Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Sjöbo, Blentarp
Dovhjortsvägen 25
4 250 000 kr utgångspris
Boarea: 88 m2
areakälla: säljarens information
Biarea: 63 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 987 m2
Rum: 2
 

Bli först att flytta in !

Nyproducerad Villa Komstad från Smålandsvillan med inredningsbar övervåning i fina villaidyllen i Blentarp! Vedum kök med all maskinell utrustning, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum samt helkaklat badrum. Grovplanerad trädgårdstomt och garage. VA är betalt. Härlig nybyggaranda i fin lantlig miljö i mindre by med egen affär och skola mm. En möjlighet att växa - kan bli ca 150 kvm stort ! Övre plan har idag ett sk klimatskal - lätt att inreda till vad Du vill. Isolerat och klart. Vad mer kan önskas ? Välkommen på visning.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Partner & Jur kand Ann-Charlotte Ljungström
0734-40 21 89 ac.ljungstrom@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Välkommen in i denna trevliga familjevilla som med inredd övervåning har möjlighet att bli hela 150 kvm. Entrén på gaveln av huset öppnar upp med en härlig genomsikt och öppenhet från framsida till baksida. Kök och vardagsrum ligger placerat mot husets baksida där ljuset flödar in från två håll vilket ger en ljus och öppen inomhusmiljö. I den något avskilda entrén finns plats för gästernas kläder och en klädkammare för att smidigt få ordning och reda. Groventrén ligger i direktkontakt med köket vilket är bekvämt när man kommer hem med matkassarna. Som pricken över i:t har sovrummet en walk in closet.

Vardagsrum:

Rymligt och ljust vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Ljusa målade väggar och fin ekparkett (Ek 3-stav mattlack från Kährs - ligger i hela huset förutom badrum och tvättstuga).

Kök:

Lyxigt kök från Vedum med höga överskåp, dämpade lådor och mjukstängande luckor. Vitvaror från Bosch fördelat på inbyggd ugn och mikro i högskåp, rostfri fläktkåpa, integrerad diskmaskin, kyl samt frys.

Badrum:

Helkaklat duschrum med grått klinkers som har en värmande komfortvärme och vitt kakel. Här finns förutom vikbara duschväggar , tvättställ med kommod och wc även en vattenburen handdukstork.

Tvättstuga/Groventré:

Mörk våtrumsmatta och vitmålade väggar. Förvaringsskåp, tvättho och bänk i laminat. Här finns även tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Övervåning:

Övervåningen är isolerat och inredd med klimatskal. Det innebär att den mest utmanande delen av jobbet med övervåningen, nämligen att lufttäta, isolera och glespanela redan är gjort. Där finns även radiatorer som håller värmen – och gör att du kan räkna med boytan på övervåningen i energiberäkningen. Ett bra val både för dig och miljön. (OBS bilderna från övervåningen är inte från denna fastighet).

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.