Malmö, Bunkeflostrand
Båtsmansgränd 75
6 695 000 kr som utgångspris
Boarea: 185 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 25 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 495 m2
Rum: 5
 

Fantastiskt kedjehus med sundsutsikt i Bunkeflostrand!

Där trevliga och välskötta villakvarter möter det klarblå havet presenterar vi med glädje detta fantastiska hus om 185 smakfullt inredda kvadratmeter! Här finns alla önskvärda attribut som ett modernt hem kan erbjuda, i utsökt samklang med gedigna färg- och materialval. Planlösningen är genomtänkt och bjuder bland annat på oemotståndliga sällskapsytor på entréplan i form av vida allrumskvadrat med genomgående fönsterpartier samt med helglasad terrassdörr ut mot trädäck och trädgård. Detta ackompanjeras självklart av ett smakfullt inrett arbetskök med fullt utrustad maskinpark. På ovanvåningen finner vi ytterligare ett allrum som förser oss med attraktiva attribut med öppet till nock och ett strålande ljusinsläpp. Lägg där till fyra utmärkta sovrum, två helkaklade badrum, varav ett med direktaccess till bastu och slutligen ett grovkök av vida kvadrat med klädvård. Trädgården gör förstås heller ingen besviken, utan lockar med generösa gräsytor och varierad vacker växtlighet som ramas in av lummiga häckar och klättrande murgröna. Husets vinkel bidrar till en skyddad, trädäcksförsedd uteplats med plats för både loungemöblemang och grill. Garage och uterum är ytterligare attribut som tilltalar. Välkomna att uppleva!

Visningar.

Söndag 21 Augusti
13:15 - 13:45
Bokad visning. Boka via BOKA-knappen!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Innanför ytterdörren välkomnar hallen med generösa ytor med tidlöst klinkergolv i samspel med vita väggar. Förvaring finns i klädkammare.

Badrum entréplan:

Entréplanets badrum är i helkaklat utförande med schackrutig klinker på golv med golvvärme som möter vitkaklade väggar. Här finns wc, handfat, spegel, handdukstork och lyxigt massagebadkar.

Kök:

Smakfullt, platsbyggt kök från IKEA med ljusa profilerade luckor som accentueras av vitrinskåp och mörka arbetsytor i trä med vitt kakel ovan. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys från Siemens, diskmaskin från Bosch, inbyggd mikrovågsugn från Whirlpool, dubbla ugnar samt med induktionshäll från Electrolux och fläkt. På golvet ligger enhetligt terrakottafärgad klinker som möter målade väggar i vitt och infällda spotlights i tak. Matbordet placeras med fördel intill ljusbringande fönsterparti.

Vardagsrum:

Öppet, luftigt, spatiöst och inbjudande är ledorden i en smått magnifik allrumsavdelning där både matplats och soffavdelning har sina givna platser. Elegant klinker möter ljust tapetserade väggar och genomgående fönsterpartier. Alldeles intill den bekväma soffgruppen förser villan oss även med glasad terrassdörr som leder oss vidare ut till trädäcket och trädgården som i dagsläget bjuder på en grönskande sommarnyans.

Sovrum 1:

Ifrån hallen når vi sedan entréplanets första sovrum som med fördel kan nyttjas som mastersovrum. Här erbjuds stilsäker ekparkett och ljust tapetserade väggar. Även härifrån når vi trädgårdens grönskande ytor och praktisk förvaring finns i flertalet garderober.

Sovrum 2:

Vägg i vägg ligger hemmets andra sovrum, även detta av bra storlek som förser oss med ekparkett och ljust tapetserade väggar. Förvaring finns i garderob.

Sovrum 3:

Det tredje sovrummet är något mindre och kan med fördel inredas som barnrum, gästrum eller som kontor. På golvet ligger ekparkett som möter ljust tapetserade väggar och ljusbringande fönsterparti.

Allrum ovanvåning:

Från hallen tar vi oss vidare upp till ovanvåningen som välkomnar med ytterligare ett allrum signerat braskamin, enhetligt parkettgolv, tapetserade väggar, påfallande takhöjd med öppet till nock och infällda spotlights i de vitmålade takbjälkarna. Noggrant placerade fönsterpartier ger ett maximalt och bra ljusflöde samt havsutsikt!

Sovrum ovanvåning:

På ovanvåningen finns hemmets fjärde och sista sovrum som är något utöver det vanliga. Här erbjuds extra takhöjd med öppet till nock och dessutom finns det fantastiska fönsterpartier, varav gavelfönstret med en utsikt över sundet som kan hänför vem som helst. På golvet ligger enhetlig ekparkett i samspel med vita väggar och tak.

Badrum ovanvåning:

Hemmets andra badrum erbjuder helkaklade ytskikt med ljus klinker på golv och kakel i grön/blå kulör på väggar och infällda spotlights i tak samt ljusbringande fönster. Badrummet är inrett med wc, handfat, spegel och inkaklad dusch samt med njutbar bastu.

