Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Sjöbo, Blentarp
Dovhjortsvägen 23
4 250 000 kr utgångspris
Boarea: 95 m2
areakälla: säljarens information
Biarea: 55 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 983 m2
Rum: 3
 

Bli första att flytta in !

Nyproducerad läcker Villa Kalmar från Smålandsvillan med inredningsbar övervåning i fina villaidyllen i Blentarp.! Vedum kök med all maskinell utrustning, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt helkaklat badrum. Grovplanerad trädgård och garage. VA är betalt. Härlig nybyggaranda i fin lantlig miljö i mindre by med egen affär och skola samt förskola. En möjlighet att växa - kan bli ca 150 kvm stort ! Övre plan har idag ett sk klimatskal - lätt att inreda till vad Du vill. Isolerat och klart. Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Partner & Jur kand Ann-Charlotte Ljungström
0734-40 21 89 ac.ljungstrom@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Välkommen in i denna trevliga familjevilla som med inredd övervåning har möjlighet att bli hela 150 kvm. Villa Kalmar är med sin öppna moderna planlösningen mellan vardagsrum och kök mycket omtyckt. De ljusa sällskapsytorna ger en känsla av rymlighet. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Med inredd övervåning kan huset få upp till åtta rum och kök.

Vardagsrum:

Rymligt och ljust vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Ljusa målade väggar och fin ekparkett (Ek 3-stav mattlack från Kährs - ligger i hela huset förutom badrum och tvättstuga).

Kök:

Lyxigt kök från Vedum med höga överskåp, dämpade lådor och mjukstängande luckor. Vitvaror från Bosch fördelat på inbyggd ugn och mikro i högskåp, rostfri fläktkåpa, integrerad diskmaskin, kyl samt frys.

Badrum:

Helkaklat duschrum med grått klinkers som har en värmande komfortvärme och grått kakel. Här finns förutom vikbara duschväggar , tvättställ med kommod och wc även en vattenburen handdukstork.

Tvättstuga/groventré:

Mörk våtrumsmatta och vitmålade väggar. Förvaringsskåp, tvättho och bänk i laminat. Här finns även tvättmaskin och torktumlare från Bosch samt värmepump NIBE F730.

Övervåning:

Övervåningen är isolerat och inredd med klimatskal. Det innebär att den mest utmanande delen av jobbet med övervåningen, nämligen att lufttäta, isolera och glespanela redan är gjort. Där finns även radiatorer som håller värmen – och gör att du kan räkna med boytan på övervåningen i energiberäkningen. Ett bra val både för dig och miljön. (OBS bilderna från övervåningen är inte från denna fastighet).

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.