkostade vitvaror kännetecknar det fina köket. Utrustningen består av integrerad maskinpark däribland: kyl och frys, varmluftsugn, mikro, fantastisk och stor induktionshäll med inbyggd fläkt samt diskmaskin. Enastående och praktisk skafferi platsbyggd på ena hörnan av köket. Spotlights för belysning.

Vardagsrum:

Perfekt rum för socialt umgänge och med öppen planlösning mot det fina köket. Vardagsrummet finner verkligen sin viktiga plats i huset. Med stora fönsterpartier i hela tre olika väderstreck, nytt golv från 2020 och direkt access till härliga inglasade uterummet njuter ni av detta fantastiska sällskapsrum året om!

Air Condition (Mitsubishi Inverter) är installerad på plats.

Allrum/matplats:

I direkt anslutning av köket och vardagsrummet och intill utgången till inglasade uterummet. Perfekta kvadratmeter helt enkelt.

Inglasat uterum:

Magisk inglasat uterum som leder från vardagsrummet till lummiga trädgården! Fenomenalt tillfälle för trevligt umgänge med nära och kära året om.

Sovrum 1+2+3+4:

Stora villan bjuder på hela fyra generösa sovrum i varierande storlek. Här är det fritt fram att inreda som vi verkligen vill. Eget kontor hemifrån? Ja varför inte, ett av rummen kan definitivt göras om till kontor!

Master-sovrum
Generöst med inbyggd klädkammare och stora garderober med skjutdörrar. Dubbelsäng och tillhörande möblemang får med lätthet plats. Härligt ljusinsläpp via stort fönster och med access till terrassen och fina trädgården.

Sovrum 2
Stort och vägg i vägg med master-sovrummet. God plats för dubbelsäng, skrivbord och annan inredning vid behov. Platsbyggda garderober med skjutdörrar finns tillgängliga. Fönster mot trädgården.

Sovrum 3
I direkt anslutning till entrén och hallen finner vi det tredje sovrummet. Generös yta som kan inredas på många sätt med säng och skrivbord, perfekt!

Sovrum 4 / kontor
Här vi ha ett ypperligt tillfälle att inreda det perfekta hem-kontoret. Fönster mot den inglasade vinterträdgården, tacksamt!

Badrum med skön golvvärme:

Fantastiskt fint och påkostat badrum som totalrenoverades i 2018-2019. Helkaklat och stort med sobert färgval alltigenom samt med stora fönsterpartier. Utrustningen består bl.a. av dubbla handfat med tillhörande kommod, vägghängd wc-stol, spotlights för belysning, dusch med Unidrain och handdukstork. Skön golvvärme är installerad. Kvalitetsdokument på utförd renovering finns tillgängligt, 2018-10-29.

Gäst-wc:

Totalrenoverad i 2018-2019. Helkaklat med ljust kakel på väggar och mörkt klinkers på golvet. Utrustningen består av handfat med kommod, spegel och wc-stol.

Vinterträdgård:

Inglasat uterum med direkt access via tvättrummet.

Tvättrum:

Här finner vi det stora tvättrummet i direkt anslutning till entrén. Tvättmaskin och torktumlare samt Luft/vatten- & luft/luft värmepumpen från 2013 är installerade på plats.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Byggnad

Byggnadstyp:

Friliggande 1-plansvilla

Byggnadsår:

1963 Ombyggt 1976

Grundläggning:

Krypgrund

Stomme:

Trä & betong

Fasad:

Trä, tegel samt eternit

Fönster:

2-glas samt 3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Sadeltak, eternitsjok

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Luft/vatten- & luft/luft värmepump 2013, golvvärme

Ventilation:

Självdrag

Ventilationsbesiktning:

Besiktigat 2022

Övrigt:

Boarea enligt Lantmäteriuppgift 121 kvm och biarea 28 kvm.

Säljaren har låtit utföra en areamätning enligt standarden SS 21054:2020 med avrundning enligt Standard SS 014141, regel A med följande mätvärden:
* Boarea ca 150,2 kvm.
* Biarea ca 19,9 kvm.
* Fristående byggnad garage biarea ca 17,4 kvm.

Huset är förhandsbesiktigat i 2022-06. Kvalitetsdokument från 2018-10-29 på badrumsrenoveringen finns tillgängligt. Bredband med fiberhastighet är indraget i huset.

Huset är utrustat med följande: Air Condition (Mitsubishi Inverter 2018) är installerad i vardagsrummet. Larm via Sector Alarm är installerad. Parabolantenn för digitala tv-kanaler. Flertal markiser är monterade.