Grovkök:

Ett väl tilltaget grovkök med egen ingång från uppfart förser oss med ljus plastmatta på golv i samspel med målade väggar i vitt. Grovköket är utrustat med vask, förvaring i skåp med vita luckor, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp samt varmvattenberedare.

Uterum:

Uterummet som byggts om från garage bjuder in till härliga stunder bakom skjutbara fönsterpartier från golv till tak ut mot den välskötta trädgården. Under våra fötter vilar vackra ljusa trätiljor som ackompanjeras av vitmålade bräder på väggar och tak. Här inryms med lätthet ett matbord för stora sällskap.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:

Kedjehus

Byggnadsår:

1977

Grundläggning:

Krypgrund

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Betong/ trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Plåt

Uppvärmning:

Direkt El och luft/luftpump

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Övrigt:

Jordfelsbrytare är installerad.
Vägguttag är bytta till jordade och ominstallation i garage är genomfört. Dessutom är ett nytt element installerat. Kvitto finns enligt säljare.

Abonnemang för larm finns att överta till en kostnad om 564 kr/månad.
Fiber är installerad.

Godkänd braskamin med protokoll. Senaste sotarbesök skedde i augusti 2021.

Energideklaration:

Energiklass: F
Primärenergital: 186 kWh/m²/år
Utförd
Elförbrukning: 20 231kWh/år
Datum: 2022-06-20

Övriga Byggnader

Det kombinerade uterummet/garaget är fördelat på 25 kvadratmeter.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Elkostnad:

35 404 kr/år

VA:

4 276 kr/år

Sotning:

1 159 kr/år

Renhållning:

2 190 kr/år

Försäkring:

7 114 kr/år

Total driftkostnad:

50 143 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (59 017)

Kommentar:

Uppvärmning inkluderas i elkostnaden. Driftkostnader är tagna enligt säljarens uppgifter och kan variera beroende på leverantör och användning.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Bladspinnaren 6

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Malmö Bunkeflostrand GA:3 ändamål: Radio- TV och/eller tele.

Planbestämmelser:

Stadsplan

Tomtarea:

495 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

Mycket välskött trädgård med vacker växtlighet och stor uteplats med trädäck. Till villan hör ett garage.

Pantbrev:

Totalt antal: 19 st
Total summa: 3 717 500 kr

Försäkringsbolag:

ICA Försäkringar

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

4 170 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusmark
Taxeringsvärde:

1 591 000 kr

Småhusbyggnad
Värdeår:

1977

Taxeringsvärde:

2 579 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Söder om Limhamn, med havet som granne ligger Bunkeflostrand. Ett naturskönt och barnvänligt samhälle med vackra promenadstråk och nästintill bilfria gator. Området består till största del av villor med bostadsrätterna uppkomna i början av 2000-talet. De första bostadsområdena började byggas på 60-talet och det byggs fortfarande upp nya bl.a. söder om Gottorpsvägen. Strandängarna i Bunkeflostrand är av riksintresse för naturvård. De är flera tusen år gamla betesmarker med en stor artrikedom och är Malmös första naturreservat. Bebyggelsen är blandad, allt från 60-tal till helt nybyggda hus.

I denna stadsdel finns det både grundskolor samt ett flertal nya förskolor. Bra barnomsorg med både tillgänglighet och kvalité är en av faktorerna som gör att barnfamiljen gärna flyttar hit.

Anslutningen till yttre ringvägen ligger nära, härifrån tar man sig snabbt till Öresundsbron men även till de olika stadsdelarna i övriga Malmö. En av de stora fördelarna med att bo i Bunkeflostrand är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Centrala Malmö når man fort. Stadsbussen går ofta så åker man kollektivtrafik tar man sig enkelt och snabbt dit man vill.

Alldeles i närheten har man ett köpcentrum med en mängd olika butiker, här finns även flera livsmedelsbutiker med ett mycket bra utbud. Utspritt i närområdet finns även en del medelstora matbutiker. En stor fördel när man har det mesta i affärsväg runt om kring sig.

Bunkeflostrand är ett trevligt område beläget i västra delen av Malmö. En lugn och trygg stadsdel där man under tid byggt mycket nytt. Populärt så det förslår, här är det ofta är kö vid eventuella tomtsläpp. Barnfamiljerna har sedan länge upptäckt alla fördelar, med närheten till allt samtidigt som barnen har det bra, och här är det lätt att hitta kompisar. I de nybyggda områdena är det barnfamiljer i nästan varje hus. Lekplatser och härliga grönområden finns här gott om. Även de vuxna hittar lätt vägen till rekreation. Traska längs den vackra strandpromenaden och blicka ut över de grönskande strandängarna. Utsikten över den pampiga Öresundsbron ger en känsla av närheten till kontinenten.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.