Malmö, Bunkeflostrand
Björnspinnaregatan 31
5 495 000 kr som utgångspris
Boarea: 192 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 417 m2
Rum: 7
 

Hörntomt på havssidan i populära Bunkeflostrand.

Precis vid Bunkeflo Strandängar finns denna väldisponerade villa i populärt och barnvänligt kvarter. Huset ligger inbäddat i mysig inhägnad hörntomt med uterum och plats för bil i garage eller på uppfart. Interiört bjuder villan på väldigt trevlig och välplanerad planlösning i två plan som bjuder in till såväl umgänge som olika privata delar. Här erbjuds möjlighet att förändra planlösningen efter eget önskemål om hur många sovrum som önskas, hur många väggar som ska vara kvar, eller om ovanvåningen ska ha ett större allrum eller flera sovrum. I dagsläget finns två generösa sällskapsavdelningar, fem utmärkta sovrum, ett rymligt kök med trevlig matplats, två badrum samt gästtoalett. Många stora fönsterpartier gör att villan känns både ljus och luftig. I trivsamma Bunkeflostrand finns lugnet, havet och närheten till attraktiva skolor, men också en kort cykeltur från Limhamn med dess utbud av service, butiker, mataffärer, caféer och bibliotek. Kom och kika, möjligheterna är många. Välkomna på visning redan till helgen!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Jennie Pembert
0733-24 77 44 jennie.pembert@vaningen.se

Visningar.

Måndag 3 Oktober
17:00 - 17:30
Välkommen att boka dig direkt på hemsidan, tryck BOKA VISNING!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Stor inbjudande hall med ljust golv och ljusa väggar. Fint ljusinsläpp från fönster i ytterdörr och här erbjuds plats för avhängning av ytterkläder och skor samt för förvaringsmöbel.

Kök:

Trevligt kök med plats för matbord, bra förvaringsmöjligheter i skåpen, stora arbetsytor och ett härligt ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier. Även här åtnjuts ljust golv och ljusa väggar. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, fläkt och spis med ugn.

Vardagsrum:

Underbart luftigt vardagsrum med vackert golv och vita väggar. Vardagsrummet är i en vinkel och här finns utgång till trevlig uteplats under tak och det erbjuds ett strålande ljusinsläpp från flera fönsterpartier. Här ryms både soffgrupp och matsalsmöblemang eller annat möblemang efter önskemål.

Sovrum:

I fil med vardagsrummet finns detta rum som idag används som en del av vardagsrummet men man kan med fördel göras om till ett sovrum om så önskas.

Sovrum:

I andra delen av huset finns detta mysiga sovrum som går alldeles utmärkt att använda som gäst-rum eller kontor.

Gäst-wc:

För gästerna erbjuds denna toalett. Här finns toalett, handfat och spegel.

Badrum:

Badrummet är helkaklat i ljusa färger och har badkar, handfat med kommod, toalett och spegel med belysning.

Tvättrum:

Tvättrummet har egen ingång från uteplatsen och här finns skåp med vask, torkskåp och tvättmaskin.

Allrum:

En trappa upp finner man detta generösa allrum med öppet upp i nock och synliga takbjälkar samt ett stort gavelfönsterparti med ett fantastiskt ljusinsläpp. Här erbjuds plats för stor soffgrupp med tillhörande fåtöljer och annat möblemang efter önskemål. Det finns möjlighet att dela av rummet om det önskas fler rum.

Sovrum:

Ljust sovrum med heltäckningsmatta och ljusa väggar. Förvaring erbjuds i garderober med spegelskjutdörrar och här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Sovrum:

Ett trevligt och ljust sovrum som passar utmärkt som barnrum. Här erbjuds plats för säng och skrivbord och ett fint ljusinsläpp från två fönster i kupan. Här åtnjuts ljus heltäckningsmatta och fina rosa väggar. Här finns plats för förvaring i garderober.

Sovrum:

Ett lika stort sovrum som ovanstående även detta utmärkt som barnrum med plats för säng och skrivbord. Även här erbjuds fint ljusinsläpp från två fönster i kupan samt förvaring i garderober. Här finns också heltäckningsmatta och rosa väggar.