Utförda renoveringar:

2022 Garagetaket lades om.
2022 Köket totalrenoverades.
2022 Nytt tvättrum i direkt anslutning av förråd och vinterträdgården.
2018 resp. 2020 samtliga golv och ytskikt i huset renoverades, planlösningen mellan kök och vardagsrum optimerades. Väggen togs bort i samband med det.
2018 - 2019 Badrummet totalrenoverades, förnyades och blev större. Kvalitetsdokument från 2018-10-29 finns tillgängligt.
2018 Gäst-wc förnyades och renoverades.
2018 Nytt staket runtom huset.
2016 Ny el-central med jordfelsbrytare.

Utförda inspektioner:

2022 Förbesiktning med detaljerat protokoll av huset utförd (2022-06-09).
2018 Kvalitetsdokument på utförd badrumsrenovering (2018-10-29).
2018 Energibesiktning och energideklaration utförd (2018-03-13).

Energideklaration:

Energiklass: D
Primärenergital: 60 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2018-03-13

Övriga Byggnader

Fristående garage om ca 17,4 kvm

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

4st

Uppvärmningskostnad:

13 000 kr/år

Elkostnad:

17 000 kr/år

VA:

3 900 kr/år

Renhållning:

3 100 kr/år

Total driftkostnad:

37 000 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (45 874)

Kommentar:

Observera uppgifterna är baserade för hushåll med 4 personer.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Flugspöt 1

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Planbestämmelser:

Byggnadsplan Byggnadsplan Detaljplan

Tomtarea:

796 m²

Kommentar till areakälla:

Enligt Svensk Standard SS 21054:2020.

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

Inglasad altan, vinterträdgård & terrassplats med trätrall. Carport och isolerat garage på tomten.

Pantbrev:

Totalt antal: 5 st
Total summa: 3 826 000 kr

Försäkringsbolag:

IF

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

3 157 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusbyggnad
Värdeår:

1964

Taxeringsvärde:

1 533 000 kr

Småhusmark
Taxeringsvärde:

1 624 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Söder om Limhamn, med havet som granne ligger Bunkeflostrand. Ett naturskönt och barnvänligt samhälle med vackra promenadstråk och nästintill bilfria gator. Området består till största del av villor med bostadsrätterna uppkomna i början av 2000-talet. De första bostadsområdena började byggas på 60-talet och det byggs fortfarande upp nya bl.a. söder om Gottorpsvägen. Strandängarna i Bunkeflostrand är av riksintresse för naturvård. De är flera tusen år gamla betesmarker med en stor artrikedom och är Malmös första naturreservat. Bebyggelsen är blandad, allt från 60-tal till helt nybyggda hus.

I denna stadsdel finns det både grundskolor samt ett flertal nya förskolor. Bra barnomsorg med både tillgänglighet och kvalité är en av faktorerna som gör att barnfamiljen gärna flyttar hit.

Alldeles i närheten har man ett köpcentrum med en mängd olika butiker, här finns även flera livsmedelsbutiker med ett mycket bra utbud. Utspritt i närområdet finns även en del medelstora matbutiker. En stor fördel när man har det mesta i affärsväg runt om kring sig.

Bunkeflostrand är ett trevligt område beläget i västra delen av Malmö. En lugn och trygg stadsdel där man under tid byggt mycket nytt. Populärt så det förslår, här är det ofta är kö vid eventuella tomtsläpp. Barnfamiljerna har sedan länge upptäckt alla fördelar, med närheten till allt samtidigt som barnen har det bra, och här är det lätt att hitta kompisar. I de nybyggda områdena är det barnfamiljer i nästan varje hus. Lekplatser och härliga grönområden finns här gott om. Även de vuxna hittar lätt vägen till rekreation. Traska längs den vackra strandpromenaden och blicka ut över de grönskande strandängarna. Utsikten över den pampiga Öresundsbron ger en känsla av närheten till kontinenten.

Närservice:

På kort avstånd på Bunkeflostrand Centrum finns en stor livsmedelsbutik ICA supermarket samt olika restauranger med välkända Oki Doki Sushi i spetsen.

Kommunikation:

Anslutningen till yttre ringvägen ligger nära, härifrån tar man sig snabbt till Öresundsbron men även till de olika stadsdelarna i övriga Malmö. En av de stora fördelarna med att bo i Bunkeflostrand är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Centrala Malmö når man fort. Stadsbussen går ofta så åker man kollektivtrafik tar man sig enkelt och snabbt dit man vill.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.