Objektet är sålt.
Slutpris: 6 495 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Sjöbo, Blentarp
Irmagården - Everlövsvägen 95-1
Boarea: 130 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 6.31 hektar
Rum: 4
 

Irmagården - en hästgård för dig som vill ha hästen runt knuten

På den vackraste av platser ute i det böljande skånska landskapet mitt i Sveriges hästmecka ligger denna unika fastighet från sekelskiftet - Irmagården - med hela 6,3 Ha mark. Här har du ca 1,8 Ha stängslade hagar med nytt trästaket som har tre slanor och fin grind. Hagarna delas vackert av en porlande bäck där hästarna kan dricka. Perfekt för dig som vill ha hästar på lösdrift. Har du en ridhäst och vill bygga stall kan du under tiden lätt stalla upp hästen/hästarna på närliggande Blädde Gård som har både ridhus och uteridbana. På vackra Blädde Gård kan du även inseminera ditt avels sto.

Bostadshuset har med sina tidstypiska attribut såsom synliga dubbelskorstenar, målade dörrar och genuint gammalt stall vidbyggt något för den sparsmakade. Lägg därtill ett fantastiskt läge med närhet till skog, naturmarker och unika skånska miljöer.

Pittoresk sidobyggnad med gästboende, orangeri och carport med förråd.

Vacker uppvuxen trädgård mitt ute i det unika landskapet omgivet av hästgårdar och vackra skånska gårdar samt naturmarker. Gå runt hörnet och plocka svamp eller odla växter och grönsaker på egen mark. Du väljer! Varmt välkommen på visning.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.