Badrum:

Helkaklat läckert badrum i rosa nyanser med dusch, toalett, handfat och spegel.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:

1½-plansvilla

Byggnadsår:

1975

Grundläggning:

Platta på mark

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel

Fönster:

3-glas isoler

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Målad plåt och plast

Uppvärmning:

Direkt El, oljefyllda radiatorer

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

1979- Ovanvåning inreddes.
1985- Uterum byggdes.
1988- Nytt ytskikt, golv ovanvåning, nytt takfönster.
1996- Badrum entréplan renoverades.
2003- Fönster, entréplan (ej rum mot väster).
2006- Varmvattenberedaren byttes.
2017- Ny ytterdörr tvättstuga.
2019- Radiatorer byttes entréplan.
2021- Nytt staket.
2022- Gavlarna målades på huset.

Säljarna informerar om att värmegolvet i badrummet inte fungerar och att kranen i tvättrummet läcker.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 68 kWh/m²/år
Energiklass: E
Primärenergital: 145 kWh/m²/år
Utförd
Elförbrukning: 16 839kWh/år
Datum: 2022-05-20

Övriga Byggnader

Garage.
Uterum.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

1st

Uppvärmningskostnad:

33 678 kr/år

VA:

5 523 kr/år

Total driftkostnad:

39 201 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (48 075)

Kommentar:

I den angivna elkostnaden ingår uppvärmning.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Videspinnaren 1

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Malmö Bunkeflostrand GA:4 ändamål: Radio- TV och/eller tele

Planbestämmelser:

Stadsplan

Tomtarea:

417 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

Inhägnad mysig trädgård med inglasat uterum med plats för både loungegrupp och matbord eller annat möblemang efter önskemål. Här erbjuds även en stor stenlagd uteplats och gräsmatta med fina rabatter och träd. Det finns fina grönområden precis utanför tomten. Bilen parkerar man med fördel i garaget eller på den stora uppfarten.

Pantbrev:

Totalt antal: 3 st
Total summa: 500 000 kr

Försäkringsbolag:

IF

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

3 810 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusbyggnad
Värdeår:

1975

Taxeringsvärde:

2 294 000 kr

Småhusmark
Taxeringsvärde:

1 516 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Söder om Limhamn, med havet som granne ligger Bunkeflostrand. Ett naturskönt och barnvänligt samhälle med vackra promenadstråk och nästintill bilfria gator. Området består till största del av villor med bostadsrätterna uppkomna i början av 2000-talet. De första bostadsområdena började byggas på 60-talet och det byggs fortfarande upp nya bl.a. söder om Gottorpsvägen. Strandängarna i Bunkeflostrand är av riksintresse för naturvård. De är flera tusen år gamla betesmarker med en stor artrikedom och är Malmös första naturreservat. Bebyggelsen är blandad, allt från 60-tal till helt nybyggda hus.

I denna stadsdel finns det både grundskolor samt ett flertal nya förskolor. Bra barnomsorg med både tillgänglighet och kvalité är en av faktorerna som gör att barnfamiljen gärna flyttar hit.

Anslutningen till yttre ringvägen ligger nära, härifrån tar man sig snabbt till Öresundsbron men även till de olika stadsdelarna i övriga Malmö. En av de stora fördelarna med att bo i Bunkeflostrand är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Centrala Malmö når man fort. Stadsbussen går ofta så åker man kollektivtrafik tar man sig enkelt och snabbt dit man vill.

Alldeles i närheten har man ett köpcentrum med olika butiker, inklusive ICA-matbutik, apotek och restauranger. Behöver man fler val är knutpunkten Hyllie med tågstationen och Emporia i spetsen endast minuter härifrån.

Bunkeflostrand är ett trevligt område beläget i västra delen av Malmö. En lugn och trygg stadsdel där man under tid byggt mycket nytt. Populärt så det förslår, här är det ofta är kö vid eventuella tomtsläpp. Barnfamiljerna har sedan länge upptäckt alla fördelar, med närheten till allt samtidigt som barnen har det bra, och här är det lätt att hitta kompisar. I de nybyggda områdena är det barnfamiljer i nästan varje hus. Lekplatser och härliga grönområden finns här gott om. Även de vuxna hittar lätt vägen till rekreation. Traska längs den vackra strandpromenaden och blicka ut över de grönskande strandängarna. Utsikten över den pampiga Öresundsbron ger en känsla av närheten till kontinenten.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.